Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ben ve sirke sorunsalı :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nemokup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
66
34
88
Merhaba arkadaşlar biz ailecek bir aydır bitle uğraşıyoruz bizim çocuklar sahilde kumda oynarken kaptıklarını düşünüyorum onlardan da bana geçti oğlanların saçlar kısa onlardan geçti ama benden hala geçmiyor kaç Şişe antibit şampuanı bitirdik tarakları kırıldı saçımı yıkamaktan bütün çarşaf yastık yıkadık temizledik tam bitti sanıyorum bir kaç gün sonra yine başlıyor tükendim artık olmadı sıfıra vurcam kafayı :/// gazyağı deneyin demişler nereden buluruz bilmiyorum bitler gidiyor sirkeler kalıyor tırnağınızla çıtlatın yazmışlar hangi birini çıtlatalım saçlara yapışmış bir şekilde dünya kadar yumurtası var of of çok kötüyüm bir yaz tatilimizi bit yüzünden mahvettik yardım edin lütfen ne yapayım

Civarda veteriner kliniği varsa Blotic istediğini söyle. Ellerinde yoksa bile getirtirler. Tedarik edebilirsen nasıl seyrelteceğini özelden anlatacağım. Ezbere kullanma...

5 6 ay önce bende yaşadım ve biri tiner dök geçer demişti yaptım ama felaket bir şey asla denemeyin derim kafamın derisi kulaklarım ensem hatta alnım yani tinerin değdiği heryer kıpkırmızı oldu yandı ve soyulmaya başladı 2 ay soyulmalarla uğraştım tabi bit diye bişey kalmadı ama dışardan belli olan soyulma beni çok kötü etkiledi.Gaz yağı sür ve saçlarını sirkeli suyla yıkayıp tara başka çözüm Yok duştan sonra biraz sirkeyle su karıştırıp uyguluyorum hala bit bulaşma ihtimaline karşı allah sabır versin ne

Canim cocugu dizine yatirip günlük yarm saat bir saat o sirkeleri elinle temizleyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…