• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben vazgeçersem bitecek fikirlerinize ihtiyacım var:(

burcumustafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
49
2
28
Çorum
meraba kızlar

1.5 yıldır süren bir ilişkim var çok badireler geçirdim sevvgilimle o kadar çok kavga ediyoruz ki bir kere ayrıldık ben dayanamadım döndüm daha önce açtığım konularda bahsetmiştim ailem özellikle annem istemiyodu. buna rağmen devam ettim. onun ablası ve eniştesine söz verdim hazirandaki atamalardan sonra annemi ikna etcem nişan olsun artık dediler. annemi ikna ettim yumuşadı geçenlerde annem eniştem ve halama söylemiş benim durumu halam da dedi ki sen seçtiysen doğru bir insandır ama bi gün gelsin de enişten de bende tanıyalım dediler. bunu ona söyledim verdiği tepki" ben seni annem ve babamla kaç kere tanıştırmak istedim sen tanışmadın kesinlikle tanışmam" dedi. tamam dedim ısrar etmedim. tabi biraz trip attım. o da sürdürdü sonra kapatıyım konuyu dedim uzatmayalım baktım her defasında aynı şeyler açılıyo bu sefer sustum 17 gündür konuşmuyoruz ayrılığa doğru gidiyo. dün çok yakın arkadaşımla konuşmuş onun annesiilaç olsa yine ayağına gitmem demiş. ben ne yapıyım siz söyleyin vazgeçip unutuyum mu yoksa tekrar konuşmayı mı denemeliyim ??
ne zaman kavga etsek ben adım atmışımdır bu sefer diyorum bir kez daha adım atarsam kendime saygımı yitircem sanki
pişman olur muyum lütfen bişey söyleyin çok canım yanıyo....:(

Daha yüzük takmadan anneni bu kadar hiç sayan bir adamı
ailene damat etme. Çok üzülürsün çok..
Bırak bitir gitsin. mücadeleye değecek adam değil.

taviz tavizi getiriyo emin ol bundan..
şimdi sen hep adım atmışsın yine atarsan bu artık senin görevin olur...
bu kadar eline verme ipleri....
nasıl başlarsa öyle gider...
çok iyi düşün lütfen...

çok düşündüm günlerdir düşünüyorum aslında kötü bir insan değil balık burcu çok merhametli çok düşüncelidir ama iş inada bindi çok inatçıdır. asla dönüp bakmaz hayır dediği birşeye biliyorum ki o şimdi bana dönmez çok seviyo farkındayım acısından ölür yine beni aramaz ve o benim ilkim....
aynı bir çocuk

çok düşündüm günlerdir düşünüyorum aslında kötü bir insan değil balık burcu çok merhametli çok düşüncelidir ama iş inada bindi çok inatçıdır. asla dönüp bakmaz hayır dediği birşeye biliyorum ki o şimdi bana dönmez çok seviyo farkındayım acısından ölür yine beni aramaz ve o benim ilkim....
aynı bir çocuk
İnatçı diyerek kendini kandırıyorsun.
Senin inat dediğin şey, bana göre sana değer vermiyor oluşu.
Eğer seni gerçekten seviyor ve değer veriyor olsaydı böyle bir konu yüzünden aramamazlık etmezdi.
Olsanda olur olmasanda olur mantığında ilkin.

canım benim sana gerçekten değer veriyor olsaydı emin ol ailenle tanışmak için hatta senin çevrendeki herhangi biriyle tanışmak için can atardı. bugün sen ilişkini sürdürmek için çabalasan çok yıpranırsın bir de üstüne kendinden ve ailenden çok fazla taviz vermiş olursun ki ilerleyen zamanda bu onun seni ve aileni hiçbir şekilde umursamamasına yol açar. bazen sevgi herşey değildir ne yazık ki :50: seviyorsun anlıyorum ama bugün devam etsen bile ileride ya bu ilişki bitecek ya da sen :50: yapma bence :45:

bitiremiyo da devam da edemiyoruz papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyo. artık cevap vermiyorum ama çok üzgünüm sonumuz yok farkındayım kaç kere bitti dedik o da bende. vedalaştık ama yine sorunlar üzerine devamlı ya o mesaj attı ya ben . bir de diyor ki" sen ne olursa olsun annem babam olmaz dese bile benimle olmadın. bana kaçarım bile demedin "

defalarca anlattım onların rızasıyla olsun istedim ikna ediyim dedim ki başardım da artık onlar da razı ama şimdi annemi o istemiyo kin ve öfke dolu...:(

Back
X