ben tanıyamamışım onu !

haklısınız ben hayatıma fazlasıyla kattım onu çok ödün veriyorum kendimden

Ne kadar haklı olursam olayım gerçeği değiştiremiyorum.Ve sizde gidip pısırık bir şekilde onun sözünde gezeceksiniz.çünkü kendinize güvenmiyorsunuz.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu ne arkadaş ya...Sonra bundan bir süre sonra ayrılırsınız ve karşınıza değerli bir insan çıkar.Bu adamada,eski erkek arkadaşınıza yapamadıklarınızı yapmaya çalışırsınız.Ne kadar basit yaşıyorsunuz anlamış değilim.Kıymetinizi bilin ve henüz hiç ama hiç birşeyiniz olmayan bir insana bu kadar söz hakkı vermeyin.

Ananız babanız izin verdikten sonra ona b.k yemek düşer . bu yüzden ayrılırsanızda üzülmeyin diyecem ama sizin gibiler bu değersiz insanlar için salya sümük ağlarlar.tövbe yarabbim ya...Mesele gibi uzun uzun yazdım bu konuya.Milletin derdine bak bunun derdine bak

haklısın canım ne kadar üzülürsen üzül hiç bişeyi değiştirmiyor bende bu durama düşmek istemezdim yaptıkça istediklerini daha çok bekledi hep benden bu duruma kadar geldik

ya neden taviz veriyosun seni bukadar aglatan adam için..kendini geri çek arama sorma gonlunu alana kadar..

Niye gönlünü alana kadar ki.İşin içinde küfür ve hakaret varsa hiç yüzüne bile bakma.Kendine saygın olsun.Aksinde kimse sana saygı duymaz.

kendi kararlarınızı verebilecek yaşta değil misiniz ?
ki erkek karışıyor .. ne haddine efendim ..

Taviz vermeyin şöyle insanlara. O sizin 1 ay çalışmanızı kölelik olarak adlandırıyor ama bir ömür siz onun kölesi olursunuz bu şekilde devam ederse. Kötü bir şey yapmak istemediniz çalışıp para kazanacaksınız ona ne!

neden başkasının derdiyle bi kıyaslama yaptınız ki kötü hissettiğim için yazdım buraya 21 yaşındayım 2 buçuk senedir beraberiz artık alışkanlık haline geldi belkide kendine güvenmemek değil yoruldum artık kavga etmekten onunla tamam demeyi tercih ettim büyümesin diye haklısınız bende karşıdan baksaydım sizin gibi yazardım zaten sinir oluyorum kendime neden bu kadar müdale etmesine izin verdim ne den bu duruma kadar düşürdüm kendimi diye teşekkür ederim cevabınız için

Ananizi babanizi dinlemezsiniz su sevgililerinizi dinlediginiz kadar...yazik gercekten yazik... Size üzülemiyorum bile...kendi düsen aglamaz...

Niye gönlünü alana kadar ki.İşin içinde küfür ve hakaret varsa hiç yüzüne bile bakma.Kendine saygın olsun.Aksinde kimse sana saygı duymaz.
o kadar ağır konuşmak istemedim bize burdan konusmak basıt ..ona uygulamak zor ..bana kalırsa bitmeli madem hep kavga var

Çalışmak için neden sevgilinden izin alma gereği duyuyorsun?

Karı-koca olduğunda da bana neden karışıyorsun diye şikayet ederler.Ama evlenmeden önce yaşamlarını onlara adarlar.Erkek/bayan farketmez ben evlenmeden önce bu tür vazgeçmelere

haklsınız hepiniz ama pısırık bi insan değilim ben önceden ne yapmak isiyosam ne kadar kavga etsek de onu yapardım 1 hafta önceye kadar ama bu konu uzamasın istedim duygusal bi dönemdeyim ona ihtiyacım var güzel şeyler konuşmak istedim yoksa kim ister ki birisinin sözüne dayalı yaşamak yoruldum artık kavga etmekten böyle deneyim dedim sen haklısın dedim ama böyle hiç olmuyomuş dahada kendini geri çekti benden kendine gelene kadar konuşmayı aramayı düşünmüyorum yorumlarınız için teşekkür ederim

İnsanlar içinizden geçeni değil sergiledikleriniz görebilir.Ve sizde benim söylediğim gibi tavırlardasınız.Eğer size yükse o zaman kurtulmanız gerekir.2,5 sene uzun bir zaman değil ve bu zamana kadar tüketmişsiniz birbirinizi.Başkasının derdini görmeyen kendini yandım bittim sanır.O yüzden kıyasladım.Ve size demem o dur ki '' Ya aklınızı başınıza alır ve sizi ileri götürecek hamleler yaparsınız ya da aklınızı başınızdan alır ömür boyu avare avare ahlanıp vahlanarak gezersiniz.Ayrıca ayrıldığınızda az bir acı ve ondan sonra mutluluk ve ferahlamak ve de özgürlüğü tadacaksınız.

Neden mi ayrılın diyorum ?

Erkek/bayan farketmez her kim kimi eziyorsa buna karşı çıkarım arkadaş.Ve her kim pısırık davranıyorsa da kızarım.

virgül kullanmanızı öneriyorum arada bir..
kendinizi ezdirmeyin ayrıca..
bu ne böyle, asıl siz onun kölesi olmuşsunuz

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım!

Öncelikle sen haksız yada hatalı değilsin, sevgiliyken onu yapma, bunu yapma demesine müsade etmeseymişsin keşke ki bu kadar tepene binmeseymiş. Bir de sana saygısızlık yapıyo neden tekrar sen arıyorsun, dayanamıyorum diye birşey yok, sen onun sana hissettirdiği kadar değersizmisin ?

canım sen olayın içinde olduğun için belki farkedemiyorsun ama yanlış adamla birliktesin. burda ki yorumlardan, yaşananlardan pay çıkar. aramasını bekleme, hatta arasa bile ben görüşme derim. yol yakınken vazgeç ilerde çok daha zor olur sevgiler..

dün çok ihtiyacım vardı ona, beni mutlu etmesine rahatlamak için aradım. ama keşke aramasaydım hiç aramıcam zaten artık anlasın hatasını teşekkür ederim cevabın için

İş hayatın seni ilgilendirir. Çalışacağın yerin sana açacağı kapıları bilemezsin. Bu ona sorup izin alman gereken bir konu değildir. Eğer çalışma ortamı kötüyse, elbette müdahale etmeliler, ama bu şekilde seni kölesi gibi görmesi kabul edilemez.

Sana karışmasını geçtim, fikrini belirtirken bile dikkatli olmalı, üzerinde bir sorumluluk hissetmeli sevgilin. Ama adam seni engelleyebiliyor, çünkü ona bu rahatlığı sen vermişsin.

Hiç alınma, siz birbirinizin hayat arkadaşı olamazsınız. O sadece senin sahibin olur, aynı şimdiki gibi. Tabi bu kafayla gidersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…