• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence bebeğim kendini tutmadı

Amin kuzum inşallah hepimizin şimdi 1. Günüm dün Kıbrıs’ta transferimi olup sabah döndüm bakalım inşallah olumlu olur çektiğimiz acılara yoğunluğa değer 🥹
Acaba hangi klinikte yaptınız bende Kıbrıs’ta yaptım ama tutmadı hatta herşeyim o kadar iyiydi ki ben hastane yüzünden olmadı diye düşünüyorum kandırdılar bizi galiba

Acaba hangi klinikte yaptınız bende Kıbrıs’ta yaptım ama tutmadı hatta herşeyim o kadar iyiydi ki ben hastane yüzünden olmadı diye düşünüyorum kandırdılar bizi galiba
Doktorum Halil İbrahim tekindi yaşam hastanesinde yaptık şimdilik geçici oraya geçmişler yeni hastane yapıyorlarmış

Doktorum Halil İbrahim tekindi yaşam hastanesinde yaptık şimdilik geçici oraya geçmişler yeni hastane yapıyorlarmış
Memnun kaldınız mı neler yaptınız süreç nasıl geçti inşallah tutar eliniz boş karnınız boş kalmazsınız ben çok üzüldüm bana yüzde 90 demişlerdi resmen kandırdılar beni

Üzüldüm adınıza bilmiyorum ama içimden bi ses tutmadı diyor ama inşallah tutmuştur
Amin kuzum inşallah hepimizin şimdi 1. Günüm dün Kıbrıs’ta transferimi olup sabah döndüm bakalım inşallah olumlu olur çektiğimiz acılara yoğunluğa değer 🥹
Bende yarın gidiyorum çarşamba opu olacağım transferden sonra döneceğim umarım hepimiz olumlu pozitif sonuçlar görürüz 🥹🥰

Memnun kaldınız mı neler yaptınız süreç nasıl geçti inşallah tutar eliniz boş karnınız boş kalmazsınız ben çok üzüldüm bana yüzde 90 demişlerdi resmen kandırdılar beni
Geçmiş olsun tekrar inanmanız hevesinizi kırmış öyle olacak diye bişey yok bence doğru birşey yapmamışlar sizi ümitlendirmişler benim doktorum için %50 veya 90 olacak kesin süper demedi hayırlısı olsun dedi sedyeyle uzaklaştım sonra ben memnunum canım benim ilk değil 2. Transferimdi ilkte tuttu ikizlerim düşük yaşadım

Cyprus hope doktor Zehra onar bence çok başarısızlar bile benimle konuşma nezaketinde bulunmadılar
Bir o kadarda rabbimin elinde nasip etmedi bu sefer kendinizi suçlamayın yaşayacaktıkki ders olacaktı olmadı donmuş embriyonuz varsa taşıma yapın benim doktorum çok iyi bir araştırın instangramı var

Bir o kadarda rabbimin elinde nasip etmedi bu sefer kendinizi suçlamayın yaşayacaktıkki ders olacaktı olmadı donmuş embriyonuz varsa taşıma yapın benim doktorum çok iyi bir araştırın instangramı var
Maalesef yok beni tek embriyo ile bu yola çıkardılar o yüzden de hastanenin ve doktorun suçu

Geçmiş olsun tekrardan moralinizi yüksek tutun pes etmeyin dinlendikten sonra tekrar deneyin yumurta toplatma
Bilmiyorum çok kötü oldum bu süreçte en çok manevi sonra da maddi paramı çöpe attılar resmen hakkımı helal etmiyorum onlara o parayı ne zorluklarla biriktirdim resmen umut tacirleri

Back
X