• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben şok! Ne yapmalıyım?

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı

Tabiki önceden kayıt edilmemiş numara whatsappta gözükmez. Aklınızın nesi karışmış anlamıyorum. Bu kadar saf olmayın.
"Kocanız sizi aldatıyor". Net.

Wp de durum şöyle oluyor o kadının rehberinde kocanızın numarası kayıtlı. Kocanizda kayıtlı olmasa da onun attıgi durumlar gelir. Mesela ben rastgele bir numara kayit etsem telefona attığım durumlar o kişiye de gidiyo ama o kişi aslında beni tanımıyor. Yani eşiniz tanimıyo da olabilir ama kadın eşinizin numarasını nerden buldu orasi muamma
kardes bunu merak ediyodum iyi biliyo musun benim numaram kayitli olmasada onunnki bende kayitliyken gidiyo yani durum

Gözüm üzerinde takipteyim yani
Konuştuk eşim bilmediğini hatırlamadıgını söyledi günde bi sürü insanla telefonda konuştuğunu bazılarını kaydedip sildiğini söyledi ..

Fotosunu da görmemiş bilmiyorum görmedim numaraların kime ait oldugunu bile bilmiyorum bize liste veriliyor ya da merkezden numaralar veriyorlar diyor bazılarını bi kezbazılarını iki kez arıyormus

Gözüm üzerinde takipteyim yani
Konuştuk eşim bilmediğini hatırlamadıgını söyledi günde bi sürü insanla telefonda konuştuğunu bazılarını kaydedip sildiğini söyledi ..

Sildiyse asla durum fotoğrafını göremez. Rehberinde kayıtlı olmayan hiçbir numarayı whatsappta göremezsin, attığı durum fotoğrafı da dahil. İsim numara şeklinde değil de sadece numara şeklinde kayıtlı sanırım telefonunda.

Evli bir adam yarı çıplak fotoğraf atan kadını neden telefonuna ekliyor?

Burada whatsappta karşı taraf eklediğinde adamın telefonunda çıkmıştır deniliyor öyle olamaz mı? Üstelik konu sahibi de yazmış eşim bir sürü kişiyle konuşuyor kimisini ekliyor siliyor diye. Pire için yorgan yakmak bu dediğin

Kızlar eşimin telefonuna bi bakıyım dedim WhatsApp a girdim, durum bölümü var ya hani WhatsApp takiler durum bölümünde foto filan paylaşıyor..
İşte durum bölümüne girdim bi numara vardı kayıtlı değildi ve kadın fotosuydu, tıkladım 3adet foto paylaşmış biraz dekolteli filan..ben şok, sonra o numarayı kaydettim kadın profilinde fotosu çıktı..eşime sordum bilmiyorum valla kim bilmiyorum ee bilmiyosan bu no nerden geldi ve kayıtlı olmadığı halde WhatsApp durum bölümünde ne işi var? Ne demek bunlar? Aklım karıştı

eşinizin numarası karşı tarafta kayıtlı. eşinizde kayıtlı olmasa bile gözüküyor karşı tarafta kayıtlı olunca.

Fotosunu da görmemiş bilmiyorum görmedim numaraların kime ait oldugunu bile bilmiyorum bize liste veriliyor ya da merkezden numaralar veriyorlar diyor bazılarını bi kezbazılarını iki kez arıyormus

belki de aradıklarından biri kaydetti numarayı ve durum paylaşınca da gözüktü. bende de mesela tezimi bastırdığım yerde çalışan kişi, pasta siparişi verdiğim pastaneler(whatsapptan pasta fotosu atıyorum) vs. kayıtlı ve onlarda benim numaram hiç kayıtlı olmamıştır.

Takipteyim ama kadına mesaj atıp atmama konusunda kararsızım

Eşinin numarasından yaz eşinin ağzından. Zaten kadın taniyorsa eşini düşer tongaya
Sonra muhabbeti ilerlet çalışıyorum ek görev yazdılar vs diye . Yada direk böyle giriş yap. Kafanı takma sonucu al kurtul bence

Eşinin numarasından yaz eşinin ağzından. Zaten kadın taniyorsa eşini düşer tongaya
Sonra muhabbeti ilerlet çalışıyorum ek görev yazdılar vs diye . Yada direk böyle giriş yap. Kafanı takma sonucu al kurtul bence
Eşimin nosundan yazmak istemiyorum ya kendi numaramdan mı yazsam

Back
X