- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
bigün netten alışveriş yapmıştım paketi getiren kargo çalışanı aferin demek tek başına netten alışveriş yapabiliyorsun dedi
ben içimden bu adamda beni küçük sandı dedim..
sonra tuttu velini çağır da imza atsın kağıda dedi ben de kimliğimi verdim...sizce kaç yaşında görünüyorum dedim 15 16 dedi...24 yaşındayım deyince adam şaşırdı...
yani oluyor böyle durumlar ama tabi iş görüşmesinde sıkıntı yaşamak daha ciddi sorun...
"tipiniz hiçde öyle göstermiyor diyorlar"
Bu nasıl bi tepkidir yahu... Böyle bi konu daha okumuştum. O kızcağızında buna benzer olayı olmuştu. Yani benimde boyum 1.58 dir ve 22 yaşındayım ama 17 -18 gösterdiğimi söylerler. Yalnız iş görüşmelerimde hiçte bu tür tepkilerle karşılaşmıyorum. İlgiç insanlar var cidden... Yani karşınıza çıkan insanlar. O tepkiyi okuyunca direkt "Yuh!" dedim.
yaa kızlar dert etmeyin bodur tavuk her daim piliç lafı boşunamı deniyor:)))
waaayyyyy bu lafı sevdimmm yahuuu:)
hehehe eşimden duymuştum:)) benm boyum 1.70 57 kiloyum,bazı kıyafetlerde kazulet gibi hissediyordum kendimi üniden bi arkadaşım var 1.55 boyunda aynı yaştayız ama bnden küçük gösteriyor,birgün eşime yaa boyum kısa olsa dahamı sevimli olurdum ne diyince ee ne demişler bodur tavuk her daim piliç dedi:))) üzüleyimmi sevineyimmi anlayamadım:))
benim boyum 158 kilom 48 :)) ve bende 21 yaşındayım, minyon tipliyim. ama asla bana küçüksün demezler bu galiba birazda özgüvenle alakalı. insan kendine güvenip kendinden emin olduktan sonra boymuş posmuş hiç önemi yok bence
wayy manken gibisin desene tatlımmm maşallah sanaaaaaaaaaaaa tü tü tüüü:) ay bunu eşin demiş ya canım bende şuan ne dicemi bilemedim :) ama laf olsun diye demiştir yahuu almış sen gibi manken gibi hatunuuu :)
vallahi canım bilemiyorum ki neden böyle oluyor kendime olan özgüvenim ukala olmayacak derecede var yani eminim de kendimden ancak neden böyle deniyor bilmiyorum ki suratım gerçekten çok çocuksu bir ifadede ancak hani memnunum bundan kendimi seviyorum çok şükür Allahıma elim ayağım düzgün bunada şükür ancak insanın iş görüşmesinde bunu duyması üzücü oluyor yani bir anda puuff diye sönüyorum sanki orda o an
boyum 160 kılom 48 vee halımden cok cok memnunum :) sevgılım fızıgıme ve yapıma boyuma posuma hastaymıs öyle dıyordıkkatını cekıyorum: boyuma ve posuma ahahah
sen buna dert dersen allah bırgün öyle bir dert verır kı bence sana felegın sasar, sükür etmelısın.!!
giyim tarzıylada alakası var bunun. ne tarz giyiniyorsun canımcım
ben halimden memnunum sadece iş görüşmesinden böyle bişey duymak beni üzdü hepsi bu! Ve halimede şükrediyorum zaten...
teşekkür ederim:) ben olsa olsa selülitli manken olurum:)) napsın zengin parasıyla züürt karısıyla misali canı sıkılınca sarıo bana canım kocacım benim:)
Merhaba kk nın güzel bayanları,
Benim sorunum minyon tipli bir kızım 21 yaşındayım fakat görünüm itibariyle 17 falan düşünüyor herkes ve ben bu durumdan çoookk sıkılıyorum:) gittiğim iş görüşmelerinden bile mülakatlarda bana diyorlar ki sen kendine bu konuda güveniyor musun tabikide güveniyorum dediğim de :) bana ama tipiniz hiçde öyle göstermiyor diyorlar her gittiğim yerden bunu duymak beni delirtiyor:) kııızzzlaaaarrr boyum uzamaz bu saatten sonra suratımda zaten ufacık bişey:) kendimi övmek gibi olmasın ama çok çocuksu bir sutım var ve hep bebek gibi derler etraftan anlamadım ne yani şimdi ben böyleyim diye her işte böyle tipim yüzümden sorunlarlamı karşılaşacağım yaaaaaVallahi gülüyorum aslında minyon olmak güzel bir şey yaşlanmıyormuş bu tip insanlar kolay kolay hani hep yaşları genç gösteriyormuş ama baksanıza karşıma bir yandan olumlu tarafı çıkarken bir yandan da olumsuz tarafı çıkıyor:) hani kıyafetimi tarzımı değiştirsem desem yine bişey değişmiyor surat aynı surat:) kilom 46 boyum 1.63:):):):) napıcam beeeennn:) benim gibi olan arkadaşlarım ne olur bana sizlerde yazın neler yaşadığınızı yada varmı benim gibi böyle bir durumla karşılaşan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?