bence bir dert ya sizce bayanlar:)

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kk nın güzel bayanları,
Benim sorunum minyon tipli bir kızım 21 yaşındayım fakat görünüm itibariyle 17 falan düşünüyor herkes ve ben bu durumdan çoookk sıkılıyorum:) gittiğim iş görüşmelerinden bile mülakatlarda bana diyorlar ki sen kendine bu konuda güveniyor musun tabikide güveniyorum dediğim de :) bana ama tipiniz hiçde öyle göstermiyor diyorlar her gittiğim yerden bunu duymak beni delirtiyor:) kııızzzlaaaarrr boyum uzamaz bu saatten sonra suratımda zaten ufacık bişey:) kendimi övmek gibi olmasın ama çok çocuksu bir sutım var ve hep bebek gibi derler etraftan anlamadım ne yani şimdi ben böyleyim diye her işte böyle tipim yüzümden sorunlarlamı karşılaşacağım yaaaaa Vallahi gülüyorum aslında minyon olmak güzel bir şey yaşlanmıyormuş bu tip insanlar kolay kolay hani hep yaşları genç gösteriyormuş ama baksanıza karşıma bir yandan olumlu tarafı çıkarken bir yandan da olumsuz tarafı çıkıyor:) hani kıyafetimi tarzımı değiştirsem desem yine bişey değişmiyor surat aynı surat:) kilom 46 boyum 1.63:):):):) napıcam beeeennn:) benim gibi olan arkadaşlarım ne olur bana sizlerde yazın neler yaşadığınızı yada varmı benim gibi böyle bir durumla karşılaşan:)

Son düzenleme:
1,50 boyum var

şimdi kiloluyum bir zamanlar çok zayıftım 34 beden etek giyiyordum

ama o halimi de bu halimi de hep sevdim

önce kendini sevmeli insan hiçte dert etmedim

1,50 boyum var

şimdi kiloluyum bir zamanlar çok zayıftım 34 beden etek giyiyordum

ama o halimi de bu halimi de hep sevdim

önce kendini sevmeli insan hiçte dert etmedim

tatlımmm ben halimden gayet memnunum ama her girdiğim ortamda iş olsun etraf olsun böyle karşılanmak düşünülmesi biraz zoruma gitmiyor değil hani

tatlımmm ben halimden gayet memnunum ama her girdiğim ortamda iş olsun etraf olsun böyle karşılanmak düşünülmesi biraz zoruma gitmiyor değil hani

boşver canım.

iş konusunda diyorsan bastan tereddüt etseler de senin çalışmanı görünce hiç problem olmuyor.

sonuçta hamallık yapmayacağız

güç gerektiren işse bilemeyeceğim :26:

selamlar
boyun kısa değilmiş
yaşın biraz ilerleyince çocuğun olunca kilo alırsın merak etme
bana da kendine güveniyor musun diyorlar
çocuk muamelesi yapıyorlar
ben de artık yanlarında ağır abla takılıyorum işe yarıyor :)

üzüleceğine sevinmelisin bence bende minyon tipliyim 25 yaşındayım ama tanımayan bilmeyen 19-20 zannediyor ve ben bundan çok memnunum kolay kolay yaşlanmyacağız işte daha ne olsun :)

benim de boyum 1.64 fakat ben etine dolgunum biraz 38beden giyiyorum basen çok var bende ama bana yakışıyor bu halim herkes yakıştırıyor. saçlarımı topladığım zaman küçük sanıyorlar beni ama hiç sorun olmadı bende. benim de yüzüm küçük gösteriyo saçlarım topluyken. sen de burdan yola çıkartak fönlü gezebilirsin biraz göz makyajı yaparsın biraz da kilo alsan derdin ortadan kalkar

inşallah canım yaaa kendimi çocuk gibi hissediyorum bazeeenn tamam yaşım öyle aman aman büyük değil ama ne bileyim tuaf geliyor bazen çok sinir oluyorum :) aynen çocuk muamelesi yapıyorlar yaa kıyafetimi hani olgun giyinsem resmi böyle sanki büyük birinin kıyafetini giymiş gibi düşünülüyor gibi hissediyorum bende mi ağır abla takılsam ne vallahi zoruma gidiyor gayette konuşmalarıma çok dikkat ederim görüşmelerde güzel cümleler kurarım ama içimdeki cesaret malesef ki tipime yansımamış hiç yaaa yansımıyorda

21 yaşındayım ve günlük hayatımda 16'dan büyük olduğumu söyleyen çıkmadı.

