Bence ben önceki hayatımda paratonerdim!!!!!! "/(-?/?(/?-:*/!!*₺=:

Öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanırsınız. Şunuda yazmadan geçemeyeceğim. Yaşadıklarınız korku filmi gibi .kurban kesin yada sadaka verin.
Evet en yakın zamanda yapabildiğimi yapıcam gerçekten inşallah sağol
Korku filmi demeseydin iyidi :olamaz:

Tum dunya bize karsida olsa sevdigimle beraber olmanin tadini cikartirdim ben. İnsanin sevdigiyle olmasindan baska neyin onemi vardir ki bu hayatta. Sukredin herseye ragmen berabersiniz ya sevdigi yaninda olmayan insanlar ne yapsin

Tum dunya bize karsida olsa sevdigimle beraber olmanin tadini cikartirdim ben. İnsanin sevdigiyle olmasindan baska neyin onemi vardir ki bu hayatta. Sukredin herseye ragmen berabersiniz ya sevdigi yaninda olmayan insanlar ne yapsin
Tabiki de öyle herşeye rağmen birlikteyiz çok şükür

yaaa sormayın aynı şanssızlık sadece sizde yok izinlerin iptali tatil rezervelerinin yanması evde yaşanan aksilikler bizde de var hatta daha fazlası o sebeple asla umutsuzluk etmeyin geçecek inşallah herşey yoluna girer bir gün... sabretmekten başka seçeneğimiz yokkk

Hayırlı işlerde şeytan uğraşırmış öyle derler aksilikler bitmez sakinliğinizi koruyun her işte vardır bir hayır :KK68:

yaaa sormayın aynı şanssızlık sadece sizde yok izinlerin iptali tatil rezervelerinin yanması evde yaşanan aksilikler bizde de var hatta daha fazlası o sebeple asla umutsuzluk etmeyin geçecek inşallah herşey yoluna girer bir gün... sabretmekten başka seçeneğimiz yokkk
Teşekkürler sabrın sonu selametmiş bekliyicez artık

nazr değmiş olabilir gerçekten de. ayrıca çok takma eşinle aranız iyiyse bu sorunlar nazar boncuğu olsun:)

ayyy aynı ben
bu saydıklarının cogusunu yasamıs bırıyım ustelık dugun gunumde ablamın esı vefat ettı dugunumde olmadı aglıya aglıya baba evınden cıktım gıttım öyle hıccc bıseyımı yasıyamadımmm balayım iptal oldu haliyle nişanımda ananem öldü

herşeyin bana garezi var gibi...
bazen yapacak birşey olmuyor kaderine razı gelıyorsun ..

Tanışmamız dahi her şeyimiz şimdiye kadar olaylıydı zaten ama bu kadarını da beklemiyodum hani. Dünya birlikte olmamıza karşı gibi... Evlenelim dedik darbe ye kalkışıldı. Evimize eşya alalım dedik beğendiğimiz tüm eşyalar bitmiş yeniden fabrikada üretilmesini bekledik ki hala düğünden bir gün önce teslim olacak eşyalar var. Ayrıca balayımızı aylar öncesinden rezervasyon yaptırıp parasını ödedik izinler kaldırıldı... Kınama 2 hafta var temizlik yapalım dedik koskoca şehirde sadece bizim apartmanın su borusu patladı. Yemek yapıp önceden hazırlayalım dedik buzdolabımızın iç kabloları erimiş tüm yiyecekleri çöpe attık ki bu sadece bizim evde olanlar bi de nişanlımlarda da benzeri şeyler yaşanıyor.... Yani sizce haksızmıyım siz olsanız napardınız çıldırmak üzreyim

valla ben de benzer durumdayım :/

eşimle artık aynı şehre tayin olup beraber yaşıycaz derken darbe girişimi oldu
eşimin çalıştığı askeri üs kapanıyor eşimi nereye gönderecekleri belli değil
yine ayrı kalacağız

Back
X