- 25 Nisan 2018
- 4.768
- 9.172
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Cabim benim ben eşimle zaten kavga ediyotkm bu konuda merak etmeİstediğiniz cevapları aldınız zaten ayrıca kimsenin anneliği ni sorgulamaya hakkınız yok size o kadar mesaj attım bir tane cevap yazmadınız maddi durumunuz olmasa mecbur olsanız emin olun ben de sizden taraftım ama sırf eşinize laf geciremediginiz için o iki masumun hayatını siz de tehlikeye attınız. Önce çuvaldızı kendinize batırın bi. Herkes size söyledi hakkınız olan koltuklar da oturan insanlardan müsaade isteyin çünkü orası sizin hakkınız vermek zorundalar. Normal koltuklar da oturanın inisiyatifi ne kalmış. İmkanınız varken bu saatten sonra taksi kullanın çocuklarınızı düşünerek önce hakkınızı eşinizden isteyin. Sonra gerçekten ihtiyacınız acil işiniz olduğun da otobüs metro gibi yerlerde size ayrılan koltuklarda talep edin. İnşaAllah bu mesajıma cevap verirsin.
Ama sanada bir odun denk gelseydi böyle rahat konusmazdin,ben çuvaldızı kendime batirdim zaten merak etme
Kimsenin anneliği ne de lafim yok kim ne yaparsa yapsın ben konuyu keşke acmasaydim bu kadar
Umarım mesaji okursun