bence bir dert ya sizce bayanlar:)

bende çok karşılaşıyorum canım yaaa bu yaşadğın durumla evet ben normalde hiç sorun değil böyle olmaktan mutluyum memnunum ancak iş görüşmesinde aynen çok can sıkıcı ve insanın morali bozuluyor her gidicem zamanda diyorum ki yinemi böyle düşünücekler acaba diyee ister istemez stres oluyorum

"tipiniz hiçde öyle göstermiyor diyorlar"

Bu nasıl bi tepkidir yahu... Böyle bi konu daha okumuştum. O kızcağızında buna benzer olayı olmuştu. Yani benimde boyum 1.58 dir ve 22 yaşındayım ama 17 -18 gösterdiğimi söylerler. Yalnız iş görüşmelerimde hiçte bu tür tepkilerle karşılaşmıyorum. İlgiç insanlar var cidden... Yani karşınıza çıkan insanlar. O tepkiyi okuyunca direkt "Yuh!" dedim.

evet canım yaaa ne insanlar var sonuçta tipim öyle olabilir ama aklıma ve yaptığım veya yapacağım işi değerlendirmeleri gerekirken tipim yüzümden bana öyle dediler ve insan ne dicenide bilemiyor o an hani gayette düzgün giyinirim giderken ama şunu düşünüyorlardır büyümüşte küçülmüş insan böyle düşünüyor yani bir yandan bunun avantajım oldğunu düşünüyorum ileriki yaşlarımda ama bir yandan böyle karşılaşınca insan ister istemez üzülüyor canı sıkılıyor yani

waaayyyyy bu lafı sevdimmm yahuuu:)

hehehe eşimden duymuştum:)) benm boyum 1.70 57 kiloyum,bazı kıyafetlerde kazulet gibi hissediyordum kendimi üniden bi arkadaşım var 1.55 boyunda aynı yaştayız ama bnden küçük gösteriyor,birgün eşime yaa boyum kısa olsa dahamı sevimli olurdum ne diyince ee ne demişler bodur tavuk her daim piliç dedi:))) üzüleyimmi sevineyimmi anlayamadım:))

benim boyum 158 kilom 48 :)) ve bende 21 yaşındayım, minyon tipliyim. ama asla bana küçüksün demezler bu galiba birazda özgüvenle alakalı. insan kendine güvenip kendinden emin olduktan sonra boymuş posmuş hiç önemi yok bence

wayy manken gibisin desene tatlımmm maşallah sanaaaaaaaaaaaa tü tü tüüü:) ay bunu eşin demiş ya canım bende şuan ne dicemi bilemedim :) ama laf olsun diye demiştir yahuu almış sen gibi manken gibi hatunuuu :)

boyum 160 kılom 48 vee halımden cok cok memnunum :) sevgılım fızıgıme ve yapıma boyuma posuma hastaymıs öyle dıyor dıkkatını cekıyorum: boyuma ve posuma ahahah

vallahi canım bilemiyorum ki neden böyle oluyor kendime olan özgüvenim ukala olmayacak derecede var yani eminim de kendimden ancak neden böyle deniyor bilmiyorum ki suratım gerçekten çok çocuksu bir ifadede ancak hani memnunum bundan kendimi seviyorum çok şükür Allahıma elim ayağım düzgün bunada şükür ancak insanın iş görüşmesinde bunu duyması üzücü oluyor yani bir anda puuff diye sönüyorum sanki orda o an

wayy manken gibisin desene tatlımmm maşallah sanaaaaaaaaaaaa tü tü tüüü:) ay bunu eşin demiş ya canım bende şuan ne dicemi bilemedim :) ama laf olsun diye demiştir yahuu almış sen gibi manken gibi hatunuuu :)

teşekkür ederim:) ben olsa olsa selülitli manken olurum:)) napsın zengin parasıyla züürt karısıyla misali canı sıkılınca sarıo bana canım kocacım benim:)

sen buna dert dersen allah bırgün öyle bir dert verır kı bence sana felegın sasar, sükür etmelısın.!!

boyum 160 kılom 48 vee halımden cok cok memnunum :) sevgılım fızıgıme ve yapıma boyuma posuma hastaymıs öyle dıyor dıkkatını cekıyorum: boyuma ve posuma ahahah

ne güzel canımmm:):) ya etraftan beğeniliyorum tamam benim içinde hava hoş yani memnunum bu durumdan ama konu iş e gelince öyle olmuyor be tatlım yaaa çok şaşırdım öyle denmesine vallahi ne dicemi bilemedim

giyim tarzıylada alakası var bunun. ne tarz giyiniyorsun canımcım

canım ne bileyim günlük hayatta elbise kapti kot etek vs giyerim badi falan ama iş görüşmesine giderken kumaş pantolon ve gömlek veya kumaş etek gömlek şık bir bluz hep böyle giderim saçlarım özenli böyle çok dikkat ederim makyajıma falan ayaklarımda yeri geldiğinde topuklu yeri geldiğinde güzel bir babet böyle canımm

teşekkür ederim:) ben olsa olsa selülitli manken olurum:)) napsın zengin parasıyla züürt karısıyla misali canı sıkılınca sarıo bana canım kocacım benim:)

amaaann sanki hiç kimsedemi yok selülit canım yaaa hiç derdim değil:) bak keyfineeee ooohh varsada sana var yaniii alan almış senii beğenmişş oohhh mis gibiii :) ne güzel canımmm ne mutlu sana kocacınla çok mutlu olun inşallahhhh:)

Amaan Ne Takıyorsun..
Bana da 17 - 18 Ancak Varsın Diyorlar..

Geçen Doktora Gittim..
Sen Kaç Yaşındasın da Hamilesin Dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…