- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Dün otobuse bindim ,hamileyim ve aynı zamanda kızım yanımda bakiyorum etrafıma ayakta duracak yer var tamam ama ben kızımı mi tutayım kendimi mi?
Neyse dedim bekledim illa duyarlı biri olur diye
Yasli bir teyze cocuk duracaksa kucağıma alayim dedi ve bunu yanimizda ki genç kızlar duyuyor yok teyzecim durmaz cok teşekkür ederim dedim,ve yine bekledim ayakta olan nadir kisiler arasindayim tamam kızım sizde yorgunsunuz olabilir anlayışla karsiliyorum ama yarim saatten fazka yolda hiç mi kalkayim da şu çocuklu hanıma yer vereyim demek geçmedi aklınızdan yok geçmedi inanin birde ayahim kaydı otobüs durdukça dengemi kaybettim ama kimse umursamaz ki ne gerek var bizim gençler kulakligi takip muzik dinlerken uyusun çok yoruluyorlar.bende çalıştım inaninki 14 yaşımda ffabrikalarda uykusuz gucsuz ama yinede boyle bir saygısızlik yapmadım hic
Neyse dedim ikinci otobuse bindik eşimde yanımızda o çocuğu tuttu ben de nefes darligi var ve ayakta durdukça kotu oldum zaten.ikinci otobusde de aynı hava bütün gençler uyuyo
Artik dayanamıyorum bağıracagim birine dedim ki abinin biri taa arkadan buyrun buraya oturun diye seslendi.sinirden catladim görmüyorlar gormek istemiyorlar ne zaman bu kadar duyarsiz oldu bu insanlar yada aileler mi böyle ogretti bilmiyorum ama çok uzildim ve dertlesmek istedim basinizi agrittiysam özür dilerim...
Tüm gün ayakta calisiyorum ve vardiyali. Kimi zaman gece kimi zaman sabah 5te isteyim. Evde benden ilgi bekleyen bir cocugum var. 26 yasindayim
Beni de gorup gencler yer vermedi diyen vardir, eminim.
Hamileyken de otobus cok sık kullandim. Hamilelik butun gun ayakta calismaktan zor bir sey degil. Isten cikmissam ben daha cok hakediyorum o yeri. Yine de yer istense asla kimseyi kirmam yer veririm.
Sizin ozel bir durumunuz varsa veya gercekten zorlandiysaniz gidip yer icin ricada bulunsaydiniz keske.
Niyetiniz uzum yemek mi bagci dovmek mi? Rica etmeden bagirmaya niyetlenmek de ne oluyor?