Bence bebeğim kendini tutmadı

Naree12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
33
13
3
23
5. Gün embriyosu ile transfer oldum hiç bir şekilde belirtilerim yok ve üstüne üstlük eşimle tartıştım gece boyunca hep ağladım bence benim bebeğim kendini tutmadı benim ona çok ihtiyaçım var bugün 8. Gün 2 kere test yaptım negatif çıktı

Canım senin stres olmaman lazım eşin niye böyle bir süreçte tartışmaya giriyor alttan alması gerekir

Merhaba. Bende ilk transferim de 1. Günü eşimle tartışmıştım hemen ertesi günü evden gitti diye sokak sokak aramıştım akşamında binadakilerle de tartışmıştı hem büyük bir korku hem de büyük bir üzüntü yaşamıştım o iki üç gün boyunca. Sürecimizi kimse bilmediği için üç dört gün sonra annemlere gitmek durumunda kalmıştım ve orada da eniştemle tartışmıştık daha doğrusu o bağırıp çağırıp gitmişti. Nitekim evet ilk transferim nefarif oldu bende kendimi eşimi eniştemi suçladım ne kadar sakin olmaya çalışsam kendimi durdurmaya çalışsam da üzülmemek için olmamıştı. Negafiti alınca doktora gitmiştik görüşmeye tabiki hemde ikinci sürece başlamak için. Benim doktora ilk sorduğum şey, üzüntü yaşadığım stres yaşadığım durumlar oldu biraz kötü geçti transfer sonrası o yüzden mi tutunmadı dedim hayır ilgisi yok demişti. Embriyo 6. Gün ve orta kaliteydi ama pgt li embriyoydu yine de umudum vardı olmayınca çok sordum bana stresin ya da üzüntünün bu denli etkisinin olmadığını söylemişti. O yüzden sizde korkuyla beklemeyin sonucunuz negatif olsa hile bu sizinle ilgili değildir emin olun transfer sonrası annesini babasını kaybedenler ya da hastalık dolayısıyla hastanede geçirenleri okumuştum o zaman ev tutunmuştu onların bebişleri. Eğer geleceği varsa zaten o size ne yaparsanız yapın tutunacaktır

Stres üzüntü çok etkiliyor bende ilk transferimde 5 ay önce bebeğim ikizlerim tutunmulştu tartıştığım günün bir sonraki gün sabahı ani kanamayla düşük yaşadım çok ağlayıp stres yapmıştım kilitlenmiştim etkisi çok büyük üzüntünün stresin moralinizi bozmayın lütfen eşler çok yanlış yapıyor aslında bizler zaten normal bir süreçten geçmiyoruz bunun sıkıntısı heyacnı zaten bizi yeterince bunaltıyor oysaki benimde başıma geldi yavrularımı kaybettim çok iyi anlarım sizi

Üzüldüm adınıza bilmiyorum ama içimden bi ses tutmadı diyor ama inşallah tutmuştur

Çok geçmiş oldun Allah kucağınızı bir an önce doldursun inşallah eşim bana daha sen abartıyorsun diyor

Sizin mutlu olmak icin bebege ihtiyaciniz yok kuzum yanlis anlasilmak istemem tabiki anne olmak istersiniz en dogal hakkiniz ama buna tum umutlarinizi baglamayin lutfen elinizden ne geliyorsa yapin sonra tevekkul edin,esinizlede tartisma uzerinde durmayin oluyor oyle seyler

Çok geçmiş oldun Allah kucağınızı bir an önce doldursun inşallah eşim bana daha sen abartıyorsun diyor
Amin kuzum inşallah hepimizin şimdi 1. Günüm dün Kıbrıs’ta transferimi olup sabah döndüm bakalım inşallah olumlu olur çektiğimiz acılara yoğunluğa değer

Haklısınız aslında

Amin kuzum inşallah hepimizin şimdi 1. Günüm dün Kıbrıs’ta transferimi olup sabah döndüm bakalım inşallah olumlu olur çektiğimiz acılara yoğunluğa değer
Ay inşallah ikizlere hamile kalırsın ceketinin cefanın sefasını sürersin inşallah bütün içtenliğim ile dua ediyorum sana

Belki bir nevi etkiliyor olabilir ama, transfer olduğum gün annem omuzundan elini kırdı ameliyat oldu, çok ağladım stres yaptım, ama çok şükür bebem benimleydi, kendiniz suçlayıp şu an tuttumu tutmadı diye stres size daha zarar, belirtilere hiç ve hiç takılmayın, bende 0 belirti oldu, hareketlerini hissedene kadar hamile olduğumu bile anlamadım. Bende ikizlerimi kaybettim ama o zamanda hiç stresim yoktu mutluydum gülüyordum, Allah nasip ederse her şekilde tutunuyorlar, inşallah sizinledir yavrunuz

Haklısınız aslında belirti aramamk lazım Allah kucagınızı boş bırakmasın inşallah benimkide tutunmuştur

İnşallah tutunmuştur canım ve hayırlısı ise.. benim ilk eşim öyleydi asla düzelmedi ondan asla çocuk istemedim hep korundum ve sonunda ayrıldım. Şimdi 2.eşimde ilk evlendiğimde 1 sene aileye düşkündü tartışmalı zamanlarımız oldu o zamanda çocuk düşünmedim çünkü benim için mutlu yuva çocukla taçlanmalı. Şuan eşim melek gibi maşallah bizde deniyoruz. İlk denemem düşük oldu. Şuan annem yatalak hasta 10 senedir babam kanser 1 senedir onların üzüntüsü de beni çok etkiliyor. Rabbim önce sağlık versin ilişkiler düzelir. Düzelmese biter ama sağlık geri gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…