Ben yanlış mı düşünüyorum..

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
Merhaba canlarım..

Hemen fazla uzatmadan konuya gireyim..

Benim bir cocukluk arkadaşım vardı, aynı zamanda akrabam oluyor, cok iyi anlaşıyorduk, yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmezdi.. Zor günlerimizde hep birbirimize arka cıktık.. Hayaller kuruyorduk, evlendiğimizde inşallah eşlerimiz de birbirini sever, gider geliriz falan filan..
Gelin görünki bundan yaklaşık iki sene önce evlendi, hemde benim eski sevgilimle.. Cıkmaya başladıkları zaman, doğal olarak ben mesafe bırakmaya başladım. Arkadaşım buna anlam veremedi, "ne olmuş sanki, sizin ilişkiniz uzun sürmemişti ve bitmiş, üstünden uzun zaman gecti" gibi laflar etti.. Anlatmaya calıştım, eskisi gibi hayatta olamayız, ne ben senin evine ayak basarım nede sen benim evime dedim.. Birşey olmaz, ben böyle birşeyin arkadaşlığımızın bitirmesini istemiyorum falan filan dedi...
Eski samimiyetimiz olmasada ara sıra konuşuyorduk, görüşüyorduk.. Bir gün bir arkadaştan haftasonu nişanının olacağını öğrendim.. Hem şaşırdım hem üzüldüm.. Üzüldüm cünkü anladım kı bizim arkadaşlığımız coktan bitmiş.. Bütün sıradan arkadaşlarını, akrabalarını davet etmiş, beni bırakın davet etmeyi nişanlanıyorum diye haber bile vermedi, ailemide (annemler ve teyzemler) davet etmediler.. Kınaya ve düğünede davet edilmedim.. Annesinede ben nili davet ettim demiş..
Annemleri ve teyzemleride kınaya, kına olduğu gün davet ettiler.. Onlarda gitmedi.. Annesi şuan ne annemle nede benimle konuşuyor.. Halbuki ben hic bir yere davet edilmedim ama kızının yalanından dolayı ondada suc bulamıyorum.. Gerci annem annesine anlatmaya calıştı, kızın nili aramamış davet etmemiş, haberi bile yokmuş diye ama inanmadılar..
Dün yine bi arkadaşımızın kınası vardı.. Orda karşılaştık ama konuşmadık..

Ben hatalı mı davrandım arkadaşlar?? Başta mesafe bırakarak yanlış mı yaptım?? Ben öyle davrandığım icin mi bu duruma geldik??

şok oldum konuyu okuyunca. Mesafe koymak ne demek yaa iyiki gitmemişsin düğününe falan birde çağırsa gidecekmiydin? kısa sürelide olsa senın eskı sevgilinle evlenmiş böyle bir şey olabilir mi böle dostluk arkadaşlık olmaz...

Son düzenleyen: Moderatör:

Onu bende bazen kendi kendime soruyorum.. Davet edilseydim gidecekmiydim??? Beni öyle bi duruma soktular kı, bütün suclu ben, boşuna herşeyi abartan, boş yere trip yapan.. O yüzden bu soruya cvp bulamıyorum :/

Onu bende bazen kendi kendime soruyorum.. Davet edilseydim gidecekmiydim??? Beni öyle bi duruma soktular kı, bütün suclu ben, boşuna herşeyi abartan, boş yere trip yapan.. O yüzden bu soruya cvp bulamıyorum :/

canım bence kendini uzak tut böyle insanlardan aman diyim yarın bir gün evine gitsen iftirada atar insanın böylesi zaten eski sevgilindi kocamda gözün var diye aman aman..

canım bence kendini uzak tut böyle insanlardan aman diyim yarın bir gün evine gitsen iftirada atar insanın böylesi zaten eski sevgilindi kocamda gözün var diye aman aman..

Sinir oluyorum.. Sanki arkadaşlığımızın bozulmasının sebebi ben mişim gibi davranmalarından...

Dunyada evlenecek baska erkek mi kalmamis dunyanin civisi cikti.Akrabam oluyor demissin yakin bir akraba mi uzak bir akraba mi?

Arkadaşlığınız devam etseydi çok mu şey kazandıracaktı size veya bitmesi çok mu şey kaybettirdi?

Can sıkıcı bir olay yaşanmış, dönüp arkaya bakmayın hiç.
Gördüğünüzde selam verirsiniz, daha fazla münasebete gerek yok diye düşünüyorum.

en iyisini yapmışsın canım
oturup onunla eski sevgilini kritik edemezdin ya ne konuşacaksın konu dönüp dolaşıp oraya gelecek

hiç üzme canını
öyle arkadaş da akraba da olmaz
sen birşey kaybetmedin emin ol kaybeden birisi varsa o sen değilsin

böyle arakadaş olmaz olsun onun için canını sıkmaya bıle değmez aman konuşmasın daha ıyı

düşünsene belki siz çıakrkende aklı ondaydı ki öle gösterıyor evlenmeleri

bence hayatından çıktığı iyi olmuş insan arkadaşının bakıştığı kişiye bıle yan gözle bakamamlı doğru olan budur

şaka gibi, dünyada başka erkek kalmadı mı çok garipsiyorum bu durumları

zerre kadar suçun yok elbette

Birşey kazanmayacaktım, kaybettiğim birşeyde yok..
Dünki kınada onunda olacağını tahmin etmiştim.. Selam veririm o kadar demistim kendi kendime..
Ama o beni görünce arkasını döndü, bana tavır yapıyor.. Anneside aynı şekilde.. Neyin tavrını yapıyorlar anlamıyorum??
Annesini ve kardeşini tesadüf alışverişte orda burda sık sık görüyorun, aynı mahallede kalıyoruz.. Annesi icin, Büyüğümdür Selam vereyim diyorum, yüzünü ceviriyor.. Niye anlamıyorum?!

Son düzenleme:
yerinde olsam çağrılsam bile o düğüne gitmezdim bana bu arkadaş pek iyi niyetli gelmedi sen ilişkini kes canım selam bile verme

Bence iş ciddiye bindikçe içten içe sizi kıskandı ve bir manevrayla sizi dışarıda bırakmış oldu.
Malesefte ihale size kaldı.
Aslında inadına gitmek var kınaya da nikaha da.
O huzursuz olsun.
Boşver hiç umursama arkadaşım.
Eskiye rağbet olsa töbe töbe..

Hayıır canım ne sen yanlış düşünüyorsun
nede yanlış yapmışsın.. gururlu olan her insan bu şekilde davranır.
iyiki gitmemişsin düğününe. yalan söylemiş bide utanmaz.
böyle arkadaşlık yerin dibine batsın

İkisi de bildiğin kişiliksizmiş ne diye üzülüyorsun
Evlenince başı göğe erer o zaman sende seyredersin
Çok havalanmasın düşüşü kötü olur

O seni dusunmemis ex'inle evlenmis. Sen diye dusunuyorsun. Mesafe birakmasi gereken, konusmamasi gereken biri varsa o sensin. Gorunce yuzune bile bakma, kafani cevir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…