şok oldum konuyu okuyunca. Mesafe koymak ne demek yaa iyiki gitmemişsin düğününe falan birde çağırsa gidecekmiydin? kısa sürelide olsa senın eskı sevgilinle evlenmiş böyle bir şey olabilir mi böle dostluk arkadaşlık olmaz...
Onu bende bazen kendi kendime soruyorum.. Davet edilseydim gidecekmiydim??? Beni öyle bi duruma soktular kı, bütün suclu ben, boşuna herşeyi abartan, boş yere trip yapan.. O yüzden bu soruya cvp bulamıyorum :/
canım bence kendini uzak tut böyle insanlardan aman diyim yarın bir gün evine gitsen iftirada atar insanın böylesi zaten eski sevgilindi kocamda gözün var diye aman aman..
Sinir oluyorum.. Sanki arkadaşlığımızın bozulmasının sebebi ben mişim gibi davranmalarından...
Dunyada evlenecek baska erkek mi kalmamis dunyanin civisi cikti.Akrabam oluyor demissin yakin bir akraba mi uzak bir akraba mi?
Arkadaşlığınız devam etseydi çok mu şey kazandıracaktı size veya bitmesi çok mu şey kaybettirdi?
Can sıkıcı bir olay yaşanmış, dönüp arkaya bakmayın hiç.
Gördüğünüzde selam verirsiniz, daha fazla münasebete gerek yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?