arkadaşlar merhaba bayramdan sonra sözleniyodumm kararlaştırmıştık hayallerimiz vardı yüzüklerimizi alıcaktık beyaz eşyalara bakıyoduk farklı şehirlerdeyiz öyle sık sık ta görüşemiyoruz bi annesi babası bide erkek arkadaşım birlikte yaşıyorlar onun başından 5sene önce bi nişanlılık dönemi geçmiş benmde benzer şeyler geçtii ikimizde çok mutsuzduk tanıştığımzda herşey bir anda gelişti sevmeye çalşmadan sevdik birbirimizi çok ta seviyorum halamafoldumben evlilikten söz ederken evinin olmadığını kirada oturucağımızı söyledi bende altın eşya faln çok önemli değil ama bir evimiz olsa yeter dedim oda annemlerin oturduğu ev var istersen birlikte oturuz dediama ben kendimi biliyorum yapamam yok dedim artık şurda çok az bir zaman kalmış dün annesi rahatsızlanmış babsı zaten rahatsız tek başına dışarı çıkamıyor bu da telaşlanmış dün akşam bana ben bu insanları bırakıp nasıl ayrı bir eve çıkıyım dedi ben duymamazlıktan geldim ama bu sabh ta ben sensiz naparım dedi neden bensizsinki dedim ya öyle olması gerekirse dedi meğer konu buymuş yapamm dedi başka bi eve çıkamam dedi onlara bişey olursa yaşamam dio...ikna etmeye çalışıyorum benmde babam yok annem burda tek başına kalıcak ama ben seninle gelicem senn ailene yakın bi yerde olur evimiz yine birlkte oluruz ama evimiz ayrı olsun akşam oldumu evimizde olalım diyorum :gitme:hiç ikna olucak gibi değil ben napabilirim bu durumda tamam desem kendimi biliyorum ömrüm boyunca mutlu olamamm olmaz desem ayrılsak bi kez daha aynı şeyleri yaşayamm mafoldumbençok mutsuzum noluur akıl verin bana...