• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben şimdi ne yapmalıyım:(

potpori38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
12
1
36
arkadaşlar ben 2 yılık evliyim.nişanlıyken eşimin ailesiyle problemlerim başladı daha hiç ısınamadım sevemedim hele bi görümcem var tıp ouyor kendini beğenmişin teki kayınvalidem o varken bana kötü olur.bende çalışıyorum kamuda memurum eşim çk romantik çok anlayışlı bi insandı dı diyorum çünkü bu ailesini sevmemem gidip gelmemem yüzünden bana karşı iyice soğuduğunu söyledi en son tartışmamızda yine ayrılcaz dedik kavga gürültü şiddet yok sadece ilk zamanlar benim saldırma huyum vardı neyseki artık kendime hakim oluyorum ama artık ne yapıcam bilmiyorum ailesiyle aram hepten kötü oldu ağzıma ne geldiyse saydım sayıştırdım.eşim arıtk her konuda ailesine hak veriyor.önümüz bayram benim ailemle bi problemi olmadığı halde eşim gitmiycem diyo sende gelme diyo ailemde iyice üzülecek şimdi.şimdi ben eşimin ailesin hiç bişey olmamış gibi gidip aryı düzelteyim yoksa böyle hiç bişey yapmadan bekleyeyim mi şuan ayrı yatıyoruz aynı evin içinde konuşmuyoz dün konuşmaya çalıştım artık konuşacak bişey yok dedi ne onun ne de benim ayrılmaya cesaretimz yok:(

Eşinizin ailesini sevmemenizin nedeni nedir peki? Ne yaptılar size? Biraz ayrıntı verirseniz hata sizde mi yoksa onlarda mı yorumlayabiliriz en azından.

arkadaşlar ben 2 yılık evliyim.nişanlıyken eşimin ailesiyle problemlerim başladı daha hiç ısınamadım sevemedim hele bi görümcem var tıp ouyor kendini beğenmişin teki kayınvalidem o varken bana kötü olur.bende çalışıyorum kamuda memurum eşim çk romantik çok anlayışlı bi insandı dı diyorum çünkü bu ailesini sevmemem gidip gelmemem yüzünden bana karşı iyice soğuduğunu söyledi en son tartışmamızda yine ayrılcaz dedik kavga gürültü şiddet yok sadece ilk zamanlar benim saldırma huyum vardı neyseki artık kendime hakim oluyorum ama artık ne yapıcam bilmiyorum ailesiyle aram hepten kötü oldu ağzıma ne geldiyse saydım sayıştırdım.eşim arıtk her konuda ailesine hak veriyor.önümüz bayram benim ailemle bi problemi olmadığı halde eşim gitmiycem diyo sende gelme diyo ailemde iyice üzülecek şimdi.şimdi ben eşimin ailesin hiç bişey olmamış gibi gidip aryı düzelteyim yoksa böyle hiç bişey yapmadan bekleyeyim mi şuan ayrı yatıyoruz aynı evin içinde konuşmuyoz dün konuşmaya çalıştım artık konuşacak bişey yok dedi ne onun ne de benim ayrılmaya cesaretimz yok:KK43:

şaşkınlıkla okudum
saldırma huyunuz fızıkselden cıkmıs yıne sozlu halde devam edıyor
tıp okuyor kendını begenmısın tekı dedıgınız cumlenın altında neler yatıyor...
ıkı yetıskın ınsan bu hale nasıl gelır ben gercekden anlayamıyorum

aslında ilk dönemlerde hata bendeydi çok şimarıkça davrandım hem eşime hemde onlara karşı ama en son tartışmamızda görümcemle kaynanam bana oturmaya geldiler biz görümcemle tartıştık çokta önemli bi mevzu değildi ama onlar küstü haliyle gitti ve bayramdada herkes benden görümcemle bayramlaşmamı bekledi bende bayramlaşmadım falan filan..en son ailem geldiginde de ki ailemi çok sevdiklerini söylüyolar hoşgeldine gelmediler bende arayıp davet ettim gelmiycez dediler ben onları işim düşünce arıyomuşum dediler

şaşkınlıkla okudum
saldırma huyunuz fızıkselden cıkmıs yıne sozlu halde devam edıyor
tıp okuyor kendını begenmısın tekı dedıgınız cumlenın altında neler yatıyor...
ıkı yetıskın ınsan bu hale nasıl gelır ben gercekden anlayamıyorum
evet bende çok kızıyorum kendime nasıl bu kadar kendimi kaybediyorum die. nasıl bu hale geldik diye

aslında ilk dönemlerde hata bendeydi çok şimarıkça davrandım hem eşime hemde onlara karşı ama en son tartışmamızda görümcemle kaynanam bana oturmaya geldiler biz görümcemle tartıştık çokta önemli bi mevzu değildi ama onlar küstü haliyle gitti ve bayramdada herkes benden görümcemle bayramlaşmamı bekledi bende bayramlaşmadım falan filan..en son ailem geldiginde de ki ailemi çok sevdiklerini söylüyolar hoşgeldine gelmediler bende arayıp davet ettim gelmiycez dediler ben onları işim düşünce arıyomuşum dediler
Gerçekten işin düşünce arıyorsun gibi gözüküyor.

