ben şimdi ne yapmalıyımm:((

cen.es

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
51
0
296
36
arkadaşlar merhaba bayramdan sonra sözleniyodumm kararlaştırmıştık hayallerimiz vardı yüzüklerimizi alıcaktık beyaz eşyalara bakıyoduk farklı şehirlerdeyiz öyle sık sık ta görüşemiyoruz bi annesi babası bide erkek arkadaşım birlikte yaşıyorlar onun başından 5sene önce bi nişanlılık dönemi geçmiş benmde benzer şeyler geçtii ikimizde çok mutsuzduk tanıştığımzda herşey bir anda gelişti sevmeye çalşmadan sevdik birbirimizi çok ta seviyorum halamafoldumben evlilikten söz ederken evinin olmadığını kirada oturucağımızı söyledi bende altın eşya faln çok önemli değil ama bir evimiz olsa yeter dedim oda annemlerin oturduğu ev var istersen birlikte oturuz dediama ben kendimi biliyorum yapamam yok dedim artık şurda çok az bir zaman kalmış dün annesi rahatsızlanmış babsı zaten rahatsız tek başına dışarı çıkamıyor bu da telaşlanmış dün akşam bana ben bu insanları bırakıp nasıl ayrı bir eve çıkıyım dedi ben duymamazlıktan geldim ama bu sabh ta ben sensiz naparım dedi neden bensizsinki dedim ya öyle olması gerekirse dedi meğer konu buymuş yapamm dedi başka bi eve çıkamam dedi onlara bişey olursa yaşamam dio...ikna etmeye çalışıyorum benmde babam yok annem burda tek başına kalıcak ama ben seninle gelicem senn ailene yakın bi yerde olur evimiz yine birlkte oluruz ama evimiz ayrı olsun akşam oldumu evimizde olalım diyorum :gitme:hiç ikna olucak gibi değil ben napabilirim bu durumda tamam desem kendimi biliyorum ömrüm boyunca mutlu olamamm olmaz desem ayrılsak bi kez daha aynı şeyleri yaşayamm mafoldumbençok mutsuzum noluur akıl verin bana...

mantıklı bi çözüm sunmuşsun,
kaybetmyi göze alamıyorsa seni,kabul eder.
etmezsede,boşver.
ömrüm boyunca mutlu olamam demişsin,
değmez ömrünü mutsuz geçirmeye.

Ben sana kestırmeden dıyeyım Şımdı ben sensız naparım dıyo ama
evlenınce emın ol ana kuzusu olucak sen evde dur
senın annene gÜnah deĞılmı yanlız kalıyo
ay ne saÇma evlenmesın ozaman
hepımız aılemızı bırakmadık mı evlenırken
sen yol yakınken ıı dÜŞÜn cnm
benden sÖylemesı yakın otursanızda hep aılesı Ön planda olucak
dedıklerınden bellı

anne ve babasının rahatsızlığı nedir?
bakıma mı muhtaçlar?
CADIARZU

evlenene kadar duygu sömürüsü yapıyorlar,evlendikten sonrada köle gibi davranıyorlar,mutlu olamam diyorsun doğru söylüyorsun,kimse bir ömür buna katlanamaz,insan kendi evini bilmeli,ben nişanlıyken ayrı ev konusunda anlaştık ki onunda ailesi tabiki ayrı oturacaksınız ev ev üstüne olmaz dedi,planları farklıymış,evlendik 1 ay sonra kendi apartmalarına taşınmamızı istedilerr ve daha bir sürü sorunlarla birlikte sonuçta boşandık,nişanlının gerçek duygularının ortaya çıkması bir imzaya bakar,evlenince tamamen değişir,sende üzüldüğünle kalırsın,yol yakınken iyi düşün hiçkimse vazgeçilmez değildir...:umursamaz:

bencilce bir davranış.
siz nasıl annenizi bırakıyorsunuz, ama aynı fedakarlığı o gösteremiyor.
neden kendisini ailesi ve sizin aranızda seçim yapmak zorunda hissediyor.
bence siz doğru demişsiniz..

Bence de bencilce.. Tamam madem çok düşünüyor ailesini o zaman yakınlarda bir ev tutarsınız bir eliniz onların üstünde olur. Ama siz yeni evli olacaksınız seni anlaması ve düşüncelerine hak vermesi lazım. ıleride çok pişman olursun ev üstüne ev kurulmaz fikrimi sorarsan kesinlikle kabul etme. Kaynana evinde oturupta sorunsuz anlaşanların sayısı 100%1 gibi birşey. ınan bana en iyisiyle bile sorunlar oluyor. Seni seviyor ve istiyorsa bazı konularda esnek olmak durumunda. Sen düşünceni söyle kabul ederse amenna etmezse keyfi bilir.. Kendini de hiç üzme herşey olacağına varır...

