- 15 Temmuz 2014
- 1.460
- 603
- 108
- Konu Sahibi sosyalbilimci
kocanın telefonunda kayıtlı olmayabilir ama karşı kadında kayıtlı o yüzden sen görebiliyorsunAma rehbere baktım bulamadım numarayı cidden kayıtlı değildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanın telefonunda kayıtlı olmayabilir ama karşı kadında kayıtlı o yüzden sen görebiliyorsunAma rehbere baktım bulamadım numarayı cidden kayıtlı değildi
Yani belki o kişilerden biridir diyo kendi de hatırlamıyo numarayı..ya da meslektaştır diyo ama ben kadın polisleri biliyorum niye durum kısmında dekolteli filan foto paylaşssınlar
İnşallah öyledirKadın polislerinde işinden harici özel bir yaşamı var, ve istediği gibi giyinirler. Benim de polis bir arkadaşım var, kendisi de dekolteli giyinir fotoğraf paylaşır mesela..Bence artık kurcalamayın. Belki de eşinizin dediği gibi numarayı almıştır iş gereği, sonra da silmiştir. Eğer ortada bir problem olsaydı telefonunu tırım tırım kaçırırdı.
Whatsapp Durum görünümü sadece "kişilerim" ile sınırlı. Yani siz bayanın durumunu görüyorsanız eşinizin numarası onda kayıltıdır.Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Eşimin numarası kadında kayıtlıysa napabilirim??
Yok canım işim olmaz :)Bir şey yapamazsın. Kadını arayıp "eşimin numarasını sil" diyemeyeceğine göre. Ya da der misin bilemem. :)
Paranoyak oldum galibaBu sorulari gecen hafta konusmadik mi.
Siz yine basa sarmissiniz.
Canım zaten burdaki yorumları tek tek okudum ve hak verdim yani sonuç; ya eşim kaydetti sildi ya kadında da var numara ve hala silmedi..zaten eşim bazı numaları kaydettiğini söyledi ama ben kendisine kadını göstermeden sildiğim için hatırlamıyo kim oldugunuCanim benim kimseye inanmayacaksan neden konu aciyorsun? Burdan tastik beklemen garip degil mi insanlar olmasi en muhtemel seyi soyluyor. Sadece tek tarafli kayıt olsa herkesin telefonu durum paylasimindan yavaslardi. Belli ki esine de guvenin tam degil yada kiskancsin. Insallah adamin gunahini aliyorumdur ama hic masum degil bu.
Merhaba, bunu nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Ne yapmaliyim
Kimse kimseye kefil olamaz bu durumda, mesajın içeriği tam olarak neydi?Merhaba, bunu nereye yazacagimi bilemedim ilk kez girdim siteye. Dugunume 40 gun var. Nisanlim tam da evimizi tuttugumuz gunun aksaminda bi chat sayfasinda biriyle yazisti. Mesaji yanlislikla bana atinca şok oldum. Tahmin edersiniz ki mesajin icerigi de hic hos degildi. Daha sonra arkadasiyla geyik muhabbet yaptigini falan soyleyerek beni kandirmaya calisti. Ertesi gun hala inanmadigimi gorunce itiraf etti. Oylesine can sikintisi girdim bi sayfaya tanimam etmem oylesine yazistim falan dedi. Kendimi cok kotu hissediyorum, nisanlimin ablasi da affet buyukluk sende kalsin. Ben kardesime kefilim, bi daha yapmaz diyo. Kimseye anlatamadim. Ne yapmaliyim