• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ve eşimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bey-zaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
110
9
18
24
1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum

1 tane oğlum var yeri geliyor eşimle tek dışarı çıkmak istiyorum veya hastane işlerimi oluyor eşimin annesine bebeğimi bırakmak zorunda kalıyorum ama her bıraktığımız da çok ağlıyor durmuyor bakamıyorum filan dedi benimde çok zoruma gidiyor zaten mecbur olmasak bırakmayız oğlumda kendini ifade edebiliyor yürüyor az az konuşuyor geçen acile gittik mecburiyetten bıraktık durmuyor ağlıyor dedi muayene olmadan çıkıp geldik. Doğumuma gelmedi lohusayken bakmadı. Allah'a havale ediyorum
Kimi nereye havale ediyorsunuz?
Öncelikle evet baksa harika olurdu ama bakmak zorunda değil. Tüm bunları düşünerek gebe kalmalıydınız.

Kadın gerçekten bakamıyor olabilir,sevmiyor ilgilenmek istemiyor olabilir.Yapı olarak hiç karışmayan uzak duran biriyse yapacak bir şey yok Eğer herşeyinize karışıp işiniz düştüğünde ortada bırakan biriyse sizde uzak durun .Gönül isterki ilgili bir babanne olsun ama olmayınca olmuyor ...

Ya kayınvaliden senin çocuğuna bakmak zorunda değil ki. İstese ne hoş ama istemiyorsa mecbur edemezsin. Herkesin gücü sabrı isteği farklı. Asıl mesele şu sen zaten doğumda lohusalıkta yanında olmamış birinden hala destek bekliyorsun. Sen beklentiny sıfıra indir.
Zorunda kaldığında bırakman gerekiyorsa bırak ama tepkilerini kişisel alma.Çünkü bu durum senin değil onun istememesiyle ilgili. Sen bunu kabullenip kendi düzenini kurarsan kimse canını yakamaz. Bırakacağın başka birileri de yoksa yanında götür hem

Valla 32 yasindayim biri 14 aylik biri 5 yasında iki cocugum var inanir misiniz bu yasımda kafam kaldirmiyor bazen diyorum ki ileride anneanne olursam cocuk mocuk bakamam.Yani durmuyorsa kafasi da kaldirmiyorsa ne yapsın en azindan tamam bakarim diyip eline telefon tutusturmuyormus bastan söylüyormus bakamam diye.

Et valla zorla da verme boşver bakmazsa bakmasın

Kimi nereye havale ediyorsunuz?
Öncelikle evet baksa harika olurdu ama bakmak zorunda değil. Tüm bunları düşünerek gebe kalmalıydınız.
Yahu hastaneye giderken de bırakınca bakılır yahu abartmayın. Temelli baksın demiyor. İnsan eşine dostuna destek olur bu durumda

sizin doğurduğunuza siz ve eşiniz dışında kimse bakmak zorunda değil evet baksa size faydası olur ama zorunda değil

Valla 32 yasindayim biri 14 aylik biri 5 yasında iki cocugum var inanir misiniz bu yasımda kafam kaldirmiyor bazen diyorum ki ileride anneanne olursam cocuk mocuk bakamam.Yani durmuyorsa kafasi da kaldirmiyorsa ne yapsın en azindan tamam bakarim diyip eline telefon tutusturmuyormus bastan söylüyormus bakamam diye.
Küçük iki çocuğunuz varken tabii ki kafanız kaldırmaz.Ufak olan okula gidince kendinize gelirsiniz.

Yahu hastaneye giderken de bırakınca bakılır yahu abartmayın. Temelli baksın demiyor. İnsan eşine dostuna destek olur bu durumda
İşte detayları bilmiyoruz kadın çok yaşlı çok hasta olabilir kafası kaldırmıyor olabilir . kv doğuma bile gitmemiş huyu mu yoksa çok mu yaşlı hasta belirtilmemiş..

O günleri sabirsizlikla bekliyorum anneme islerim oldugunda bırakıyorum ama sürekli ilgilenmek kafayi yoruyor
Annenize bırakamadığınızı düşünürseniz durumu daha iyi anlarsınız. Sürekli baksın dememiş zaten konu sahibi.

Eşinizle tek dışarı çıkmak istediğinizde saatlik bakıcı seçeneğini düşünebilirsiniz. Armt vb uygulamalardan bulabilirsiniz. Öğrenci ya da yeni mezun gençler ya da varsa çevrenizde böyle birileri, ücreti mukabil çocuğunuza bakabilirler.

hastalıkta sağlıkta yardım beklememiz çok insani bir durum ama bakamam demiş gelin alın demiş yapacak bisey yok böyle durumlarda eşinizle birbirinize yardımcı olacaksınız
AdChoices
ADVERTISING​
yani çoçuklu hayata da alışmanız lazım eşiniz baksaydı arabada çocuğa muayenenizi olsaydınız bu konularda kendınızı geliştirmelisiniz o artık sizin hayatınızın bir parçası .

Şu konuda bakmak zorunda değil çocuğunuza 👇
eşinle dışarıya çıkmak istediğiniz gün bakıcı ayarla kendine çocuk yapmadan önce biliyordun böyle olacağını kaynanaya guvenıp yapmadın sonuçta dimi ?
Kocamla başbaşa vakit geçireceğim diyip de koyman bile yanlış aslında doğumunda falan yanında olmamış birine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X