Ben şok, ben iptal..

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.195
448
Merhaba..

Nereden başlasam bilmiyorum. Konuyu dahi neden açtığımı bilmiyorum esasen..

5 yıldır bir birlikteliğim var-dı. Taa ki yarım saat öncesine kadar.

Ummadık zamanda bir kavga ve son. Fazla dramatik biri değilimdir aslında ama haksızlığa gelemiyorum galiba.

Uzun süredir ailesi ile sıkıntılar yaşıyorduk. Babam sirozdu. Nakil olduk babama karaciğerimi verdim. Aldığı her nefese şükür.. Nasıl zor zamanlar atlattık bir Allah bilir bir biz. :)

Babası "baban nasıl bir baba evladından karaciğerini alıyor?" dedi. Ameliyatımdan 1 hafta önceydi. Resmen dilim tutuldu, ellerim kitlendi. Herkese çat çat cevap veren ben nutkum tutuldu. Kendimi nasıl attım o evden bilmiyorum.

Cahildim, küçüktüm belki de hassas dönemde. Bilmiyorum akılsız başım nasıl affettim o sözü bilmiyorum.

Sonra annesinin "oğluşum da oğluşum" tipi bir kadın oluşu..

Ailesiyle irtibatı kestim. Sevgilim kendimi bildim bileli ailesinin borçlarını öder. Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder. Onlar gezer tozar, alır öder. Ben ise kısarım her şeyden bana harcama yapmasın diye. Bu tasvip edeceğim bir şey değil çünkü.

Bir ara fena borç altına girdi 3-4 yıl önce. Maaşından zerre bir şey kalmayacak kadar borç düşünün. Benden de asla kabul etmiyor dışarı çıkamıyoruz. Her hafta sonu onlarda olan bir de "ben" düşünün.. Ara sıra çıkıp yürüyüş yapıyorduk falan. Neyse saçma sapan günler işte.

Gık demedim. Kendisi de hep Allah razı olsun dedi. Şimdi durumu baya düzeldi babasının borçlarını azalttı. Bana da geçen gün dedi ki: Yıllarca sabrettin sabrettik artık bizim için bir şeyler yapmak istiyorum. Aileme ödediğim verdiklerim yeter vs vs.. Dertleşiyoruz öyle ara sıra.

Bu arada üniversitede okuyorum.

Bugün eline yüklü bir para geçti. Ben de dedim ki: Bir kısmına yatırım yapmaya devam mı? Yoksa ailenin borçlara mı devam?

Söylemez olaydım. Ben kim köpek? :işsiz:

Resmen adamın içinden canavar çıktı. O adam gitti ne geldi yerine. Nankörmüşüm ben. Bana hediye aldıkları (tektaş, beştaş almış bana beyefendi) hiç gözüme görünmüyormuş. Benim nankörlüğümü Allah göstermiş ona. O her şeyi yapmış bana (bu yaz tatile gittik pahalı bir otele).

Oğlum kendine gel sen ne diyorsun diyorum ama çıldırmış gibi. Eh be yeter dedim, lanet olsun. Başlarım 5 yılına da geleceğine de. Bu haksızlık ne şimdi? Bu nasıl büyük bir ayıp?

bu arada karacıger kendını yenıleyen bır organ nakılde kucuk bır parca alıp nakıl edıyırlar o kucuk parca buyuyup kıca bır cıger oluyor alındıgı kısıdekı bosluguda yıne bunye buyuterek dolduruyor ben byle bıkıyrum o kp kım ko karısıyr babanın tırnagı olamaz barısma bunlarla barıssanda bunu unutma

Yanlış yapmışsın. Sen babana karaciğerini bile veriyorsun. O da tabi ki maddi olarak destek olabilir. Evlenmeden karışamazsın.
Herhalde şaka yapıyorsun?

Yahu bir tuttuğun şeye bak! Babam ölümle boğuşurken ne yapacaktım?

