Ben söyledikten sonra ne önemi var

Badgalcury

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
22
4
1
28
Merhaba iyi geceler. Ben bişeyi merak ediyorum sizde bişeyleri söyledikten sonra yapılınca bundan mutsuz oluyo musunuz yada mutlu olmuyor musunuz? Her konuda herkesde böyleyim ben. arkadaşım bi hareketini begenmiyorum bana karşı, söylüyorum düzeltiyo. Ben dediğim için yaptı diyorum içimden. Erkek arkadaşıma şöyle yapsan daha iyi diyorum onu yapıyo ama memnun olmuyorum ben söylediğim için oldu diye. Ama her ayrıntıya böyle takılıyorum. Bunun gibi çok var. İstiyorum ki herkes kendi düşünsün ben bişey demiyim. Böyle bi dünyada tabiki yok yani biliyorum ama bende böyleyim:KK12: sizlerde öyle misiniz merak edıyorum örnek verirseniz sevinirim

Merhaba iyi geceler. Ben bişeyi merak ediyorum sizde bişeyleri söyledikten sonra yapılınca bundan mutsuz oluyo musunuz yada mutlu olmuyor musunuz? Her konuda herkesde böyleyim ben. arkadaşım bi hareketini begenmiyorum bana karşı, söylüyorum düzeltiyo. Ben dediğim için yaptı diyorum içimden. Erkek arkadaşıma şöyle yapsan daha iyi diyorum onu yapıyo ama memnun olmuyorum ben söylediğim için oldu diye. Ama her ayrıntıya böyle takılıyorum. Bunun gibi çok var. İstiyorum ki herkes kendi düşünsün ben bişey demiyim. Böyle bi dünyada tabiki yok yani biliyorum ama bende böyleyim:KK12: sizlerde öyle misiniz merak edıyorum örnek verirseniz sevinirim

Neyseki soyleyince düzelyor ya duzelmese soylemene ragmen o daha yipratici.insanlar hatalarinin farkina varmaz bzn eger sen uyarinca kendilerini duzeltyorlarsa sana verdikleri degerdendir.

Yani ornek verecek olursam bu duruma gore degisiyor cok yakinimdaki biri beni tanıyan birini uyarmak zorunda isem evet bi kıymeti kaldi mi simdi diorum ama uzaktan biri ise ya da yeni tanidigim biri ise uyardgim takilmam.

Ben de bu şekilde düşünüyorum insanların ben söyledikten sonra yaptığı hiç bişeyin zerrre önemi yok gözümde.

Tamam da her insan mükemmel değil ki o şekilde davransın.Karşıdaki insan nerden bilebilir sizin o hareketten hoşlanmayacağınızı.Binbir türlü insan binbir türlü karakter var dünyada.Alnınızda mı yazıyor bu kurallar hepiniz birbirinize zaman içerisinde uyum sağlayacaksınız bazı yönlerinizi birbirinize karşı törpüleyeceksiniz bundan da doğal ne var ?

Tamam da her insan mükemmel değil ki o şekilde davransın.Karşıdaki insan nerden bilebilir sizin o hareketten hoşlanmayacağınızı.Binbir türlü insan binbir türlü karakter var dünyada.Alnınızda mı yazıyor bu kurallar hepiniz birbirinize zaman içerisinde uyum sağlayacaksınız bazı yönlerinizi birbirinize karşı törpüleyeceksiniz bundan da doğal ne var ?
İlla benim hoşlanmadığım bir hareket değil. Mesela neden hiç dışarı çıkmıyoruz derim. Yarın dışarı çıkallım mı der. Kendide düşünebilceği şeyler

Hiç öyle değilim. Söyledikten sonra davranışın değişip değişmemesi önemli benim için. Gerisi teferruat. Hayat küçük şeylere takılacak kadar uzun değil.

İlla benim hoşlanmadığım bir hareket değil. Mesela neden hiç dışarı çıkmıyoruz derim. Yarın dışarı çıkallım mı der. Kendide düşünebilceği şeyler
Erkek arkadaşınız için birşey diyemem ama arkadaşınızın aklına gelmiyor demek ki veya sizle o kadar yakın hissetmiyordur

Siz olayı çok yanlış anlamışsnz :)))))

Oyle mi?

abartmıyor musunuz biraz? siz insanların sizin aklınızı okumasını bekliyorsunuz sonra nazınızı çekip dediğinizi yapıyorlar onu da beğenmiyorsunuz.

Her insan ayni dusuncede olmayabilir. Sana yanlis olan birbaskasina guzel olabilir, bu acidanda bak istersen. Ve senin sozune yanit verip bu sana gore yanlis olan seyi duzeltiyorlarmis buda bir arti bence. hic duzelmeyebilirlerde. Ve erkek arkadasina gelirsek, her erkek ayni degildir, internette biraz arastirma yaparsan erkekler uzerinde bircok yapilan arastirmayi bulabilirsin. Erkeklerin cogu yonetilmek zorunda yani sen yonlendirmek zorundasin. Arastirmalardan biri kadin kapinin onune bir cöp koyuyor, adam gunlerce kapidan gidip geliyor ama o cöopu atmak aklinin ucundan gecmiyor. Bu bircok erkekte arastirildi ve en sonunda söyledikten sonra attilar hepsi. Yani senin konunda boyle birsey. Yönlendirirsen zaten zamanla ne yapip ne yapmiyacagini ogrenecektir, sozune hic karsilik gostermeyebilirdide bide bu acidan bak... Oyuzden kucuk seyleri kafaniza takip dert etmeyin derim..

Back
X