- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Kızlar şuan o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki. Annem yanımda olmasa hüngür hüngür ağlayacağım.
Adi şrfsz pslk eski sevgilim bile demek istemiyorum şuan ölesiye nefret ediyorum ondan hyvn herifle bugün yine bi ton tartıştık. En son akşam saatlerine doğru dayanamadım.
Aradım bi güzel içimden geçen iyi niyetli hisleri dıyguları anlattım ona. Yemin ederim ki o kadar güzel şeyler anlatıp söyledim ki. Şuan köpekler kadar pişmanım.
Umrunda olmadı. Telefonu bi nedenden dolayı aniden ama güzelce kapattık. Ben konuşmuştum o dinlemişti. Sonra moralim bozuldu tabi. Kendimi iyice küçük düşürmüş oldum.
Neyse bundan sonrada benim sitem ettiğim kısa bi mesajlaşma geçti aramızda. Aradı beni ki hastayım konuşmayalım dediğim halde aradı.
Bana telefonda öyle bi davrandı ki.. Resmen sen kimsin der gibi dalga geçer gibi. Telefonuda durmadan titriyordu. Her birinede mail geldi dedi. Halbuki dakika başı be maili. Yarın normalde çalışmıyo. geçen hafta çalıştı normalde. Ama birden bire yarın çalışıyorum dedi.
Adım gibi eminim başka biriyle konuşuyodu mesajlaşıyodu yarında onunla falan buluşcak. Çalışmayacağından eminim.
Ya kendimi bu kadar küçük düşürdüğümemi yanayım resmen aldatıldığımamı yanayım bana yaptığı bu şrfszliğemi yanayım. Ya şuan inanılmaz mutsuzum kızlar ya. Nefret ettim ilk kez böylesine ondan. İlk kez böylesine soğudum. Zaten çok hastayım bide oturdum ağlıyorum.
Ben tam bi salağım. Bi gerizekalıyım ben. Onun bi daha adını bile duymak istemiyorum. Nefret ediyorum ondan nefret. Ben kendimi nasıl böyle beş para etmez bi insana böylesine küçük düşürdüm. Nasıl bu kadar aciz düşürdüm ben kendimi.
Öleceğim derdimden şuanda...
Ya şuan o kadar kötüyüm ki sana anlatamam ya yemin ediyorum ki şuan çok ama çok kötüyüm. Tek dileğim rabbim yanına kar bırakmasın bunu. Ya şuan berbat hissediyorum nefret ediyorum ondan ölesiye nefret ediyorum!!!Ölmezsin Canım...
Merak Etme Ölünmüyor...
Ağla Rahatla Biraz Geçer...
Tecrübe ile Sabittir.
Ya şuan o kadar kötüyüm ki sana anlatamam ya yemin ediyorum ki şuan çok ama çok kötüyüm. Tek dileğim rabbim yanına kar bırakmasın bunu. Ya şuan berbat hissediyorum nefret ediyorum ondan ölesiye nefret ediyorum!!!
Of nomuno şuan gerçekten berbat bi haldeyim. daha çok ateşim çıktı boğazım daha çok acıyo. içim ağrıyo.... bana bu yaptığı hayvanlığı ömrüm boyu unutmycam... Son nefesinde son suyunu istese vermem....Sanki sen o içinden gelenleri söylemesen o senin onu kendini unuturcasına sevdiğini bilmiyor muydu?
Biliyordur emin ol ayrılmadan önce başka bir şekilde anlamıştır.
O yüzden niye şimdi bu lafları ettim diye düşünme.
En başında niye böyle bir pisliği sevdim diyebilirsin.
Ona da olur öyle kazalar derim.
Evet muhtemelen biriyle buluşacak..
Yeni aşklara yelken açtı bile..
Sen neyi bekliyorsun?
Hasta halinle beş kuruş etmez it herif için ağlamaya devam mı edeceksin?
Of nomuno şuan gerçekten berbat bi haldeyim. daha çok ateşim çıktı boğazım daha çok acıyo. içim ağrıyo.... bana bu yaptığı hayvanlığı ömrüm boyu unutmycam... Son nefesinde son suyunu istese vermem....
şuan çok çaresizim ondan nefret ediyorum ve sarılabileceğim kimse yok sizden başka...
lütfen yanına kalmasın bu kez.. lütfen..
eminim bi insana 5 dakika içinde 3-4 tane mail gelmez. sesi duyduğumda aa oha falan yaparak dikkat dağıtmaya çalışıyo aklıca. resmen dalga geçmek için çağırmış beni ya... SEN KİMSİN !!!!!! bana bunu nasıl yaparsın sen....Anladıgım kadarıyla aranız bozuktu ama ayrılmamıştınız.Siz ona hislerinizi anlattınız aranız düzelsin istediniz o çok önemsemedi ve sonra siz konuşurken başkasıyla mesajlaşıp görüştüğünden şüphelendiniz..
