• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani

Tamam biz de onu diyoruz.

Eşiniz kaydetmiş ama siz görmeden silmiş numarayı. Durum kısmını kadının silmesi lazım

Benim başıma geldi bu durum
Adamın no bende kayıtlı. Benim no onda kayıtlı

Meğer adam evliymiş. Eve giderken benim noyu siliyormuş. Numaramı ezberlemiş ama. Ertesi gün evden çıkarken yeniden kaydediyormuş.

Bir akşam bana itiraf etti. Ben senin numaranı sildim ama durumun gözüküyor. Onu siler misin diye.

Ben de sildim
Teşekkür etti.

Yani özetle; kadının numarası eşinizde kayıtlı imiş ama silmiş siz görmeden. Durumun da silineceğini sanmış. Yanılmış.
Yok artık:( napcam ben ya

Durum derken WhatsApp ta hani foto filan paylaşılıyor ya anlık ..onu diyorum..yeminler ediyo valla bilmiyorum filan diyo elimi ayağımı öpüyo bilmiyorum ki yaptı mı yapacak mı böyle şeyleri hiç beceremez normalde odun yani

Evet o instagram hikayeler gibi olan yer.
Kaydetmiş, başka yolu yok...
Ama belki gerekliydi o an kaydetmesi önemsemedi sonra sildi farketmedi hiç.
Çok tırsıyorsa pek yapamadığı bir şey yapıp beceremediğini görünce yine aynı davranışları sergileyebilir tabi.

Ozaman söylesin konusahıbıne konu kapansın..
Bilmiyorum diyormuş :işsiz:

Yani ben de öyle düşünüyorum ama elimi ayağımı öpüyor yeminler ediyor normalde beceremez falan deyince belki çok alakası yoktur whatsapp la mesajlaşma dışında gün içinde de çok yoğunsa düşünemedi falan diye düşündüm artık.

Ben de öyle dedim ne yaparsan kendine yaparsın dedim eğer yaparsan yakaladıgım an boşarım dedim yeminler ediyo

Eşini sen tanıyorsun bunun muhakemesini sen yapacaksın mecburen
.zan ile olacak bir şey degil bu ciddi bir konu sakın kafa ile düşünmek lazım. .

Normal tel trafiği nasıl iş için filan kaydetmiş silmiş olamaz mı

Bu kadar üzerine gitmeyin adamların sonra kendilerini çok acayip zannediyorlar. Akşam işten çıkıp eve geliyorsa sorun yok, telefonuna bakmayın bile.

Gec bile kalmissin. Iyiki evlenmeden önce gösteriyor yüzünü. Bence sevinmelisin ve cok sanslisin. Bazilari senin kadr sansli degil. Eger ayrilamiyacak kadr cok seviyorsan o zaman ayril ve kendini güclendir gül eglen onu arkandan kostur cünkü kacan kovalanir.

BUgün uzaktan bi arkadaşım aynı şekilde paylaşım yapmış rahatsız oldum numarasını sileyim dedim. Numarasını sildim ve bi baktım hala resmler görünüyor bnde. Yani demem o ki eşiniz numarayı sonradan silmiş.
Tecrübeye sabittir.

İsimsiz olarak kaydettiyse sadece numara gozukur. Genelde rehberindekiler goruyor durumlari. Yani kadininda esinizi kaydetmis olmasi gerekiyor. He kadin fotograflarini herkese de acmis olabilir. Bence kendi telefonunuza kaydedin. Numarayida silin esinizden. Takibede devam.

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Dur canım panik yapma
Sen böyle deyince benim whatsup a baktım şimdi
İki tane numara var, durum olarak değilde isim listesinin en altında, bende kayıtlı değil ama numaraları var, ve ikisinde de erkek resmi birisi çocuğu ile beraber. Bunlar benim gruplarda olan üyeler, ama ben tanımayamadığım (eski okul grubu) için kaydetmemiştim, belki böyle birşeydir. Yani hemen en kötüsünü düşünme ama dikkatli de ol tabi, takip et bakalım.

O numara esinizin telefonunda 24 saate kadar kayitliymis ve yeni silmis demek. Bir kisinin durum mesaji whatsapta gorunuyorsa bu o demek. Kesin bilgidir.
Esiniz numarayi silmis fakat o kadının durum mesaji gidene kadar orda görünmeye devam eder.

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Bence eşiniz disarkayken numarayi kaydetti eve gelince silmistir numarayi durumu kayıtlı kalmıştır

W.uppta sizde kayitli olmayan kimsenin birseyini goremezsiniz ne durum ne resim ayni sekilde sizin numaraniz kayitli ama sizde o kisi kayitli degilse sadece arkadaslarim olan ayarla profil resminizi dahi gormez ben bana ait olmayan bir nimaranin durum paylastigina hic denk gelmedim
Bu gizlilik haklariylada alakalidir insanlar is yapiyor sabahtan aksama kadar kayitsiz numaralardan araniyorlar ariyorlar herkes birbirinin herseyini gorurdu o zaman sadece gizlilik ayarini herkes yapan kisilerin profil resmini gorursunuz onun icinde yine telefonunuza kaydetmeniz gerekir
Kayitlidir ya siz eksik anlatiyorsunuz ya rehberde duzgun arayamadiniz yada cok yakin zamanda sildi durum kaldi

Back
X