Ben Üniversiteyi Kazandım Başka Şehire Gidiyorum

pink_light

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
1
0
16
İzmir
Ben izmirde yaşıyorum ve üniversite için ankarayı kazandım. Sınav sonuçları açıklandıktan bir süre sonra erkek arkadaşım bana uzaktan yapabilirmiyiz diye sordu; bi yandan ailevi sorunlarla boğuşurken bir yandanda çok güvendiğim kişinin böyle yapması beni çok şaşırttı.
Onu bir sene sonra notlarımı yüksek tutup izmire geri gelicem diye ikna ettim sizce doğru yapmışmıyım, yada bu çocuk beni seviyomu yoksa zaman mı geçiriyo sadece, bir yanda da dşünüoyum aklım onda kalacak ne yapıo ne edio die notlarımı nasıl yüksek tutup geri gelcem birşeyler söylerseniz çok mutlu olurum kafam çok karışık

Ben izmirde yaşıyorum ve üniversite için ankarayı kazandım. Sınav sonuçları açıklandıktan bir süre sonra erkek arkadaşım bana uzaktan yapabilirmiyiz diye sordu; bi yandan ailevi sorunlarla boğuşurken bir yandanda çok güvendiğim kişinin böyle yapması beni çok şaşırttı.
Onu bir sene sonra notlarımı yüksek tutup izmire geri gelicem diye ikna ettim sizce doğru yapmışmıyım, yada bu çocuk beni seviyomu yoksa zaman mı geçiriyo sadece, bir yanda da dşünüoyum aklım onda kalacak ne yapıo ne edio die notlarımı nasıl yüksek tutup geri gelcem birşeyler söylerseniz çok mutlu olurum kafam çok karışık

geçiş yapmak oldukça zor bu nedenle çok umutlanma :( ailevi sorunların varsa bence dönme izmire böylesi daha iyi olur... erkek arkadaşının sorusu oldukça normal fevri davranmaya gerek yok akışına bırakmak en doğrusu

Ankara'dan İzmir'e mi geçiş yapmak istiyosun ?
Yapma arkadaşım Ankara'da ki okullar mutlaka daha iyidir

Ailevi sorunların varsa arkadaşın dediği gibi Ankarada kalman belki daha iyi olur senin için uzaklaşmış olursun bu sorunlardan..
Uzaklık da sizi etkiler mi etkilemez mi soruna gelince, bunu ancak yaşayınca görürsün hele bir okuluna başla..
Acabalarda kafanı kurcalama okulunun tadını çıkar Ankarada öğrenci olmak mükemmeldir :31:

Ankara kazandın ve İzmir'e dönmek istiyorsun?
Hangi okul? ve bölüm?

Çok yenisin, herkesin yaşadığı endişeleri yaşıyorsun. Gözünü sevdiğim Ankara'da öğrenci olmanın tadını yaşayınca dönmek istemeyeceksin zaten. Erkek arkadaşına göre hayatına yön vermek için de daha çok küçüksün. Ankara'da okumuş bir İzmir'li olarak yazıyorum. İzmir'i çok severim, yuvadır, baba evimdir. Ama Ankara kah şefkatiyle kah tokatıyla beni büyütendir beni ben yapandır. Şimdi İstanbul'da yaşıyorum. Ama hala Ankara'ya sık giderim ve her gidişimde daha Samsun yolunda sıcakcık olur içim, sarılırım sarmalanırım.
Hele de iyi bir okul kazandıysan... Hiç düşünme bunları. Ha ama tavsiyem sadece ders çalışan yurt okul arasında lise öğrenciğilinin devamını yaşayan bir öğrenci olma. Tiyatroları, sinemaları, her türlü sosyal faaliyeti ile değerlendir ankara'yı. Bir de biraz hayta ol. Çok çalışkan üniversite öğrencilerini ben üniversiteye gitmiş saymam. :)))

canım hiç öyle hayatından kimse için vazgeçme bu hayat senin ve kimseye okadar taviz verme
geçiş yapman için okulda %10luk diliime girmen gerekir zor ama imkansız değil istersen başarırsın
her ilişki biticek sarsantıya uğrayacak diye birşeyde yok ama olabildiğince kendi hayatına odaklan ve kendinden asla taviz verme

biz de eşimle üniversiteyi farklı şehirlerde okuduk. işe girince de evlendik.çok zor bir süreç uzaktan ilişki yürütmek ama hiç de öyle acaba yürütebilir miyiz diye sorgulamadık açıkçası. sorgulanmasını da normal bulmuyorum. bence kimse için istediğiniz üniversiteden vazgeçmeyin. ilişkinizin hangi yöne gideceğini şimdiden kestiremezsiniz sonra keşke izmir e dönmeseydim deyip üzülme ihtimaliniz de var. eğer gerçekten birbirinize bağlıysanız her şekilde yürütürsünüz.

Asla başka biri için kazandığın eğer ondan daha yüksek bir yer ise geçiş yapmayı düşünme. Çok meraklıysa kendisi gelebilir. Her ilişki yaşayan dip dibe olmak zorunda mı kadınlar nasıl yeri geldiğinde bekliyorsa erkekler de öyle bekleyecek. Kendi hayatından vazgeçme..

Back
X