• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şimdi ne yapayım

Koşa koşa satmadım mecbur kaldım canımı acıtanda bu evet yaptıkları kepazelik enayiliği bana kaldı
Mecbur kalma hicbir seye zor durumu birak onlar dusunsun ele gune taki seti yaptik diye hava atanlar parasini da bir zahmet odesin.Esin odeyecek olursa da sen kendi ihtiyaclarindan kesme birak o zorluk yasasin.Sakin bu konuda fedakarlik yapma takamadigin setin kahrini cekme...

Mecbur kalma hicbir seye zor durumu birak onlar dusunsun ele gune taki seti yaptik diye hava atanlar parasini da bir zahmet odesin.Esin odeyecek olursa da sen kendi ihtiyaclarindan kesme birak o zorluk yasasin.Sakin bu konuda fedakarlik yapma takamadigin setin kahrini cekme...
Aynen beni üzende bu işte Bende genç bi kızm ya bunları mı yasamam gerekiyodu

Setin parasını verwn kişi hediye diye vermiş şimdi parasını istiyor sıkştınız diye verdim o zaman demiş
öyle şey mi olur arkadaşım ya hediye verdim denir ya da parasını sonra hallederiz diye vermiştir..bence kayınvaldenin işgüzarlığı..söyleyin utanması var mı yok mu görmüş olursunuz..çok ayıp takılan set konusunda benimde yemiş olduğum bir kazık var ama maddi durumum müsait olduğundan konu etmedim fakat sıkışık bir durumda olsaydım ortalığı yıkardım millete gösteriş yapacaksınız diye bana mı dert olacaksınız terbiyesizler diye.

Saçmalığın daniskası! şurda şöyle şeyler okuyunca Allahım nasıl çıldırıyorum. Şimdi o kayınvalidenizi görsem kavga ederim yani o derece. Ödemeyin ya, böyle saçmalık mı olur. Hediye almışlar size ödetiyorlar. Kendin söyle kv'ne. anne ben onu hediye aldınız diye biliyorum,. bana ödetecektiyseniz keşke almasaydınız de.
Ya da şahıs bizi arıyor ne alaka anlamadım, irtibata mı geçeceksiniz napacaksanız verin parasını rahatsız oluyorum aramasından de.

Tek derdin bu olsun ayip etmisler evet ama esinle baska sorunun yoksa bunun icin aglayip sizlamana degmez

Kayın valıdenız keşke hıc almasaymıs.. Ne soylesenız hakkınız yani..

Eşiniz annesine babasına minnet etmeyen cinsten anladığım kadarıyla.
Kuzum sende hiç kafana takmayacaksın , gitsek konuşsan hem sen saygısız olacaksın hem eşinle aranı bozacaksın. Borcun içinde misiniz gitsin az daha borç bulsun ödesin eşin madem annesine söylettirmiyor. Ama sende hiçbir şeyinden kısma aynen harcamalara devam et. Bak bana da düğünde benzerini yaptılar tüm takılanları bir anda alıverdiler anlamadım. Bizim maaşlar komple borca gidiyordu, baktım benim koca öderiz yavaş yavaş diyor. Hiçbir şeyden kısmadım, eksiye düştükçe düştük. 3 bankadan ayrı ayrı eksi hesaptaydık en az 2 maaş içerdeydik sen düşün. Bana ne haciz etsinler evdekileri anneme babama giderim dedim.
Bir baktım tıpış tıpış babasına gitmiş, para almış borçları kapatacak. Bir daha o parayı zor bulurlar dinsizin hakkından imansız gelirmiş. Sende yap bakalım onlar gibi ne oluyormuş.

Back
X