• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Evet rehberde yoktu ama int hep açıktır eşim iş nedeniyle kapatamaz ki
Üyenin biri linkiyle birlikte göstermiş, karşılıklı kayıt olunmadan durum gözükmez ben de eminim
Kadının da rehberde numarası yokken durumu gözüküyorsa whatsappı yenilemeden silmiş eşiniz. Benim anladığım budur

Is nedeniyle dediginiz polislerin whatsap grubundan gorevleriyle ilgili paylaşım yapmaları görev yerlerini whatsaptan bildirmelerini kast ediyorsunuz sanırım. Bunun için 7 24 whatsap açık olması gerekmez. Mesai saatleri dışında kimse eşinize neden whatsabin kapaliydi diye sormaz. Kapatmış bi ara demekki

Kadında eşinizin numarası kayıtlı. Eşinizde de kayıtlıymış muhtemelen, sonradan silmiş olsa gerek. Hiç alakasız bir insanın numarasını durumumuzda görmeyeceğimize göre bir bağlantı olduğu belli zaten. Numarayı CIA'de arattınız mı kime ait çıkıyor?

Evet ben de diyorum numara gökten mi indi niye kadın numarası çıktı filan valla bilmiyorum diyo bazen bunlar soru sormak için numaralar filan arıyorlar işteyken,.kadın ordan mı kaydetti yoksa birinden mi aldı bilmiyorum ama eşim bence kaydetemez onu cesaret edemez gibime geliyo bilmiyorum

Benim başıma geldi bu durum
Adamın no bende kayıtlı. Benim no onda kayıtlı

Meğer adam evliymiş. Eve giderken benim noyu siliyormuş. Numaramı ezberlemiş ama. Ertesi gün evden çıkarken yeniden kaydediyormuş.

Bir akşam bana itiraf etti. Ben senin numaranı sildim ama durumun gözüküyor. Onu siler misin diye.

Ben de sildim
Teşekkür etti.

Yani özetle; kadının numarası eşinizde kayıtlı imiş ama silmiş siz görmeden. Durumun da silineceğini sanmış. Yanılmış.

Eşinizin tel trafiği nasıl normalde onu söyleyin.. Belli ki kaydedip silmiş

Belki iş için kaydetti ve sildi olamaz mı ..

Benim kafayı yemem lazım bu şartlarda. iş yüzünden teli gece 12 ye kadar susmaz tatilde bile araması whatsap ı bilmem nesi.

Kadın erkek ohooo arayan yazan yazana . bi ton kayıtsız numara var ki yani adam birşey yapmaya kalksa ruhum duymaz :KK53:

İlk evlendigimizde sinir oluyordum sonra geçti.. dedim ki kendi kendime " Amann eden kendine eder ,kendi kaybeder. Beni kaybetmeyi göze aldıysa ben onu ne yapayım keyfi bilir "

Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani

Benim başıma geldi bu durum
Adamın no bende kayıtlı. Benim no onda kayıtlı

Meğer adam evliymiş. Eve giderken benim noyu siliyormuş. Numaramı ezberlemiş ama. Ertesi gün evden çıkarken yeniden kaydediyormuş.

Bir akşam bana itiraf etti. Ben senin numaranı sildim ama durumun gözüküyor. Onu siler misin diye.

Ben de sildim
Teşekkür etti.

Yani özetle; kadının numarası eşinizde kayıtlı imiş ama silmiş siz görmeden. Durumun da silineceğini sanmış. Yanılmış.
:oha:
Geçmiş olsun

Eşinizin tel trafiği nasıl normalde onu söyleyin.. Belli ki kaydedip silmiş

Belki iş için kaydetti ve sildi olamaz mı ..

Benim kafayı yemem lazım bu şartlarda. iş yüzünden teli gece 12 ye kadar susmaz tatilde bile araması whatsap ı bilmem nesi.

Kadın erkek ohooo arayan yazan yazana . bi ton kayıtsız numara var ki yani adam birşey yapmaya kalksa ruhum duymaz :KK53:

İlk evlendigimizde sinir oluyordum sonra geçti.. dedim ki kendi kendime " Amann eden kendine eder ,kendi kaybeder. Beni kaybetmeyi göze aldıysa ben onu ne yapayım keyfi bilir "
Ben de öyle dedim ne yaparsan kendine yaparsın dedim eğer yaparsan yakaladıgım an boşarım dedim yeminler ediyo

Back
X