• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Şunu bi netleştirelim hanımefendi, durum gözükmesi için iki tarafın da birbirinde kayıtlı olması lazım.

E o zaman niye rehberde yok diyorsanız çok basit, kadının durumu paylaşmasından sonra eşiniz numarayı silmiş. Aynısı olmuştu bende. Biri durum attıktan sonra rehberden silmiştim durum kısmında görünüyordu hala ama rehberde yoktu.

o numarayı kopyalayıp Facebook a yapıştırın kızın profiline girin Bakın bakalım eşiniz ekli mi
Ayrıca önceden telefon numarasını kaydedip sildiyse yine de çıkar ama telefonuna hiçbir şekilde
kaydetmediyse çıkması imkansız

gün içinde çok insanla konuşuyoruz demiş
ama gün içinde her arayanı telefona kaydetmezsin ki
benim de öğrencilerim arıyor
onların stajı için adliyeden yazı işleri müdürleri arıyor ama hiçbiri whatsapp da görülmüyor durumları çünkü kimseyi kaydetmiyorum
numara karşılıklı olarak ekli ama eşiniz silmiş ama karşı tarafın attığı durumun süresi dolmadığı için hala görünüyor bu şekilde ancak olur bu durum

Yani numara önceden mi kayıt olmuş? Nasıl kayıtlı olmayan numara WhatsApp ta gözüküyor kızlar anlamadım
Kadının rehberinde kocanın numarasi kayıtlı demek bu. Kocanın kaydetmesine gerek yok durum olayında, ben de kayıtlı olan herkes durumumu görür, ben onlarda kayıtlı olmasam bile.

Numara rehberden silinse de whatsapp contactlarinda kayit kaliyor

Burda çoğu kişi yanlış bilgi vermiş yalnız. Ben hattımı değiştirdim yenice 5-6 kişiye verdim sadece, gerisine vermek istemiyordum; ama rehberimde herkes kayıtlı duruyordu. Ben onlar da kayıtlı olmadığım için durumumu görmezler diye anlık attım. Sonra numaramı vermediği biri mesaj attı, ben de o an anlığı kaldırdım ki rehberimdeki diğer kişiler yeni numaramı öğrenemesin diye.

Rehbere baktım ama isimli isimsiz öyle bir numara yoktu sonra kendim kaydeip baktım sonuçta kayıtlı olsa ben kendim kaydederken telefon gösterir o kayıtlı ismi dimi?
Eşiniz o numarayı kaydetmiş ama sonra silmiş durum da orada Kalmış. Aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı. (Muhtemelen tanıyor eve gelirken siliyor)

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı
Yalan söylüyor. Takipte kalın

Off ne kadar çıkmaza sokmuşsunuz yaa. Eşiniz arasın paşa paşa, versin hoparlöre konuşsun.. 'merhaba, nasılsın desin.. Tanımadığı biri olma ihtimali olmadığı için muhtemelen sohbet ilerler.. Ne demek bilmiyorum, insanı salak yerine koymazlar mı bide...

Numara kayıtlı kalsa neyse de adam resmen 24 saat içinde numarayı silmiş.. Nasıl oluyor da numarasını sildiği kişiyi tanımıyor.. Hadi gerçekten kadını resminden tanımiyor.. bi numara sildiğini de mi hatırlamıyor.. saçmalık..

Benim de eski öğrencilerimden mesaj vs geldiğinde direk numara ile görünüyor vp da. Bazıları isimlerini yazmadığı için kayıt etmedim direk numara olarak orda duruyorlar. Eşime de bi kadın selam filan diye mesaj atmıştı numara, profil resmi vs gayet görünüyor.

Tesadüf mü yani? Daha önce kaydedip silmiş olabilir, whatsapp ı da yenilemeden girmişsiniz. Öyle olunca da ismi görünmemiş numarası görünmüş sadece
Sizde daha önce hiç kayıtlı olmasa bile mesaj gönderen kişiler direk numara ile görünüyor, ismi görünmüyor. Profil fotosu, durum mesajı vs görünüyor.

Off ne kadar çıkmaza sokmuşsunuz yaa. Eşiniz arasın paşa paşa, versin hoparlöre konuşsun.. 'merhaba, nasılsın desin.. Tanımadığı biri olma ihtimali olmadığı için muhtemelen sohbet ilerler.. Ne demek bilmiyorum, insanı salak yerine koymazlar mı bide...

Numara kayıtlı kalsa neyse de adam resmen 24 saat içinde numarayı silmiş.. Nasıl oluyor da numarasını sildiği kişiyi tanımıyor.. Hadi gerçekten kadını resminden tanımiyor.. bi numara sildiğini de mi hatırlamıyor.. saçmalık..

Adam çoktan kadına haber uçurmuştur. Çok geç.
"Seni ararsam benimle resmi konuş" demiş olabilir.

kayıtlı olmayan numara durumda nasıl görünsün ki?

iş ilişkileri sebebiyle bazen numarayı kurumun değil de kendi telefonuna kaydedebiliyor insanlar. sonra silmeyi ihmal edebiliyorlar. eşiniz normalde böyle bir iş sırasında kaydetmiş olabilir.

takipte fayda var, surat asmadan...

Kızlar olayı öğrendim; eşim iş gereği telefonla o gün bikaç kişiyi aramış ve kaydetmiş sonra o numaraları geri silmiş

Kızlar olayı öğrendim; eşim iş gereği telefonla o gün bikaç kişiyi aramış ve kaydetmiş sonra o numaraları geri silmiş

Peki telaş yapıp el ayak öpeceğine niye ta en başından söylememiş "birilerini eklemiş silmiştim gün içinde onlardandır" diye.

Eşiniz büyük ihtimalle bu kadınla görüştü ya da yazıştı ve belli olmasın diye rehberden adını sildi. Numaralar isimsiz de durabiliyor rehberde. Çaktırmadan whatsapp backupını etkinleştirin ve 2-3 gün sonra telefonu elinize aldığınız müsait bir zamanda backup yapın. Eğer kadınla whatsapp üzeri konuşup konuşup siliyorsa backup ilegeri yüklenir sildiği mesajlar.

Back
X