- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
Gamzecim valla yorumun öle iyi geldi ki bana içime su serptin resmen
Allah hepimizin gönlüne göre versin
ben bu aralar bu bebek hamilelilk olaylarını iyice düşünmeye başladım
yavaş yavaş anne olma vaktim geliyor sanırım yani önceden hiç böle şeyler düşünmezdim kendimi buna hazır hissetmezdim
bir de netten biraz baktım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte riskli diye bişiler okudum hatta gebeliği önlüyor diye yorumlar okuyunca üzülmüştüm(
selam kızlarr ,mehay;cım oğlunun d.günü kutlu olsun allah nice yaşlarını göstersin size,h. mümkün listemiz nerdee?kızlar neler yaptığınızı ,neler yediğinizi ,sporunuzu,paylaşsanız iyi olur topicede hareket gelir.valla ben buraya yazmayalı bayaa bi saldım diyeti kalori sayıyorumda o kurtarıyo.spor hiiiiiç yapamıyorum.:26:....
ya hiçbişeye yetişemiyorum sabah kalkyorum işlere bi başlıyrum bi bakıyorum akşam olmuş yatıcaz halaaaaa çalışıyorum kendimi mutfak ve temzlik robotu gibi hissediyorum artık:111:sizdede böylemi????offff.
slm kızlar nasılsınız.ben sızden ızın ısteyıp kacmaya geldım :) bırkac gune memlekete gıdıyorum bayram donusu gorusuruz dıyetlere devam ederiz.
şimdiden herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum..(aman dıkkat edın çok kaçırmayın,ben oyle yapmaya çalışacağım umarım kılo alıp donmem)
hadı optum hepinizi beni unutmayın anacım byee...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?