- Konu Sahibi nilly.nill
-
belki de çok fazla uğraşın yok kendinle uğraşıyorsun ,
çok alaycı bakıyormuşsun diyenlere evet öyleyim diyip geçebilirsin kimseye kendini ispat etme çabasına girmemeni öneririm , seni tanımak bilmek isteyenler yada gerçek anlamda tanıyanlar senin içini bilir ve bu bakışını önemsemez zaten
küçük noktalar yağ bezeleri çoğu bayanda var çok rahatsız oluyorsan ara sıra güzel bi yerde cilt bakımına gidebilir veyahut kendin uygulayacağın ürünler alabilirsin
ama işin özü bana göre kendinle barışık olmak ...
psikoloğa gitmek ya da kadınlar kulübüne yazmak ikisi de aynı şeyler sanırım size göre
Ben de aynen boyle dusunuyorum, ugrasacak baka bir sey olmayinca insanlar kendilerin takiyorlar. Okulun, isin var mi ? Arkadas cevren ya da hobilerin var mi? Sosyallesip diger insanlarla daha fazla iletisim kurmak, hayatta zevk aldigin bir ugrasinin olmasi, ne bileyim yani dusunecek ve dikkatini cekecek bir seylerinin olmasi bence sana iyi gelecektir.
dışardakileri ve kendi iç sesini çok fazla dinliyorsun. çık, gez dolaş biraz rahatla
ben de sürekli kendimi başkalarıyla kıyaslardım.. onun yüzü pürüzsüz bende şu var onun boyu uzun ben kısayım o şöyle ben böyleyim falan sonra baktım hepten paspallaştım ... bi günyolda cildi tamamen bozuk aşırı kilolu birini gördüm ve şükrettim.. tabi kendi haline bırakmadım krem falan kullandım (az biraz işe yaradı) benim bir de yüzümde tüylenme var düşün... bu kadar takma bence eminim çok güzelsin...
canım bu gibi şeyleri ben de yaşadım.
boyum kısa çirkinim. yüzümde burun kısmımda ince ince oyuklar var falan da filanda yok gerdanım sarkıyor mu ne gibi şeyler.. bunlara takılıp sorun etmek hepsi boş canım. bir zaman sonra bu düşüncelerin geçecektir. ben de çok kompleks yapardım ama artık yaşamış olduğum sıkıntılardan ötürü artık onu bunu düşünecek halim yok.. bu gibi sorunlar ufak tefek gereksiz sorunlar.
ben işimden fırsat bulup gidemiyorum hastaneye istersen bir cildiyeciye git. kendince diyet yapmaya bak biraz bakım yap kendin birşeyler başar bir kaç zaman sonra sen de değişikliği fark edip kendine odaklanacaksın ve kendini seveceksin özgüvenin gelecektir.şükret haline allah bizi böyle yaratmış şükürler olsun görüyoruz elimiz kolumuz tutuyor yürüyebiliyoruz. kısacası kendi işimizi kendimiz görebiliyoruz. allahıma şükürler olsun.
belki de çok fazla uğraşın yok kendinle uğraşıyorsun ,
çok alaycı bakıyormuşsun diyenlere evet öyleyim diyip geçebilirsin kimseye kendini ispat etme çabasına girmemeni öneririm , seni tanımak bilmek isteyenler yada gerçek anlamda tanıyanlar senin içini bilir ve bu bakışını önemsemez zaten
küçük noktalar yağ bezeleri çoğu bayanda var çok rahatsız oluyorsan ara sıra güzel bi yerde cilt bakımına gidebilir veyahut kendin uygulayacağın ürünler alabilirsin
ama işin özü bana göre kendinle barışık olmak ...
Kendine takmissin belli. Baska seylere de takiyor musun? Takinti hastaligi baslangici olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?