arkadaşlar ben 2 yılık evliyim.nişanlıyken eşimin ailesiyle problemlerim başladı daha hiç ısınamadım sevemedim hele bi görümcem var tıp ouyor kendini beğenmişin teki kayınvalidem o varken bana kötü olur.bende çalışıyorum kamuda memurum eşim çk romantik çok anlayışlı bi insandı dı diyorum çünkü bu ailesini sevmemem gidip gelmemem yüzünden bana karşı iyice soğuduğunu söyledi en son tartışmamızda yine ayrılcaz dedik kavga gürültü şiddet yok sadece ilk zamanlar benim saldırma huyum vardı neyseki artık kendime hakim oluyorum ama artık ne yapıcam bilmiyorum ailesiyle aram hepten kötü oldu ağzıma ne geldiyse saydım sayıştırdım.eşim arıtk her konuda ailesine hak veriyor.önümüz bayram benim ailemle bi problemi olmadığı halde eşim gitmiycem diyo sende gelme diyo ailemde iyice üzülecek şimdi.şimdi ben eşimin ailesin hiç bişey olmamış gibi gidip aryı düzelteyim yoksa böyle hiç bişey yapmadan bekleyeyim mi şuan ayrı yatıyoruz aynı evin içinde konuşmuyoz dün konuşmaya çalıştım artık konuşacak bişey yok dedi ne onun ne de benim ayrılmaya cesaretimz yok