tabıkı hıcbısey yapmıcaksın kendısı bılır ben aynı evde oturamam demssın yakın bıyerde otururum demssın senn annende tek basına ve yakınında degıl ıkınznde fedakarlık yapması gerek

doğru söylüyorsnuz benim ablamda kayınvalidesiyle oturuyor gözmün önünde görüyorum yaşadıklarını kolay değil geleni gideni bitmiyor iki çocuk hasta oluyor çocuklar bi tarafta gelen giden yatıp dinlenemiyor bile kocasıyla bişi tartışıyorlar kaynana atlıyo lafa ....zor bi durum ablam kendi kabul etmişti şimdi pişman tabi...:( ama sesszde biraz ondan çok sorun olmuyo ben rahatıma düşkünüm anne baba benmde yarın öbürgün çoluğm çocuğum olucak kız akrdeşleri var gelen giden bitmiicek..
babası ayaklarından rahatsız tanışmaya bile gelemio istemeye getrcekler onu evden çıkamıyomuş annesindede tansiyon varmış dün rahatsızlanmış buda korkmuş benden başka kimseleri yok diyo ama benide anla dedim anladım seni çok iyi anladım dedi:(canım çok sıkıldı bana yaptığı çok büyük haksızlık mafoldumben

canm bende arkadaşlara katılıyorum............gerçekten seviyorsa birazcık fedakalrılk yapması gerekiyo...hangimiz evlenirken anne babamızı beraber getirdik bizde bıraktık öyle değilmi ....hepsinide kendine göre sorunları sıkıntıları oluyoo herzaman yanlarında bulunamıyoruz....sen şimdiden kesin söyle canm ya yakın bi ev tutarsınız..ömrün boyunca mutsuz olmaktansa ............ iyi düşün canım

tabıkı hıcbısey yapmıcaksın kendısı bılır ben aynı evde oturamam demssın yakın bıyerde otururum demssın senn annende tek basına ve yakınında degıl ıkınznde fedakarlık yapması gerek

ben zaten ailemi herşeyimi bırakıp gelicemm birlikte yer içeriz derim tabikide bakıcam dedim mecbur olduğum için değil insan oldukları içinn şimdi soğuk konuşuo benmle...

sen gayet mantikli bir cözüm sunmussun kabul etmezse kendi bilir
ayrica erkekler cok iyi duygu sömürüsü yapar sakin üzülüp aldanmayin

canm bende arkadaşlara katılıyorum............gerçekten seviyorsa birazcık fedakalrılk yapması gerekiyo...hangimiz evlenirken anne babamızı beraber getirdik bizde bıraktık öyle değilmi ....hepsinide kendine göre sorunları sıkıntıları oluyoo herzaman yanlarında bulunamıyoruz....sen şimdiden kesin söyle canm ya yakın bi ev tutarsınız..ömrün boyunca mutsuz olmaktansa ............ iyi düşün canım

5sene önce nişanladığı kız kabul etmiş birlkte oturmayı bana bunu söylediğinde tahmin ettim zaten bendende böyle bişye istiiceğini ama ozamnda dedim bende hayallerim var yapamam ben hatta yakın olmasını bile istemiyordum ama durum böyle olunca yakın oluruz da dedim gece bişey olursa kalp krizi falan geçirirse biz gidene kadr ölürse bende öldürüm kendimi bi annem bir babam var dio :gitme:

babasının rahatsızlığı önemli çok ciddi ama kayınvaldiende sadece tansiyon var o benm kavlidemde var canm yedğini içtiğine dikkat ederse allah izin verirse hiçbişicik olmaz..........turp gibiler turrp ama kayınbabana üzüldüm bak bakıma muhtaç biri....allah yardımcın olsun güzelim...ablanda kaynana yanındaymış gözünün önünde o yüzden iyi düşün..çünkü bende kayınvalidemle yaşıyorum hergün dua ediyorum ayır apayrı ev die !!!

sen gayet mantikli bir cözüm sunmussun kabul etmezse kendi bilir
ayrica erkekler cok iyi duygu sömürüsü yapar sakin üzülüp aldanmayin

bende öyle düşünüyorum düşüncesiz biri değilim onun üzülmesini tabiiki istemm ama böylede ben hiç mutlu olamam kii

babasının rahatsızlığı önemli çok ciddi ama kayınvaldiende sadece tansiyon var o benm kavlidemde var canm yedğini içtiğine dikkat ederse allah izin verirse hiçbişicik olmaz..........turp gibiler turrp ama kayınbabana üzüldüm bak bakıma muhtaç biri....allah yardımcın olsun güzelim...ablanda kaynana yanındaymış gözünün önünde o yüzden iyi düşün..çünkü bende kayınvalidemle yaşıyorum hergün dua ediyorum ayır apayrı ev die !!!

ya evet dedim zaten oruçlumuydu dedim evet dedi sağlık ocağında beklemiş çok ondan kan şekeri düşmüş bende önemli bişey değil dedim açlıktandır rahatsz oluyosa tutmasın bendede oluyor dedim bunaldım artık hangisiyle uğraşıcağımı şaşırdım dio yardmcı olmaya çalışıyorum ama bilemiyorum tamam dersem dönüşü yokk maddi sıkntı faln değil işte ne yazıkki bizimkisi evde olsaa hasta bakıcı gibi olucam

5sene önce nişanladığı kız kabul etmiş birlkte oturmayı bana bunu söylediğinde tahmin ettim zaten bendende böyle bişye istiiceğini ama ozamnda dedim bende hayallerim var yapamam ben hatta yakın olmasını bile istemiyordum ama durum böyle olunca yakın oluruz da dedim gece bişey olursa kalp krizi falan geçirirse biz gidene kadr ölürse bende öldürüm kendimi bi annem bir babam var dio :gitme:

ya bu nasıl konuşma böyle baştan aşağı duygu sömürüsü acıtasyon başka bişe değill canm bak seni kandırmaya çalışyo gibime geldii insan annesine babasına pat böyle bişe diyebilirmi kalp krizi falan allah korusun insanın dili nasıl varıyo bunları söylemeye hayret bişey!

ozaman senin annen onun annesi babası hepiniz aynı evde yaşayın
bende annemi bırakamam diye rest çek bakalım cevabı ne olucak :delphin:

Back
X