• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

tutsak'ın dediği doğru
watsapp durumunu görebilmek için iki tarafın da birbirinde kayıtlı olması lazım

let the linç begin :KK53:

Aynen. Numara kayıtlı olması gerekir artı durumu o kişiye görünür yapmış olması da lazım. . Belki Mahmut abi diye kayıt etti eşinden gizli hemen sildi olamaz mı ? Olabilir

Ben olsam direk kadına sorardim.
Neymiş kimmiş sabır benim işim değil

Kızlar numara yoktu eminim
Yani başka isimle de kayıtlı yoktu
İsimsiz de kayıtlı yoktu
Erkek ismiyle kayıt etse ben rehberine bakıyorum WhatsApp ta kadının resmini illa görürdüm bilmiyorum o numara oraya nasıl geldi durum bölümüne

Dün birinin numarasini sildim. Aktif şekilde durum paylasirdi görmüyorum ama sizin yanlisiniz var bende bundan çok eminim
Durum ayarlarına girince arkadaşlarımla paylaş , seçtiğim kişilerle paylaş gibi seçenekler var ben hep burdan kontrol ediliyo diye biliyorum konu sahibini yanlış da yönlendirmek istemem siz eminseniz o sekilde açiklayın isterseniz

Durum ayarlarına girince arkadaşlarımla paylaş , seçtiğim kişilerle paylaş gibi seçenekler var ben hep burdan kontrol ediliyo diye biliyorum konu sahibini yanlış da yönlendirmek istemem siz eminseniz o sekilde açiklayın isterseniz

Taraflardan biri diğerini sildiği taktirde durumunu vs hicbisekilde göremez. Zaten bu yeni gelen durum da herkes e göster seçeneği de yok. Mutlaka kayıtlı olması gerekir durumu görebilmek için.

Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin
Ben de aktif kullanıyorum, durumlarda gördüğünüz kişiler karşılıklı kayıtlı olunan kişilerdir. Konu sahibinin eşinde kayıtlıydı, sildi kadının numarasını. Ama interneti kapalıyken yaptı yani whatsapp'ı yenilemeden. Konu sahibi açınca da sadece numarayı ve durumu görebildi. Eşi whatsapp'ı yenileseydi onu da göremeyecekti.
Ben başta eşi kadını isimsiz kaydetti zannettim, ama numarayı rehberde bulamayınca bende taşlar oturdu.
Umarım benim düşündüğüm gibi değildir, Allah korusun

https://faq.whatsapp.com/tr/android/26000031

" Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmeniz ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için, her iki tarafın da telefon numaralarını adres defterine kaydetmiş olması gerekir."

Diyor.
Yani eşiniz yalan söylüyor görünüşe göre...

Ayrıca o dediginiz bölüm sizin rehberinizde kayıtlı olanları ayristirmak için rehberinizde dahi olsa görmesini istemediğiniz biri olabilir diye. Sildiğiniz bir numara ordada Görünmez

Numara kayıt edilip silinmiş mi
Yoksa kadında mı eşimin nosu varmış eşimde yokmuş? Buarada eşimin neti her saniye açıktır iş nedeniyle kapatma imkanı yok

Numara kayıt edilip silinmiş mi
Yoksa kadında mı eşimin nosu varmış eşimde yokmuş? Buarada eşimin neti her saniye açıktır iş nedeniyle kapatma imkanı yok
Numara kayıt edilip, silinmiş. Bunu da whatsappı yenilemeden yani internet kapalıyken yapmış.
Rehberde numarayı bulamadım diyorsunuz çünkü.

Hatırladım şimdi.
Ben de biri ekliyken durum paylaşımı yaptıktan sonra o kişiyi silersem o kişi de görünüyor o durum. Tahminim 24 saat geçene kadar duruyor.
Baktığını görmüştüm sildiğim birinin.

Evet rehberde yoktu ama int hep açıktır eşim iş nedeniyle kapatamaz ki
Eşiniz numarayı kaydetmiştir, numara eşinizde kayıtlı iken o kişi durum koymuştur ve eşiniz bundan sonra silmiştir numarayı. Yani numara silinse de o zamana kadar konulmuş durumlar gösterimden kalkmıyor.

Ben de aktif kullanıyorum, durumlarda gördüğünüz kişiler karşılıklı kayıtlı olunan kişilerdir. Konu sahibinin eşinde kayıtlıydı, sildi kadının numarasını. Ama interneti kapalıyken yaptı yani whatsapp'ı yenilemeden. Konu sahibi açınca da sadece numarayı ve durumu görebildi. Eşi whatsapp'ı yenileseydi onu da göremeyecekti.
Ben başta eşi kadını isimsiz kaydetti zannettim, ama numarayı rehberde bulamayınca bende taşlar oturdu.
Umarım benim düşündüğüm gibi değildir, Allah korusun
O zaman inşallah kötü bir şey çıkmaz ne diyim

Back
X