Ben sirtindan vurmusum(!)

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kizlar gece gece kafayi yicem dun erkek arkadasim gelip ailesiyle birlikte ailelemle tanisti hersey güzel gidiyordu taki bir resim araya girene kadar.
Hastanede calisiyorum erkek bir arkadaşımla hikaye paylaştım bu hikayemi gordu ve bana saymadigi laf kalmadi neymis ailesi gorse ne olurmus sen nasil bir erkekle fotograf atarsin ustune yazı yazsan neyse neden bana birseyleri acele ettirdin dedi ! Beynimden vuruldum sanki ben gel ailemle tanis dedim ! Ben boyle seyleri cozmeden bu olaya girmezdim sen ne kadsr rahatsın ben senin kadsr rahat degilim dedi rezmen bana fotografi bana gonder ablama gösterecem dedi bakim ne dicek ne dusuncek dedi allah askina ben mi yanlis dusunuyorum hata yapiyorum yoksa gercekten hakli mi cildircam

Ablasına göstermek nedir yahu, ablası mı karar verecekmiş fotoğrafın doğru mu yanlış mı olduğuna..

Sonucta ciddiyete giden bir iliskiniz war. Belliki kıskanmis ve ailesinin gorupte yanlis anliyabilecegini dusunmus.

Aynisini benim eşim yapsaydi bende cok sert tepkiler verebilirdim.
Bence gereksiz olmus fotograf, ki siz az cok erkrk arkadaşinizin huyunu biliyorsunuzdur.
Neden koydunuz ki ?

Bana bir kuzenim yada erkek kardesimle koydum laf yapti deseydin " bir düşün bu adami " derdim de..isyerinden ne alaka yani, benim dusuncem.onun Hakli oldugu yonde.

Birde siz empati kurun o bu hareketi yapmis olsaydi, siz ne tepki gosterirdiniz,
Birde sizin fikrinizi alalim ?

Fotoğraf nasıl bir fotoğraf? Bu kişi yakın bir arkadaşınız mı? Erkek arkadaşınızın tanıdığı biri mi mesela?

Her olumsuz tepki “hayatıma müdahale ediyor” gibi algılanmamalı bence. Bazı insanlar rahatsız olabilir bu tip şeylerden. Siz tahmin edemediniz mi bu fotoğrafın sorun yaratabileceğini?

daha önceden koyuyor muydunuz böyle fotolar? eğer koyuyorduysanız sevgilinizin bişey demeye hakkı yok bence.

bir de siz ilişkiye ciddi bakmıyorduysanız aileleri tanıştırmasaydınız keşke. ben 9 sene çıktığım adamla %100 emin olmadığım için ailelerimizi tanıştırtnadım iyi de yapmışım.

Cok kalbim kirildi ustelik aramizda 10 yas var demekki yas olgun olmayi gerektirmiyor
İşyerinden bir arkadasinizla fotoğraf paylasmanizi istemeyebilir onu anlarım, kendi açısından haklı da olabilir ama ablasina göstermek istemesi garip olmuş sadece

Erkek arkadaşınız kadın iş arkadaşıyla böyle bir fotoğraf paylaşsa tepkiniz ne olurdu?

Siz aynısını benim eşim yapsaydı tepkim şöyle olurdu diyenleri bosverin şimdi eminim tutup ailesinden birine göstermezdi onlar. Burda kilit nokta kıskanması değil cunkü tutup ailesine göstermek istemesi kaç yaşında adamın. Sapla samanı ayırmak gerek. Sizi şimdiden baskı altına almış .

Rahatsiz olduğumu dile getirir yapmamasini isterdim bu sekilde ablama gosterim yok cok rahatsin su bu diye vurmaya calismazdim

Bende bir anlam veremedim dogrusu

Iliskiye ciddi tabiki bakiyorum bir fotografla ciddiyet ne alaka

aileleri ben mi tanıştıralım dedim demişsiniz. ilişkiye ciddi bakıyorsanız siz demişsiniz demek ki. siz demeden kendi kendilerine tanışmadılar heralde.
Olaylar bizi o noktaya getirdi ben gel ailemle tanis demedim. Yani ben adami zorla getirip illa ailemle tanis demedim.

Bir erkekle hikaye atmanızdan rahatsız olmuş olabilir. Bu konuda sizinle tartışabilir de. Ama kendini haklı çıkarmak için “fotoğrafı bana gönder, ablama göstereceğim, bakayım ne diyecek, ne düşünecek” demesi kişiliği hakkında çok kötü bir gösterge. Hiç olgun biri değil. Evlenmek için acele etmeyin derim.

Olgunluğun yaşla falan hic alakasi yok gercekten
Benim esim cok kıskançtır
Barzo iste yapcak bisey yok evlenince daha kiskanclasti neymis herkes bana bakiyormus sacimin dip rengini koyulttum birazcık ayaklarını totosuna vura vura seke seke sevincinden kudurdu
Ama ben kuaforumle falan selfie yaparim vs erkek kuaförüm misal. Bise demez muhabbetlerimizi anlatirim kahkahayla güler
Bir yerde restourant vs garsonla falan konusurum ben biraz girgin ve ucugumdur bise demez isyerindeki kisi senin arkadasin ne var yani foto attiysan ne kadar sacma bunun rahatlikla ne ilgisi var ?
Sacmaliyor gercekten bazi erkekler. Ablasina ne diye gösterecek ablasindan icazet mi almis tanismaya gelmeden suna bak ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…