Bence gercekten hepsi ayni..

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhabalar
aslinda dert mi bilmiyorum ama buraya yazma ihtiyaci duydum
konu erkekler
simdiye kadar 3 sevgilim oldu 3unun de amaci farkliydi ve ben tam baglanmisken beni terkettiler
hele sonuncusu icimi cok yakmisti eski konumu okuyan vardir belki

evet daha 19 yasindayim ama sadece benim basima gelenler degil de gozlemlediklerim erkeklerin hep cinsellik uzerine iliski yasadigini gosteriyor

Aslinda onceden erkeklerin cogunun boyle oldugunu ama nadir de olsa karsi tarafa deger veren uckurunun pesinden kosmayan erkekler oldugunu duunurdum ama artik bu inancim tamamen yok oldu

mesela arkadaslarimin hepsi sevgililerinden bu sebeplerle ayrildilar kullanilmak istendiler vs. simdi bu yasta hormon falan diyeceksiniz ama bu zihniyet ve karakter meselesi bana gore

onun disinda en basit ornek mesela babam olabilir annemi yillardir aldatiyor hem de dindar gorunur disardan oyle boyle degil.
ama facebook konusmalarini gordum sayamadigim kadar kadinla yatmis! Evet yatmis! Igrenc bir kelime degil mi? Kendisi kullaniyor ustelik

hadi arkadaslarimi kendimi ve babami geciyorum
mesela filmlere dizilere kliplere falan baktigimizda hepsi neredeyse cinsellik uzerine ama nasil bir cinsellik
Genelde erkekler kadinlarini ihtiyaclarini(!) karsilamak icin yaratilmis koleler olarak goruyorlar bilinc altinda
mesela genelde film veya dizideki bi kac dogru durust adamin disindakiler hayatini sex uzerine yasiyor iki tane yari ciplak kiza tab oluyor hemen bu da bilincaltinin bi yansimasi bence
ayrica bu bir ihtiyac falan degil bence sonucta yasamazsak olmuyoruz
hic yasanmasin demiyorum ama her seyin bir usulu var elbette

artik bu erkeklerde bir icgudu mu bilmiyorum ama hic bir erkegin asik olabilecegine inanmiyorum artik
hepsinin igrenc oldugunu dusunmekten kendimi alamiyorum

bazilari kizlari kullanip duygularini incitir bazilari da kimseyi kullanamayipdaha da igrenc bir yol olan tecavuzu secer

Siz ne dusnuyorsunuz? Dogru duzgun sevebilecek erkek var mi sizce?

Kendimi de tam ifade edemedim ama anladiniz umarim

Son düzenleme:
19 yaşındasın henüz.
Tabii ki bu yaşta hoşlandığın, flört ettiğin insanlar olabilir.
Ama duygularımla oynadılar diyecek kadar bağlanmanın bir anlamı var mı?
Senin bu yaşta veya daha küçük yaştaki ilişkilerinden beklentin neydi ki?
Delice sevip bağlanmak mı?
Evliliğe gidecek bir ilişki mi?
Hayatındaki öncelik bir meslek sahibi olmak olursa,erkeklere bu kadar çok anlam yüklemezsen bu kadar kalbin kırılmaz .
Önünde çoook uzun yıllar var, elbet çıkar sana gerçekten değer veren bir erkek karşına.
Acele etme lütfen.

Yok ben ondan bahsetmiyorum
cok sey yasamadim ben de katiliyorum buna
benim boyle dusunmemim sebebi bana olanlar degil gozlemlediklerim daha cok
o yuzden merak ettim hepsi boyle mi diye =)

Hepsi aynı derken ben karakter anlamında hepsi aynı dedigini dusunmuştum. Ben erkeklerin olgun olmayışından dert yanarım mesela. Cinsellige duskun olmaya gelene kadar şikayet edilesi daha neler var :)

Hepsi böyle, hepsi cinsellige duskun demek yanlıs bence. Bakıyorum etrafına, 20 yaşında tereddut etmeden evlenenler, sevgilisinin sadece omzunda yatmayı isteyenler... Bana da denk gelmedi biliyorum ama mutlu bi ilişki orda bi yerde, umutsuz olma bence. Bir de cinsellik kötü bişey değil, 'cinsellige duskunluk' kavramını atmalısın kafandan. Bana deger vermiyordu, saygı duymuyordu, anlamıyordu, de mesela. bunlar daha önemli şeyler

Bütün erkekler için geçerli değil,bu genellemen yanlış olur.
Elbet var doğru düzgün,aklı başında insanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…