Ailesine tabiki maddi destek de bulunabilir. Karışsam böyle olmazdı. Karıştığım kısmı başka. Hani 5 yıldır birlikteyiz evleneceğiz ya? Hah işte!

bu arada karacıger kendını yenıleyen bır organ nakılde kucuk bır parca alıp nakıl edıyırlar o kucuk parca buyuyup kıca bır cıger oluyor alındıgı kısıdekı bosluguda yıne bunye buyuterek dolduruyor ben byle bıkıyrum o kp kım ko karısıyr babanın tırnagı olamaz barısma bunlarla barıssanda bunu unutma
Ki her hangi birine bile verebilirsin hayatını kurtarmak için bu kişi baban birde mal adam ya

Son düzenleme:
O tatilin parasini sevgilin odedi sanirim.
Bunu yapmamaliydin.
Daha sevgiliyken bu yapilmamali.
Su an "sevgilin haksiz" demek istiyorum sozlerinden dolayi ama bakiyorum soyle bi. Adam senin icin masrafta bulunmus aslinda. Nankor oldugunu soylediginde " ben senden bes para almadim" diyebilmeli insan aslinda boyle maddiyat konularindan kavga cikarsa. Yoksa boyle kalirsin..

O tatilin parasini sevgilin odedi sanirim.
Bunu yapmamaliydin.
Daha sevgiliyken bu yapilmamali.
Su an "sevgilin haksiz" demek istiyorum sozlerinden dolayi ama bakiyorum soyle bi. Adam senin icin masrafta bulunmus aslinda. Nankor oldugunu soylediginde " ben senden bes para almadim" diyebilmeli insan aslinda boyle maddiyat konularindan kavga cikarsa. Yoksa boyle kalirsin..

Herhalde şaka yapıyorsun?

Yahu bir tuttuğun şeye bak! Babam ölümle boğuşurken ne yapacaktım?

Ailesine tabiki maddi destek de bulunabilir. Karışsam böyle olmazdı. Karıştığım kısmı başka. Hani 5 yıldır birlikteyiz evleneceğiz ya? Hah işte!

Bir tutmuyorum, diyorum ki sen karaciğerini bile veriyorsun. Çocuk maddi yardım elbette yapacak onun da anası babası. Üstelik evli değilsiniz.

Verilmiş sadakanız mı alınmış hayır duanız mı ne desem bilemedim ama Allah sizi kurtarmış. 15 sene geçse de başlarım böyle ilişkiye!

Ya siz ne güzel evlatsınız en başta bunu diyeyim. Babası bir bardak su isteyince offflayanlara ders olsun, babanıza da geçmişler olsun. Babasına ne bundan? Yaşanmadan bilinmez böyle şeyler! Hadsiz.

Annesi de tam kaynanaymış, hani şu oğlumculardan ve dünyada tek kendilerinin erkek çocuğu var sananlardan. Aman evlerden ırak! Bir tane de bende var! Allahtan uzak oturacağız diyorum, gelemez.

Her durumda artıdasınız. Ağlasa da yalvarsa da dönmeyin. Gerçekten kurtulmuşsunuz. Aldığının hesabını yapan erkek mi? Şeytan kulağına kurşun... Konunun neresine serzenişte bulunacağım bilemedim. Kaldı ki daha belki nelere susmuşsunuzdur. Saygı bitmiş; sevgi de bitmiş sayıyorum direk. Sırf alışkanlıktan bir hanzoya katlanıyormuşsunuz ki gözünüz açılmış.

Bir tutmuyorum, diyorum ki sen karaciğerini bile veriyorsun. Çocuk maddi yardım elbette yapacak onun da anası babası. Üstelik evli değilsiniz.
Allah gökten yağdırır paraları öyle evlenirdik artık. Ne yapalım di mi?

Üstelik ben çalışmaya başlayınca bütün masrafları üstlenmeye razıydım, sen düşün.

Babası çalışmaz, öder. Borç yapar öder
Babası sizin babanız için nasıl baba ki karaciğerini alıyor demiş ya. Hah işte bunu ona diyecektiniz sen nasıl babasın ki yiyip içip sı.ıyorsun da her haltı oğlun ödüyor? Ondan sonra o evden çıkacaktınız...

Babası sizin babanız için nasıl baba ki karaciğerini alıyor demiş ya. Hah işte bunu ona diyecektiniz sen nasıl babasın ki yiyip içip sı.ıyorsun da her haltı oğlun ödüyor? Ondan sonra o evden çıkacaktınız...
O an kitlenip kaldım. Sonrasında aklımdan neler geçti.

Zaten bir hafta vardı ameliyatıma zaten psikolojik olarak iyi değilim. Gelmiş babama laf ediyor. Sinirden yine kalktı tüylerim.

Back
X