Ama bence önce emin olun birisi var mı gerçekten? Eğer öyleyse kurtuldugunuza şükredin..Daha sizden ayrılmadan başkasıyla olan adamdan ne köy olur ne kasaba..
ne küfredicem ne başka bi şey... adam değilmiş ki, bu kadar aşağılık bi insan küfürden bağırış çağırıştan ne anlar ???Sevgilisi oldugunu seni aldattigini nereden anladin.aldatiyorsa ara kufret bagir cagir icin rahatlasin sonrada teli suratina kapat onu her yerden engelle bitir defolsun gitsin.
İleride mesela iş ciddiye bindiği vakit de böyle birşey yaşayabilirdiniz.. Evet şu an zor geliyor gerçekten anlıyorum ama daha kötüsü de olabilirdi.O sizi kaybettiğine yansın.Öyle bir insan kimle olursa olsun mutlu olmayacak zaten buna emin olun.İlahi adalet denen birşey var.Bir daha da ararsa ya da mesaj atarsa konuşmayın tamamen irtibatı kesin.Bir de böyle tiplerin bir süre sonra geri dönmesi muhtemel oluyor malesef. o zaman da kapıyı gösterirsiniz.eminim bi insana 5 dakika içinde 3-4 tane mail gelmez. sesi duyduğumda aa oha falan yaparak dikkat dağıtmaya çalışıyo aklıca. resmen dalga geçmek için çağırmış beni ya... SEN KİMSİN !!!!!! bana bunu nasıl yaparsın sen....
ya şuan tahammül edemeyecek kadar kötü hissediyorum kendimi.
tek istediğim lütfen ama lütfen yanına kalmasın bu kez ya. bu gece gerçekten ama gerçekten dayanamayacak kadar kötü hissediyorum ben..
o ilahi adalet yerini bulana kadar ben öleceğim moonna... içime tarifsiz bi şey oturdu, çok ağır bi taş var sanki içimde.. nasıl atıcam ben bunu..İleride mesela iş ciddiye bindiği vakit de böyle birşey yaşayabilirdiniz.. Evet şu an zor geliyor gerçekten anlıyorum ama daha kötüsü de olabilirdi.O sizi kaybettiğine yansın.Öyle bir insan kimle olursa olsun mutlu olmayacak zaten buna emin olun.İlahi adalet denen birşey var.Bir daha da ararsa ya da mesaj atarsa konuşmayın tamamen irtibatı kesin.Bir de böyle tiplerin bir süre sonra geri dönmesi muhtemel oluyor malesef. o zaman da kapıyı gösterirsiniz.
Icinde kalmasin bence.suan kendini kotu hissettiren aptal yerine konmak farkindaysanne küfredicem ne başka bi şey... adam değilmiş ki, bu kadar aşağılık bi insan küfürden bağırış çağırıştan ne anlar ???
Tüm vücut direncim düştü. Ne sesini duymak istiyorum şu saatten sonra nede yüzünü görmek...Icinde kalmasin bence.suan kendini kotu hissettiren aptal yerine konmak farkindaysan
Bende yasadim daha kotusunu belki.geri donuyolar genelde
Canım eğer bu kadar kötüysen ve rahatlayacaksan son defa ara içinde ne varsa haykır ,sonra otur ağla ..ama ne yaparsan yap geçecek bunu bil..geçiyor yani.ileride gerçekten iyi ki öyle olmuş diyeceğin bir insan çıkıyor karşına.. şu an sana uzak bir ihtimal gibi gelebilir ama bir süre sonra artık aklına bile gelmemeye başlıyor.o ilahi adalet yerini bulana kadar ben öleceğim moonna... içime tarifsiz bi şey oturdu, çok ağır bi taş var sanki içimde.. nasıl atıcam ben bunu..
Ondan öylesine nefret ediyorum ki şuanda.. Öylesine istemiyorum ki duymak sesini.. Nasıl olsa ne dersem diyeyim anlamayacak. Daha kötü şeyler yapacak daha çok incineceğim belki.. Ben sadece zaman geçsin istiyorum şuanda.. Çok zaman geçsin...Canım eğer bu kadar kötüysen ve rahatlayacaksan son defa ara içinde ne varsa haykır ,sonra otur ağla ..ama ne yaparsan yap geçecek bunu bil..geçiyor yani.ileride gerçekten iyi ki öyle olmuş diyeceğin bir insan çıkıyor karşına.. şu an sana uzak bir ihtimal gibi gelebilir ama bir süre sonra artık aklına bile gelmemeye başlıyor.
En iyi sen tanirsin tabiki.daha once benzeri seyler yasadiniz ve baristiysaniz bekle.ama bitirdim diyosan say icindekikeri.ben icimde tuttuguma cok pisman olmhstum cunku ayni dedigin gibi susmaktan ustune alinacak bir adam degildiOndan öylesine nefret ediyorum ki şuanda.. Öylesine istemiyorum ki duymak sesini.. Nasıl olsa ne dersem diyeyim anlamayacak. Daha kötü şeyler yapacak daha çok incineceğim belki.. Ben sadece zaman geçsin istiyorum şuanda.. Çok zaman geçsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?