• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Durum bolumunde sadece kayitli numaralarin durumu gorunur.
Belki sadece kadinda esinizin numarasi kayitlidir diycem ama o zaman durum gorunur mu emin degilim.

Belki de eşinizde o numara kayıtlıydı, baktı ve sildi. Sildikten sonra whatsapp yenilenmediği için durum orada kaldı. Eğer durum böyle ise whatsappı yenilediğinizde yani kapatıp tekrar açtığınızda o durum gözükmez.

Ben bir arkadaşımın numarasını sildim bir süre önce, fakat arkadaşımda numaram kesinlikle hala kayıtlı buna eminim. Ama bende hiç durumları vs gözükmüyor,ki çok durum paylaşan bir insan..Ki onda da gözükmüyor benim durumlarım. Başka bir arkadaşım söylemişti.

Tek emin olduğumuz şey numara oraya gökten inecek değil. :) Belki de eşiniz doğru söylüyordur, bilemeyiz ki..Umarım da gerçekten doğru söylüyordur..

Şuan inanmaktan başka çarem yok ama tetikteyim yani bi tarafım hep tedirgin paranoyak,,rahat değilim :(
Kendisi açıklama yaptı günlerce telini karıştırdım ettim ama rahatlamadım onu da geriyorum
İş gereği numaları arıyorlar telde soru soruyorlar gerekirse eve gidip soruyorlar emniyetin bi uygulaması bu..evlenceğimiz zaman bizim kapıya da polis gelmişti sorgulama için

Yani belki o kişilerden biridir diyo kendi de hatırlamıyo numarayı..ya da meslektaştır diyo ama ben kadın polisleri biliyorum niye durum kısmında dekolteli filan foto paylaşssınlar

Yani belki o kişilerden biridir diyo kendi de hatırlamıyo numarayı..ya da meslektaştır diyo ama ben kadın polisleri biliyorum niye durum kısmında dekolteli filan foto paylaşssınlar

Kadın polislerinde işinden harici özel bir yaşamı var, ve istediği gibi giyinirler. Benim de polis bir arkadaşım var, kendisi de dekolteli giyinir fotoğraf paylaşır mesela..Bence artık kurcalamayın. Belki de eşinizin dediği gibi numarayı almıştır iş gereği, sonra da silmiştir. Eğer ortada bir problem olsaydı telefonunu tırım tırım kaçırırdı.

Kadın polislerinde işinden harici özel bir yaşamı var, ve istediği gibi giyinirler. Benim de polis bir arkadaşım var, kendisi de dekolteli giyinir fotoğraf paylaşır mesela..Bence artık kurcalamayın. Belki de eşinizin dediği gibi numarayı almıştır iş gereği, sonra da silmiştir. Eğer ortada bir problem olsaydı telefonunu tırım tırım kaçırırdı.
İnşallah öyledir

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Whatsapp Durum görünümü sadece "kişilerim" ile sınırlı. Yani siz bayanın durumunu görüyorsanız eşinizin numarası onda kayıltıdır.

Bir şey yapamazsın. Kadını arayıp "eşimin numarasını sil" diyemeyeceğine göre. Ya da der misin bilemem. :)
Yok canım işim olmaz :)
Bi keresinde eşimi bi kadın aramıştı ehliyet işini halletmesi için nunarayı da eşimin arkadasından almış..eşim yanımda konustu kapattı kızdı beni aramayın filan dedi..deseydim o kadına derdim sil diye :)

Canim benim kimseye inanmayacaksan neden konu aciyorsun? Burdan tastik beklemen garip degil mi insanlar olmasi en muhtemel seyi soyluyor. Sadece tek tarafli kayıt olsa herkesin telefonu durum paylasimindan yavaslardi. Belli ki esine de guvenin tam degil yada kiskancsin. Insallah adamin gunahini aliyorumdur ama hic masum degil bu.

Canim benim kimseye inanmayacaksan neden konu aciyorsun? Burdan tastik beklemen garip degil mi insanlar olmasi en muhtemel seyi soyluyor. Sadece tek tarafli kayıt olsa herkesin telefonu durum paylasimindan yavaslardi. Belli ki esine de guvenin tam degil yada kiskancsin. Insallah adamin gunahini aliyorumdur ama hic masum degil bu.
Canım zaten burdaki yorumları tek tek okudum ve hak verdim yani sonuç; ya eşim kaydetti sildi ya kadında da var numara ve hala silmedi..zaten eşim bazı numaları kaydettiğini söyledi ama ben kendisine kadını göstermeden sildiğim için hatırlamıyo kim oldugunu
Ya aradıgı kişilerden biri olabilirmiş veya meslektaşı..benim paranoyam sanki her an telefonu elime alınca yine başka bir numara görücem kadın numarası görcem gibi geliyo..eşime güvenirim teli hep ortada durur

merhaba,
Öncelikle iki kişinin de karsılıklı olarak eklemiş olması gerekiyor durumları görebilmek için.

Bende iş gereği gereksiz insanları ikinci kez aramam gerekiyorsa nokta koyup ekliyorum sonra bazen unutuyorum silmeyi bazen sonradan siliyorum olabiliyor yani.

Ama karşı tarafında eklemiş olma ihtimali değişik.

bir de ben öylesine eklediğim numarayı biri bana sorsa açıklarım bilmiyorum demem . Numara gökten uçmadı ya . Bilmiyorum lafı hiç inandırıcı gelmedi maalesef. Çocukların kendini kurtarmak için söylediği yalanlara benziyor.

Merhaba, bunu nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Ne yapmaliyim

Merhaba, bunu nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Ne yapmaliyim

burda yazdığını kopyala
sonra bu linke tıkla
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/bir-derdim-var.154/create-thread
yeni konu aç, orda daha iyi görünür

Kimse kimseye kefil olamaz bu durumda, mesajın içeriği tam olarak neydi?

Back
X