• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Kaydetmiş olabilir benim durum bölümünde de var eski işten dolayı tanımadığım birkaç numara, kaydedip silmiş ya da silmemiş olabilir ama neticede bir ara kaydetmiş yani bu kesin. İş ya da başka bir şey dolayısıyla onu bilemeyiz.

Kızlar hepiniz haklısınız galiba kaydetmiş iş gereği gün içinde insanları arıyoruz dedi kaydedip silmiş olabilirim bilmiyorum hatırlamıyorum diyo ama kadın kaydetmiş midir bilmiyorum

Kadın kaydetmese eşinizde durum gözükmez ki
Siz benim durumumu görebilir misiniz numaramı kaydetseniz bile??? Hayır. Benim de sizi kaydetmem gerek ki size açılsın durumum

Sıkıştırıyorum dünden beri bilmiyorum diyo başka bişey demiyo
Kadının nosunu kendime kaydetsem mi

Bence eşinizin telefonundan arayın bu numarayı. Sessiz kalın. Kadın nasıl açıyor telefonu ona bakın.

"Aşkım" mı diyecek, "hayatım" mı. Yoksa sadece alo mu?

Numarayı kendi telefonuna kaydetmen gerektiğini neden soruyorsun ? Kaydetsen de kadınin senden haberi olmayacak zaten öyle bi teknoloji gelismedi.
Ha kaydedeyim takip de kalayim diyorsan onu da bilemem.
Ben direk sonuç odaklı çalışıyorum çünkü.
Sabır bana göre değil

Bence eşinizin telefonundan arayın bu numarayı. Sessiz kalın. Kadın nasıl açıyor telefonu ona bakın.

"Aşkım" mı diyecek, "hayatım" mı. Yoksa sadece alo mu?

Aşkım da demez inşallah çok can yakıcı olur

Sen bence boşuna uğraşma konu sahibi
Esin bi nane yiyorsa kadına çoktan haber uçmuş gardlarini almislardir.
Çünkü tüm yorumlar senin dusundugunun aksini söylediği halde hala eşimi nerden kurtarabilirim gibi yorumlariniz var

Sen bence boşuna uğraşma konu sahibi
Esin bi nane yiyorsa kadına çoktan haber uçmuş gardlarini almislardir.
Çünkü tüm yorumlar senin dusundugunun aksini söylediği halde hala eşimi nerden kurtarabilirim gibi yorumlariniz var
Siz çok sert yorumlar yapıyosunuz bi durun hele bişey varsa da kendi kaybeder yani ben şuan olayı anlamaya çalışıyorum yangına körükle gitmeye gerek yok

Bir kere Benim başıma şöyle bir şey geldi.
Eşimle telefonları değiştik. Onun watsaptaki durum güncellemeleri kalmış. Ben telefona takınca baktım öylesine. Sonra gece gece beni bir numara aradı kimsin diye. Ben dedim sen kimsin :)
Neyse anlaşıldı ki karşı tarafta benim numara bakan kişilerde görülmüş, tabi kayıtlı da olmadığı için kim bu diye merak edilmiş. Arayan da eşimin kuzeni :)
Yorumları okuyamadım ama belki buna benzer bir şeydir

Siz çok sert yorumlar yapıyosunuz bi durun hele bişey varsa da kendi kaybeder yani ben şuan olayı anlamaya çalışıyorum yangına körükle gitmeye gerek yok

Yorumlarim sert değil sayfalarca anlatıldı böyle olduğu. Daha Eşinizin numarasi kadında kayıtlı ona bile inanmiyorsunuz yangına koruk mu ?

Ya kadinin kadin oldugundan eminmisiniz erkek olmasin var oyle tipler tel ekrani manken resmi face kadin resmi instasi kadin resmi bebek isteyen tanidigin benim oyle her yerde bebe fotosu bilmeyen baksa cocuklu bu der bizimki evrene mesaj yolluyormus :KK48:esinizde erkek olarak kayitlidir gorunce numara degisti sanip siler yani kadin oldugundan eminmisiniz siz o numaranin numaranizi gizli yapip aradiniz mi?
Bir fotografa bu kadar evham yapmayin hemen

Canım son durum nedir?
Yangına körükle gitmenin anlamı yok, eşlerimizin işi gereği bazen insanlar aranmak durumunda kalıyor.
Bir şey varsa da ortada eğer mesaj atınca anlarsın durumu.

Gec bile kalmissin. Iyiki evlenmeden önce gösteriyor yüzünü. Bence sevinmelisin ve cok sanslisin. Bazilari senin kadr sansli degil. Eger ayrilamiyacak kadr cok seviyorsan o zaman ayril ve kendini güclendir gül eglen onu arkandan kostur cünkü kacan kovalanir.
Sen neyden bahsediyorsun arkadaşım konudan haberin var mı emin misin :D

Bu olay benim ramazan ayinda da oldu.. Bende anliyamadim birden listeme eklendi numara.. Hic ugrasamam diye sildim, esimede soylememistim.. Bu aralar soylemistim. Bir numara ekledi beni anliyamadim sildim dedim..

Back
X