Ben Unutamıyorum..

GulGuzeli

kalbime göre ver Allahım
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
338
4
96
İzmir
Merhaba kızlar ben unutamıyorum çok sevdim.. iki buçuk yıllık ilişkimi on ay önce bitirdim ama acısı hala o kadar taze ki.. ve şimdi tekrar barışmak istiyor kafam çok karışık onu o kadar çok özlüyorum ki o kadar çok seviyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum barışıp ilerde pişman olmaktan veya barışmayıp ilerde keşke demekten o kadar çok korkuyorum ki nolur yardım edin

2 bucuk senelik ilişkini bitirdiysen, mutlaka iyi bir bitirme nedenin vardır diye düşünüyorum. Yeniden barışıp barışmama konusunda da, onun sende bitme nedenlerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Şu anda özlediğin için çok hassas konumdasındır muhtemelen. artıları eksileri iyi hesap et derim..

Bu acı ve özlemle bi ömür yaşarım diyebiliyor musunuz ?

ki bunu demek gerçekten çok zordur
:34:

Her iki taraf için söylüyorum siz zaten ''keşke''yi aylar öncesinden demişsiniz

Geçmişte biten ilişkiniz sizin en büyük keşkeniz olmuş
:34:

Biraz pozitif bakın derim
:44:

"saygısızlık ve kıskançlık" bitirme sebeplerim bunlar çok zor ayrıldım çok ağladım ama mantığım hep önde ayrılmayı ben istedim. ama dayanamıyorum onsuz hep bi yanım eksik..

bu süre içinde başkasıyla görüştü mü, sana nasıl davrandı, niye ayrıldınız bunlar önemli :s ben de aylarca unutamadığım bir ilişki yaşadım ama başkalarında benim sadakatimi, sevgimi bulamadığı için geri dönmeye kalktı.. dolayısıyla işim olmaz dedim ve şimdi bana değer veren biriyle çok daha mutluyum.. eğer bu doğrultuda bir karar vereceksen onu düşünmekten vazgeçmediğin sürece unutup önüne bakamazsın..

bu süre içinde başkasıyla görüştü mü, sana nasıl davrandı, niye ayrıldınız bunlar önemli :s ben de aylarca unutamadığım bir ilişki yaşadım ama başkalarında benim sadakatimi, sevgimi bulamadığı için geri dönmeye kalktı.. dolayısıyla işim olmaz dedim ve şimdi bana değer veren biriyle çok daha mutluyum.. eğer bu doğrultuda bir karar vereceksen onu düşünmekten vazgeçmediğin sürece unutup önüne bakamazsın..

eski konumu okursanız bilirsiniz ondan sonra biri çıktı karşıma ben hiç istemedim zaten hiçte sevemedim çıktık ama nasıl çıktık o beni sevdi ben ayrıldığım sevgilimi ve onunda bundan haberi vardı bile bile çıktı benle beni mutlu etmek için çok uğraştı bende kıramadım daha doğrusu. ama o çıkmamış diye duydum görüşmemiş diye de biliyorum. ayrıldıktan sonra zaten hiç görüşmedik bizde

"saygısızlık ve kıskançlık" bitirme sebeplerim bunlar çok zor ayrıldım çok ağladım ama mantığım hep önde ayrılmayı ben istedim. ama dayanamıyorum onsuz hep bi yanım eksik..

İlişikinizin tüm artılarını ve eksilerini kaleme alın.
Onunlayken mutlu olduğunuz ve mutsuz olduğunuz her noktayı yazın.
Listeleri bi karşılaştırın sonra neresi ağır basıyorsa ona yönelin.
Bu arada artı hanesine havadan bir kalbinizin sesini ekleyin:34:

sevgim her şeyin önüne geçiyor tekrar yapmaz diyor ama ya mantığım ? ya yaparsa diye hep beynimi yiyor

Ne yapmaya karar verdin ?
Keşke konuyu aşk hikayelerimiz bölümüne açsaydın daha çok yardımcı olan çıkardı burda kimse görmüyor

pişman olan herkes 1 şansı daha hak eder bence
şimdi o şansı vermezsen ilerde hep kafanda acabalar uçuşacak
bu da sana huzursuzluk vericek
en azından bi dene
yine aynı hataları yaparsa, bitirirsin ve kafan da rahat olur. hem ben ona bi şans daha vermiştim ama o yine aynı hatayı yaptı dersin unutman da kolay olur böylece
ya da aynı hatayı yapmaz sevdiğinle bir ömür mutlu olursun
her ihtimalde bi hayır var senin için
denemelisin :34:

Ne yapmaya karar verdin ?
Keşke konuyu aşk hikayelerimiz bölümüne açsaydın daha çok yardımcı olan çıkardı burda kimse görmüyor

konu taşınmıyor sanırım.
bilmiyorum barışıp barışmama konusunda hala çok kararsızım ama görüşücem bi kere bakalım neler olacak

Eğer gerçekten seviyor ve ona inanıyorsanız
bir şans daha vermeniz gerekir
en azından ileri ki zamanda keşke dememek için..

Back
X