Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykuyu sevmese bile bedeni dayanamaz ki bu kadarBi kere denedim doping oldu galiba iyice canlandi :)
ne bileyim bu zor günlerde en azından kızım ben bi 2 saat bakayım sen uyu yada evinin işini yap deseler sende kendine gelsen birazKim bakarki kimseye minnet edemem.Assagida kv var sevince severler ama huysuzlasinca direk gonderiyolar.anne gibi kimse tahammul edemez
Çok moral olmuştur bu söylediğiniz.Bide ilk çocuğunda sorunluymuş galiba yanlış anlamadıysam keşke 2.yi yapmasaydın
bnm ilk cocugumBide ilk çocuğunda sorunluymuş galiba yanlış anlamadıysam keşke 2.yi yapmasaydın
Cok saolun bi yazimi okusaniz keske ben neden konu actim acaba.Duygularima teshis koyun diyemiPsikolojinin bozulmuş senin.
Ne kadar panik olursaniz bebek bunu hissediyo ağlarken ona göre volume yükseltiyor gerçektenGözüm korktu şimdi...
Emmiyor olabilir, bu sizin anneliğinizle alakalı bir durum değil.
Tek aklıma gelen bebeklerin uykuya dalması için ses aletleri mevcut.
İşe yarıyor mu bilemiyorum ama ben kendim deneyeceğim, siz de bir araştırın isterseniz.
Gecicekmi sahiden sanki hep boyle olcak gibi.Canım seni okadar iyi anliyorumki ilk oglumda aynı şeyleri yaşadım kolik bi bebekti sürekli ağlayan saatlerce sallanan 2 yaşına kadar uyku ne bilmezdim gece uykusu hiç yoktu ve çok psikolojim bozulmuştu vede 9 aylıkken memeyi bıraktı biberondan süt verirdim ne zaman yürümeye başladı uykuları yavaştan düzeldi geç yürüdü bu arada bide 1.5 yaşındayken sallamayi bıraktım koydum yanıma canıma tak etti artık nasıl uyursan uyu sallamiycam dedim yanıma yattı o gunden beri hiç sallanmadi bide rezene iyi geliyordu bazen canım ondan yap icir rahatlatır allah kolaylık versin canım annelik zor
Aglatarak uyku egetimi var veya tek basina birakarak .Yok yok denedim herseyi uyumayan uyumuyoBisey dicem ukalalık olarak görmeyin de sizin stresinizden uyumuyor olabilir mi acaba. Tek başına karanlık bir odaya koyup çıksanız bir yirmi dakika durum ne oluyor?
Oylemi dersiniz.Sadece devam sutü aliyo onu cok seviyo bu yetermi onabenim oglum 1 yasina kadar ek gida reddetti,oyunla filan ne verdiysem o yani..
ve sadece 3 ay anne sutu aldi,malesef ne sutum yetti ne o emmek istedi.
e simdi nerdeyse 3 yasinda,hala bazi geceler uyaniyor agliyor filan..
cocuk bu oyle boyle buyuyecek.
bence cocuk senin gerginligini sezip huysuzlasiyor.
rahatlaman lazim acilen.
yemesin birak.
Bide ne verdiniz ek gida ve anne sutu yoksabenim oglum 1 yasina kadar ek gida reddetti,oyunla filan ne verdiysem o yani..
ve sadece 3 ay anne sutu aldi,malesef ne sutum yetti ne o emmek istedi.
e simdi nerdeyse 3 yasinda,hala bazi geceler uyaniyor agliyor filan..
cocuk bu oyle boyle buyuyecek.
bence cocuk senin gerginligini sezip huysuzlasiyor.
rahatlaman lazim acilen.
yemesin birak.
Oylemi dersiniz.Sadece devam sutü aliyo onu cok seviyo bu yetermi ona
Teşekkürler böyle pozitif bir yorum için.Ne kadar panik olursaniz bebek bunu hissediyo ağlarken ona göre volume yükseltiyor gerçekten
Bi sağlık sorunu yoksa ağlarken çok takılmayın ilk cocukta bende öyleydim ikincide umursamadım bi çok şeyi daha iyi oldu böle :)