Hiç önemli bir mevzu değildi diyorsun ama bayram olmasına rağmen küslüğü uzatıyorsun.

Yaş kaç?

Esin ve ailesi hakli. Anlattiklarin kadariyla suclu olan sensin. Esin senden sogudum dese onda da hakli. Evlilik kurumunu yurutemeyecek olgunluktakiler evlenip insanlara "evlilik öcü" gibi gosteriyor.
Sen hem evine gelene saygisizlik yap sonra annemler geldi gelmiyo musunuz de. Oldu.

baştan sona kendin bitirmişsin evliliği eşinin ailesinide sen zorlamışsın baya baya..

O zaman hata sizin.Şımarık insanlar benim gözümde gerçekten çok antipatik oluyor.Eşinizin aileside böyle hissetmiş olabilir.Ben evime oturmaya gelen insanlarla çok büyük bir terbiyesizlik yapmadıkları sürece tartışma taraftarı değilim.Sonuçta sizi saymışlar,evinize misafirliğe gelmişler çokta önemli değil dediğiniz bir mevzu için tartışmamanız gerekirdi.

Anladığım kadarıyla baya alttan alıp idare etmişler ilk başlarda.
Artık yapmıyacak gibi duruyorlar.
Saldırmak nedir anlamadım pek.
Eşinize mi saldıyordunuz :KK53:
Ailesinin yanındada oldumu?
Kayıbvalide sizde misafirken görünmceyle kavga edip evden küs mü gönderiniz?

Bu ara bazı konularda sıklaştı bu durum.
Fazla ilgiden şımarıp karşısındaki bunaltıp şimdi napcam yaa diyen üyeler.
Bu saatten sonra özür dileyip melek gibi davranmanız lazım kendiniz bozmuşsunuz araları.

Esin de peygamber sabri var bu ne yahu.. kendin bitirmissin evliligini..

Eşinizin hatrına içinizden gelmese de gidin yüzlerine gülün.benim kuzenimi hiç sevmedi eşinin ailesi o da onların inadına anneciğim,babacığım diyerek konuştu onlarla her hizmetlerini gördü bu sefer utanan onlar oldu da düzeldiler...yuvalar kolay kurulmuyor aileler yüzünden ne gerek var kolayca yıkmaya.ayrılınca daha kötü olmaz mısınız?

Yani olaylarin dibi yok basi yok hatalisin esini seviosan ailesini sevemsen dahi saygi duymalisin. Adam hakli ben olsam bauramda bende gitmem. Bence basini onune al ve gidip ailesiyle baris adam da huzurlu olsun sende

canım bayrama 1 var nerdeyse bu konulara takılma şu an eşin ve sen sakinleşince oturup konuş o ne derse ne yaparsa görme konuşunca herşey yoluna girer senin rahatsız olduğun konuları anlatırsın sonra eşini dinlersin ortak karar verirsiniz ALLAHIN İZN.

ilk dönemlerde dğil sorun hep sende bence. eğer ailenin sağlam kalmasını istiyorsan bayramı beklemeden aryıp adam akıllı konuşacaksın. görümcen dediğin insan okuyorsa en fazla 23 24 yaşındadır senin yaşın büyüks sn alttan alacaksın o daha çocuk aynı yaşta olsan dahi sen evlisin bu bile büyütür seni. valla bunun için ayrılınmaz... adamı sömürmüşsün resmen o da sıkılmış artık...

Anladığım kadarıyla baya alttan alıp idare etmişler ilk başlarda.
Artık yapmıyacak gibi duruyorlar.
Saldırmak nedir anlamadım pek.
Eşinize mi saldıyordunuz :KK53:
Ailesinin yanındada oldumu?
Kayıbvalide sizde misafirken görünmceyle kavga edip evden küs mü gönderiniz?
ailesinin yanında hiç olmadı saldırmak derken vuruyodum koluna falan o karşılık vermedi hiç çok şükür. evet bana misafirliğe geldiklerinde küs gönderdim.

Back
X