Ben uyurken dedikodumu yapan babam

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Siz bana kızıyorsunuz. Babana karşı kötü davrandın diyorsunuz ama babam gerçekten beni kışkırtıyor. Bir şey yapmasam da demesem de...
Bu sabah bir çok hayalle ve morali düzgün uyandım. Bir duydum ki babam beni anneme kötülüyor. Evde tadilata yardım etmiyormuşum nasıl insan mışım. Ben usta değilim,elimden de gelmiyor. Kpss ye çalışıyorum. Onu da bu sıralar pek yapamıyorum. Sadece anlayış bekliyorum ama nedense babam sadece moral bozmayı biliyor. (Bu arada kendisi her gün iş yapmamak için dışarı gidiyor)

Ay bosver ya konussun dursun sen isine gucune odaklan. Durumun duzelince cikar gidersin.

Ona karşı yargılarınızı terk edemediğiniz için her yaptığı batıyo.
Olduğu gibi kabul etmedikçe her gün bi sorunla buraya gelmeniz muhtemel

Ben eşimi bu konuda çok takdir ederim.
Küçükken gurbette çalıştığı için babası onla hiç ilgilenmemiş.
Annesi 8-9 yaşında yalnız başına km.lerce ötede çobanlık yaptırmış.
Oyun bile oynamasına izin vermez sabahtan akşama köy işlerinde çalıştırırmış.
Çalışmazsa dayak yermiş annesinden.
Ne çocukluğunu ne gençliğini bilmiş.
Eşim 29 yaşında, yani öyle çook eskilerden 70li yıllardan bahsetmiyorum.
2000li yıllarda yaşamış bunları.
Ama bu durumu hiç sorgulamaz.
Şartları oymuş deyip onları olduğu gibi kabul eder.
El üstünde tutar.
Anne babayı sorgulanmayacak kadar kutsal görür.
Okadar acı çekmesine rağmen bu nası anne/baba dememiş/demez.
Zamanında anne babasıyla çok tartışan biri olarak şuan Ben de kendime onu örnek alıyorum.

Hiç mi birşey demesin babanız o sizin. Annemle babamın beni her elestirmesine böyle kinlenseydim şimdiye aramızda kan davası olurdu anne baba hakkı diye birşey var.

Kendinize başka uğraş bulun gerçekten farklı şeylerle ilgilenin.bos vaktiniz çok sanırım bunları taktiginiza göre.

Baban hakkinda konussa bile dedikodu olmaz abartma.Yani bi insan karisiyla kiziyla ilgili konusamaz mi?

Ayni evde yasamak zor bunu anlarim.Ama kendine sikinti yapma.Iyi gecinirsen her sey senin icin de daha kolay olur.

Abartmissiniz.yok dedikodumu yapiyo falaj o sizin babaniz okul arkadasiniz degil ne dedikodusu yapacak.sadece annenizle sohbet etmis.ooo siz babam ve annemin bekarken bana dediklerini duysaniz.ne tembelligim kaliyodu ne işe yaramadigim.evin en kucuguydum ama yine de yuzume bile soylerlerdi.hic takmazdik hatta gulerdim.bence sizde abartmayin.

Back
X