Bence ben önceki hayatımda paratonerdim!!!!!! "/(-?/?(/?-:*/!!*₺=:

eşimle artık aynı şehre tayin olup beraber yaşıycaz derken darbe girişimi oldu
eşimin çalıştığı askeri üs kapanıyor eşimi nereye gönderecekleri belli değil
yine ayrı kalacağız
Ylnız değilmişim ama herşeyde bir hayır vardır sözü size de geçerli dua edip bekleyeceğiz.

ayyy aynı ben
bu saydıklarının cogusunu yasamıs bırıyım ustelık dugun gunumde ablamın esı vefat ettı dugunumde olmadı aglıya aglıya baba evınden cıktım gıttım öyle hıccc bıseyımı yasıyamadımmm balayım iptal oldu haliyle nişanımda ananem öldü

herşeyin bana garezi var gibi...
bazen yapacak birşey olmuyor kaderine razı gelıyorsun ..
Çok fenaymış ya başınız sağolsun Rabbim neylerse güzel eyler bakalım nolacak

Şöyleki bu aralar çok gerginlikler oluyor umarım düzelir düzelmezse imza atmam zorlaşıcak
Tabi ki içine sinmeyen durumlar varsa ertelemen ya da iyice düşünmen yerinde olur canım Rabbim kolaylık versin zor bir dönem biz çok şükür sıkıntısız atlatmıştık aileleri falan hiç karıştırmadık kendimiz yaptık kendimiz gezdik daha kolay oluyor bu şekilde öneririmHoppa

Tabi ki içine sinmeyen durumlar varsa ertelemen ya da iyice düşünmen yerinde olur canım Rabbim kolaylık versin zor bir dönem biz çok şükür sıkıntısız atlatmıştık aileleri falan hiç karıştırmadık kendimiz yaptık kendimiz gezdik daha kolay oluyor bu şekilde öneririmHoppa
Ayrı şehirlerde yaşadığımız için bu zor ama ailelerde bi sorun yok zaten nişanlım huysuz biraz

Ayrı şehirlerde yaşadığımız için bu zor ama ailelerde bi sorun yok zaten nişanlım huysuz biraz
Nişanlının da bazen gerginliğine vereceksin o zaman sadece dediğim gibi saygı sınırlarını aşıyorsa bu karekterinin özelliğidir yoksa herkes sinirlenir gerilir :işsiz:

Back
X