İş görüşmesine giderken de - şu an çalışıyorum - çalışırken de gayet ciddi giyiniyorum. Topukludan şaşmıyorum.

İş hayatımda bu sebeple sorun olmuyor.

boşver canım.

iş konusunda diyorsan bastan tereddüt etseler de senin çalışmanı görünce hiç problem olmuyor.

sonuçta hamallık yapmayacağız

güç gerektiren işse bilemeyeceğim :26:

inşallah öyle olur canım her görüşmede bunu söylüyorlar ve bu yüzden kaybettiğimi düşünüyorum aynen hamallık yapmayacağız ama işte neden böyle karşılanıyorum bilmiyorum gittiğim yerde de hani tipimde insanlar ama ben baya bi ufak gösteriyorum ama:)

Turk kadinlarinin boy ortalamasi 1.63 civarindaymis canım. Yani avrupada olsaydın miyondun ama Türkiye'de manken sayılırsın. Boş ver
Sevgiler...

bigün netten alışveriş yapmıştım paketi getiren kargo çalışanı aferin demek tek başına netten alışveriş yapabiliyorsun dedi

ben içimden bu adamda beni küçük sandı dedim..

sonra tuttu velini çağır da imza atsın kağıda dedi ben de kimliğimi verdim...sizce kaç yaşında görünüyorum dedim 15 16 dedi...24 yaşındayım deyince adam şaşırdı...

yani oluyor böyle durumlar ama tabi iş görüşmesinde sıkıntı yaşamak daha ciddi sorun...

üzüleceğine sevinmelisin bence bende minyon tipliyim 25 yaşındayım ama tanımayan bilmeyen 19-20 zannediyor ve ben bundan çok memnunum kolay kolay yaşlanmyacağız işte daha ne olsun :)

vallahi buna seviniyorum canım ama iş konusunda öyle düşünülünce işte üzülüyo insan dedim ya bilemiyorum napıcamı:) evet vallahi yaşlanmayacağız dediğin gibi:)

canımsınn balprensesi:) işteee ben birazda kemiklerim falan baya bi ince kız ben evlenince bana bilezik falanda olmaz yanii o derece minyonum çok narin :) çocuk gibiyim vallahi minicik:):):) seviyorum bu halimi ama işte sorun oluyor ciddi gelmiyor suratım onlara

ne mutlu sana canım topuklu giyebiliyorsun ben ayaklarımda çoğu zaman ayakkabılarda sorun yaşıyorum ayaklarımda çok ufak 35-3,5 buçuk falan giyiyorum ama çoğu yerde bulunmadığı için 36 alıyorum ve malesef zamanla iyice genişlediğinden olmuyor giyemiyorum çok çabuk yoruluyor ayaklarım ciddi giyinmesine giyiniyorum görüşmeye giderken ama işte demekki suratım karşımdaki insanlara biraz olgun durmuyor ve yapamıcamı düşünüyorlar sanırım arkadaşım var ben gibi ama maşallah suratı baya kadınsı duruyor canım ve yaşından bile daha büyük gösteriyor ama ben ya ben 17:)

Turk kadinlarinin boy ortalamasi 1.63 civarindaymis canım. Yani avrupada olsaydın miyondun ama Türkiye'de manken sayılırsın. Boş ver
Sevgiler...

gunnurrrr canımmmmmmmmmmmm:) öpüyorum seniiiiiiiiii :) manken demek ha ama sayılır kısmıda var:) teşekkür ederim canım benimmm sanada sevgilerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…