Ben Vazgeçtim...

hndakd

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
28
1
16
Ankara
Son yıllarda burun estetiğini ciddi ciddi kafama koymuştum. Hatta sürekli doktor araştırması yapıyordum. İki hafta önce hem bir KBB uzmanı hem de estetisyen ile görüştüm. Bu arada kişiler eşimin yakın arkadaşları ve tanınmış doktorlar, yine de isim vermeyeyim. Eşim istiyorsan yaptır, bana göre problem yok diyordu.
Neyse ikisi de aşağı yukarı şunu söyledi, senin öyle çok eğik, büyük, etli bir burnun yok. Hafif bir kemer var ama ameliyat olmana değmez. Ameliyat sonrasında burun çatısı daralıyormuş, bu da nefes almada problemlere yol açabilirmiş. Ayrıca ameliyat diyelim ki başarılı geçti, harika bir burnum oldu. O buruna müdahele edildiği için kimse ileride, mesela üç beş yıl sonra aynı şeklin muhafaza edilebileceğini garanti edemezmiş. Yani müdahele edilen hemen hemen her burunda ileriki yıllarda düşme, çökme falan olma ihtimali çok yüksekmiş. Genelde burun estetikleri sonrasında revizyon gerekiyormuş. Ben de tamamen vazgeçtim artık.
Bence burnunuzda büyük problemleriniz yoksa, ciddi şekil bozuklukları falan yoksa hiiiiiç dokundurtmayın.

Son düzenleme:
Keske bu yaziyi daha once okusaydim :( suan burnum deforme oldu revizyon gerekli yani ...

Bir de hep aklıma takılan şu oldu: Estetikli burunlara bir dikkat edin, yandan görüntü harika ama önden belki %10 u anca iyi duruyor. Ve yapılan çoğu burun doğal olmuyor. Bilmiyorum, doğallık takıntısı bir bende var galiba. Güzel de olsa bir şekilde yapay olduğunu anlayınca bana bir itici geliyor yaaa... :KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu arada kendisiyle tamamen barıştığım burnumu da ekledim. Azıcık kemerli ve ucu da düşük oluversin canıııımmmm aman ne olacak... :KK54: DSCN1618.webp

Bir de hep aklıma takılan şu oldu: Estetikli burunlara bir dikkat edin, yandan görüntü harika ama önden belki %10 u anca iyi duruyor. Ve yapılan çoğu burun doğal olmuyor. Bilmiyorum, doğallık takıntısı bir bende var galiba. Güzel de olsa bir şekilde yapay olduğunu anlayınca bana bir itici geliyor yaaa... :KK43::KK43::KK43::KK43:
Bu arada kendisiyle tamamen barıştığım burnumu da ekledim. Azıcık kemerli ve ucu da düşük oluversin canıııımmmm aman ne olacak... :KK54:Eki Görüntüle 1408857

bence burnun gayet güzel..bu burun yaptırılır mı?

Bu arada kendisiyle tamamen barıştığım burnumu da ekledim. Azıcık kemerli ve ucu da düşük oluversin canıııımmmm aman ne olacak... :KK54:Eki Görüntüle 1408857
sizin burnunuzun bencede ameliyata hiç ihtiyacı yok..bende bu konuda kararsızım size fotolarımı göndermek isterim..umarım yanılmam..

Yaaa, çok teşekkür ederim hanımlar, bunu duyunca daha bir iyi hissettim. Doğru karar vermişim Hoppa
Burnumdaki nefes alma problemi için birkaç hafta sonra küçük bir operasyon geçireceğim ama kesinlikle kemiğine dokunulmayacak. İçeride büyüyen et alınacak. Bu zaten basit bir operasyonmuş. Ağrısız, sancısız, morarmasız ve 10 dakika sonra normal hayatıma dönebilecekmişim. Hanımlar illa estetik diyorsanız öncesinde mutlaka bir KBB uzmanı ile görüşün derim. Kemikte ve ette ne var ne yok bir öğrenin. Hem KBB hem de estetik doktoru bana estetik operasyonu şöyle anlattılar: Burun çatısı piramit gibidir. Kemiğe vermek istediğiniz her şekilde bu piramidi açarsınız ve daraltarak şekil verirsiniz. Bilmem anlatabildim mi!

Yaaa, çok teşekkür ederim hanımlar, bunu duyunca daha bir iyi hissettim. Doğru karar vermişim Hoppa
Burnumdaki nefes alma problemi için birkaç hafta sonra küçük bir operasyon geçireceğim ama kesinlikle kemiğine dokunulmayacak. İçeride büyüyen et alınacak. Bu zaten basit bir operasyonmuş. Ağrısız, sancısız, morarmasız ve 10 dakika sonra normal hayatıma dönebilecekmişim. Hanımlar illa estetik diyorsanız öncesinde mutlaka bir KBB uzmanı ile görüşün derim. Kemikte ve ette ne var ne yok bir öğrenin. Hem KBB hem de estetik doktoru bana estetik operasyonu şöyle anlattılar: Burun çatısı piramit gibidir. Kemiğe vermek istediğiniz her şekilde bu piramidi açarsınız ve daraltarak şekil verirsiniz. Bilmem anlatabildim mi!
Piramit açmak nasil oluyor hic anlayamadim dogrusu

Back
X