• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Tlf numarasini silmis ama WhatsApp tan engeleme olmadigi icin durum bildirisi gelmistir aynisini ben yasadigim esim is arkadasinin tlf kaydetti bunu yanimdayken yapti bir biktim kiz mayolu Profil resmi yapmis bende silmesini istedim esim numarayi sildi ama durum bildirisine baktigimda kizin resimleri cikti bende WhatsApp tan engeledim. Bide benim esim tlf bagimlisi diye bir konu acmissin. Takipte kal insanin esiyle ilgili süphe kadar kötü birsey yok ya.ama belkide büyütülecek bir durum yoktur kendini üzme.

Yani numara önceden mi kayıt olmuş? Nasıl kayıtlı olmayan numara WhatsApp ta gözüküyor kızlar anlamadım

Tlf numarasini silmis ama WhatsApp tan engeleme olmadigi icin durum bildirisi gelmistir aynisini ben yasadigim esim is arkadasinin tlf kaydetti bunu yanimdayken yapti bir biktim kiz mayolu Profil resmi yapmis bende silmesini istedim esim numarayi sildi ama durum bildirisine baktigimda kizin resimleri cikti bende WhatsApp tan engeledim. Bide benim esim tlf bagimlisi diye bir konu acmissin. Takipte kal insanin esiyle ilgili süphe kadar kötü birsey yok ya.ama belkide büyütülecek bir durum yoktur kendini üzme.

karşılıklı ekli değilseniz vatsap durumlarına koyulan fotoğrafları göremezsiniz.

Telefonunu once kaydetmis. Sonra şahis durum paylasinca panik yapip numarasini telefonundan silmis bence esin.

Numarayi silsen bile paylasilan durum 24 saat dolmadan kaybolmuyor. Kaybolduktan sonra da numara tel.da kayitli degilse tekrar durum falan cikmaz

Bazıları hakkaten yangına körükle gidiyor , demekki eşiniz bi sebeple eklemiş , WhatsApp durumda o fotoları da görünce rahatsız olmuş silmiş ne olabilir yani , benim de tel de bi dolu insan var zamanında eklemişim bi sebep için , hatta arkadaşım var , WhatsApp grubundaki herkesi kaydetmiş , ne alaka dedim , kaydettim işte kimin ne yazdığını görüyorum , öbür türlü bu kimdi diye düşünmüyorum dedi

Ya ben wp çok aktif kullanırim olabilir mesela ben sizin numaranizi kaydetsem ve durum atsam size de gelir ama siz de benim numaram olmadan konu sahibi yanlış yönlenmesin
hayır hayır biz onu denedik. ben arkadaşımı rehberden sildim. durum attım, durumum onda çıkmadığı gibi, onun attığı durumlar da bende çıkmadı

Bazıları hakkaten yangına körükle gidiyor , demekki eşiniz bi sebeple eklemiş , WhatsApp durumda o fotoları da görünce rahatsız olmuş silmiş ne olabilir yani , benim de tel de bi dolu insan var zamanında eklemişim bi sebep için , hatta arkadaşım var , WhatsApp grubundaki herkesi kaydetmiş , ne alaka dedim , kaydettim işte kimin ne yazdığını görüyorum , öbür türlü bu kimdi diye düşünmüyorum dedi
Konu sahibinin eşi "evet, rahatsız oldum, sildim" dese sorun yok da "tanımıyorum, bilmiyorum" deyince sıkıntı

hayır hayır biz onu denedik. ben arkadaşımı rehberden sildim. durum attım, durumum onda çıkmadığı gibi, onun attığı durumlar da bende çıkmadı
onu ayarliyabiliyorsun benim bildigim kadari ile kimler görebilir diye. Rehberimdekiler birde herkes secenegi var. Herkesi sectigin zaman sende kayitli olmayan kisiler de görebiliyor.

Geçenlerde vatsap rehberde bi no vardı profilinde bir erkek resmi arabada ...halla halla noyu tanımıyorum telin rehberinde kayıtlı değil kişiyi tanımıyorum nasıl vatsapta kayıtlı olmuş bilmiyordum esime sordum oda tanimiyo sonra aklıma geldi enistem bilmediğim numaradan aramisti bikackez bu no o nomu onuda bilmiyorum ama oysa aramalardan kaydolduysa kendiliginden .....kısacası esinizin telndeki no mutlaka arama yapılmış konusulmus öyle kaydolmus olabilir

Gec bile kalmissin. Iyiki evlenmeden önce gösteriyor yüzünü. Bence sevinmelisin ve cok sanslisin. Bazilari senin kadr sansli degil. Eger ayrilamiyacak kadr cok seviyorsan o zaman ayril ve kendini güclendir gül eglen onu arkandan kostur cünkü kacan kovalanir.

Konu sahibi evli.

Hayır yanlissiniz bende çok aktif kullanırım ve numaranın 2 taraf ta da kayıtlı olması gerekiyor
Heralde ben yanlış biliyorum simdiye kadar durumlarda öyle olduğunu fark etmedim ama arkadaş netten bir bölüm de paylaşmış iki tarafta kayıtli olmalı yazıya

WhatsAppı yenilemeyi unutmuş eşiniz.Rehberden silse bile kişi hala olduğu yerde durur.Rehberden sildikten sonra WhatsAppi kaldırıp tekrar yüklemeli.Kişi ozaman silinir.

karşılıklı ekli değilseniz vatsap durumlarına koyulan fotoğrafları göremezsiniz.
Aynen esimin is arkadasi olan bayan esimin numarasini kendi tlf eklemisti esime cagri birakti esim onu ekleyince bayanin WhatsApp tan bikinili profilini görünce engeledi sonucta bayan alman oldugu icin ona normal gibiydi. Ama Engel atmadan önce durum resimlerini gördüm engeledigi icin simdi görmüyorum. Valla ne yalan söyleyim esim evde tlf birakir ortaliga ben karistiririm.güvenmedigimden degil ama merakimdan.oda bunun farkinda.

Kızlar hepiniz haklısınız galiba kaydetmiş iş gereği gün içinde insanları arıyoruz dedi kaydedip silmiş olabilirim bilmiyorum hatırlamıyorum diyo ama kadın kaydetmiş midir bilmiyorum

Bide aradıgı okadar insandan niyeyse sadece o kadının numarası gözüktü durumu gözüktü ben de durumuna baktım o da gördüğümü görmüştür üff

Back
X