selam. burda başka böyle bi problemi olan var mı bilmiyorum ama çevremde kimsede yok!
bıyıklarımı 1-2 kez ağdayla aldım. deli gibi sivilce yaptı. mayın tarlası gibi oldu dudaklarımın üstü. çok utanmıştım fondotenle kapatıyodum sürekli. sonra kuaförde iple aldırdım,bi problem olmadı.
sonra bi güzellik uzmanı bebek pudrası sürüp öyle ağdayla almamı söyledi. onu denedim. yine aynı. yine sivilceler.
bi ağdacıya gittim. o da pudra sürüp sir ağdayla yaptı bunda çıkmaz sivilce dedi ama yine çıktı.
iple aldırınca sorun olmuyor ama evimin yakınında ne bi güzellik merkezi ne de bi kuaför var. ben bunu çıktıkça nası alıcam. var mı bu problemi yaşayan yardım edin ya usandım
çok kötü görünüyolar,rahatsız oluyorum. özellikle erkekler görücek diye utancımdan yerin dibine giricem artık!
istenmeyen tüyler maalesef bendede var ben sir ağda kullanıyorum şükür bende sivilce falan yapmadı.düzenli olarakta bioder kullanıyorum baya baya azalma ve çıkma süresinde gecikme oldu :)
Eki Görüntüle 347965
bu cihaz iple alıyor bi araştır istersen belki işine yarar
cnm benimde ağda yaparken sivilce çıkıyordu
1.5 sene önce bu yayı keşfettim.çok pratik.farklı renkleri var 1 lira gibi birşey milyoncularda bulabilirsin kesinlikle öneririm.
.Eki Görüntüle 347976
selam. burda başka böyle bi problemi olan var mı bilmiyorum ama çevremde kimsede yok!
bıyıklarımı 1-2 kez ağdayla aldım. deli gibi sivilce yaptı. mayın tarlası gibi oldu dudaklarımın üstü. çok utanmıştım fondotenle kapatıyodum sürekli. sonra kuaförde iple aldırdım,bi problem olmadı.
sonra bi güzellik uzmanı bebek pudrası sürüp öyle ağdayla almamı söyledi. onu denedim. yine aynı. yine sivilceler.
bi ağdacıya gittim. o da pudra sürüp sir ağdayla yaptı bunda çıkmaz sivilce dedi ama yine çıktı.
iple aldırınca sorun olmuyor ama evimin yakınında ne bi güzellik merkezi ne de bi kuaför var. ben bunu çıktıkça nası alıcam. var mı bu problemi yaşayan yardım edin ya usandım
çok kötü görünüyolar,rahatsız oluyorum. özellikle erkekler görücek diye utancımdan yerin dibine giricem artık!
cnm bu aleti bulamassan kendin iple almayı dene. yaklaşık yarım mt makara ipinin 2 ucunu düğümle parmaklarına geçir geç aynanın karşısına hallet internette videolu tarifleri var. Her zaman kuaföre zaman bulamayabiliyor insan sıra bekle git gel yorucu yada yüz için ağda bantı kullan küçük küçük kes yapıştır bir hamlede çek hemen bir pomat sür.selam. burda başka böyle bi problemi olan var mı bilmiyorum ama çevremde kimsede yok!
ve yaptırdıysan nerde yaptırdın :)sen yaptırdın mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?