inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artıkYahu sen oyun hamuru musun da adama göre şekil alıyorsun?
haklısınız ben hayatıma fazlasıyla kattım onu çok ödün veriyorum kendimdenAyrıl.Sen kendi kararlarını alacak yaştasın.Kocan değil neden soruyorsun.Bir yere giderken o sana soruyor mu ?
Ya arkadaşım şu flört dönemini ne kadar ciddiye alıyorsunuz.Anlamadım gitti.Flört döneminde doluyorsunuz doluyorsunuz ve evlilikte de en küçük anlaşmazlıkta soluğu mahkemede alıyorsunuz.
Gidin çalışın okuyun kursa filan gidin ama ne o herşeyi ona sormak.Suç erkek arkadaşınızda değil sizde.Siz kendi kararlarınızı alamıyormusunuz? Anneniz babanız yok mu ? neden onlara soracağınıza sevgilinize-ki sevgili bile denmez-soruyorsunuz.
Toparlan ve dik dur. "Ben yanlış bir şey yapmıyorum egolarını benim üzerimden tatmin etmeye çalışma!" de.inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artık
evet kabahat bende ben hep istediklerini yaptıkça daha çok istedi benden ve durum buraya kadar geldi. güçsüz hissediyorum kendimi ben böyle bi insan değildim ne yapmak istesem direten ve yapan bi insandım ama artık tamam demek geliyor sadece içimden aciz gibi hissediyorum kendimi ağlamaktan gözlerim şişti kendime acıyorum sadeceYuh artık. Bu yuh size kusura bakmayın. O babanız mı kocanız mı? Sizin hayatınızı yönlendiriyor?
Hoş sevgilinizde suç yok, tamamen kabahat sizin.
inanın tartışmaktan kavga etmekten yoruldum kim nereye çekerse oraya gidiyormuşum gibi hissediyorum kendimi büyümesin diye sensin diyorum ama çok yoruldum artık
ya neden taviz veriyosun seni bukadar aglatan adam için..kendini geri çek arama sorma gonlunu alana kadar..merhaba herkese öyle kötü hissediyorum ki kendimi yoruldum artık kavga etmekten dün bi tanıdığım aradı kısa dönem çalışacak eleman lazım diye bende boştayım diye söyledim işi bıraktım diye sen olursan çok mutlu olurum dedi düşüneyim dedim telefonu kapattım erkek arkadaşımı aradım söyledim bağırmaya başladı sen hiç kimsenin 1 aylık kölesi olamassın bana böyle bişeyi neden soruyosun sen beni tanımıyosun falan gibi büssürü laf söyledi.
neyse kapattık telefonu ben kendimi iyi hissetmiyorum işi yeni bıraktım evde çok sıkılıyorum ağladım saatlerce aramasını bekledim dayanamadım gece aradım hiç bişey yokmuş gibi güle güle konuştu benle eve gidiyorum dedi eve gidince arar diye tahmin ettim aramadı saat 2 ye geliyodu ben aradım yine iyi açtı telefonu benim sesim ağlamaklı tabi sordu bende ben o kadar saat ağladım telefonu açtın güle güle konuşuyosun dedim o kadar bağırılcak ne yaptım ben dedim bu bi bağırmaya başladı küfürler yağdırıyo oturcan o evde sen beni tanımıyon mu nasıl sorabiliyon onu diye o kadar bağırdı ki tamam ben haksızım dedim büyümesin diye telefonu güzel kapatalım istedim bu yarın düzelcek sesimde dedi bu gün aradım yine kötü konuşuyo benimle buz gibi kavga etmek istemiyorum artık işi ben bıraktım buna ikimizinde içi rahat etceği uzun süre çalışabilceğim bi iş bulcam demiştim ama bu geçiciydi evde cnm sıkılcağını 1 aylıkta olsa çalışmak istedim anlamıyor beni ben sürekli haksız olmaktan yoruldum sesimi çıkartamıyorum kavga büyücek diye akıl verin bana nasıl davranayım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?