Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

herşeyin nasılsın
uzun zamandır giremedim bilmiyorum seni gördüm 65,7 iyi süper yaa çok yol katetmişsin
beni soracak olursan 62,9 sürünüyorum allahtan çok kilo almadım hully nerelerde onun toğikide boş..

allah gonlune gore versın canım hayırlısıyla ben hep suna ınanaıyorum allahım ıstedıkten sınra hıc bırsey hıcbırseye engel olmaz canım bunu unutma hıc kfana takma sen yıne gereklı tedavını ıhmal etme ama olcak olduktan sonra hersey yoluna gırerde olurdaaaa

hoşgeldin zeyom özlettin kendini
iyi sayılım biraz sağlık sorunları yaşadım ama iyiyim şimdi şükür
evet ama bu kiloda takılı kaldım çünkü spor yapamıyorum bayadır
kendimi tam olarak iyi hissetmeden de spora başlamıcam fırsat buldukça yürüyorum ama
hully diyeti bıraktı, şuan 57 kiloymuş
hamile kalmak istiyor o, hamilelik topiklerinde takılıyor artık

selammm kızçeler nasılsınız bu sabah tartıldım 71 cıktım uzuuun zamandan sonra değişik rakamlar görmek cok güzel 0.5 bile olsahiç yoktan iyidir.
yeni yıla 60 kg girme hedefim vardı bakalımolmıycak galiba ..
birde devlet hast. dahiliye randvu bulamıyom yaa nasıl gitcem ben
71.5...............71.0

selam zilloslar nasilsiniz??? 1 kisi hariç beni merak edip mesaj gonderen olmamis alacaginiz olsun
ben 2-3 gundur diyet yapamiyorum oglusumun dogum gununu kutladik dun , yarin yeniden ama çok siki bir diyete basliyorum cunku kalori sepetiyle kalori hesabi yaptigim diyetten bir sonuc alamadim...yine hesapliycam ama kalorileri baya dusuk tutucam bu sefer 1000 i asla gecmeyecek yani...

sizlerde ne var ne yok???

Herkese merhaba bilgisayarım bozuktu uzun süredir giremiyordum nete kilo verenler olmuş tebrik ediyorum bugün cuma kilo bildirimi yapıyorum.

Neslih : 95.......93.....90

selam kızlarr ,mehay;cım oğlunun d.günü kutlu olsun allah nice yaşlarını göstersin size,h. mümkün listemiz nerdee?kızlar neler yaptığınızı ,neler yediğinizi ,sporunuzu,paylaşsanız iyi olur topicede hareket gelir.valla ben buraya yazmayalı bayaa bi saldım diyeti kalori sayıyorumda o kurtarıyo.spor hiiiiiç yapamıyorum.:26:....
ya hiçbişeye yetişemiyorum sabah kalkyorum işlere bi başlıyrum bi bakıyorum akşam olmuş yatıcaz halaaaaa çalışıyorum kendimi mutfak ve temzlik robotu gibi hissediyorum artık:111:sizdede böylemi????offff.

oyle olmazmi canim...bu arada bende spor yapamiyorum oglumdan firsat bulup kalori saymadim 3 gun kilocuklarimin bir kismi hemen geri gelmis...kapida bekliyorlarmis mubarek

ben spor yapamiyorum kalori hesabi yapiyorum ama o sitedeki kalori hesabini gecmedigim halde veremiyorum artik...biliyorum hiç saglikli degil ama zayiflamam lazim o yuzden 1000 kalorinin altina inmeye karar verdim 1-2 ayligina

günaydınlarr .
bu sabah:elma sirkeli ılık su,1 adt kendi yaptığım kepekli poaca,rezene..
öğlene kadar evişim var .,
öğlden sonra görüşürüz,
hadi bakalım sizde yazınn neler yapıyorsunuz.:126:
MEHAYcım sen bilirsin ama 1000 kl. alltına inme bence.normal beslenmeye gecince geri alıyosun çektiğin sıkıntı boşa gider,naçizane fikrim..

merhaba kızlar bugunkü menüm

sabah: 2adet peynirli ev poğaçası, şekersiz çay

öğle: sarma, makarna, mercimek çorbası, yoğurt (

akşama ne yapacam bakalım ,

kızlar yokmu şöle hem kalorisi az hem lezzetli hemde çabuk yapılan pratik bir yemek

bu arada sakın menemen demeyin bıktık menemen den :)))

öğle biraz fazla olmuş::neyse akşama dkkt edersin:)
akşama ::::ıspanak,tavuk sote,z.yaglı pırasa,kabak yemeği,karnıbhar,yapabilirsin çabucak bunlar aklıma geldi cnm umarım işne yarar..

slm kızlar nasılsınız.ben sızden ızın ısteyıp kacmaya geldım :) bırkac gune memlekete gıdıyorum bayram donusu gorusuruz dıyetlere devam ederiz.
şimdiden herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum..(aman dıkkat edın çok kaçırmayın,ben oyle yapmaya çalışacağım umarım kılo alıp donmem)
hadı optum hepinizi beni unutmayın anacım byee...........

canım seninde bayramın mubarek olsun
bu aralar diyet herkes için yalan oldu arada bir ara vermek lazım :)
gene devam ederiz, sakın bayramda fazla kaçırma en azından kilo almıyalım demi ama, öpüldün canım

kızlar nasılsınız bakıp bakıp cıkıyorum kımseler yıok dıye bu arda dıyet mıyet yalan oldu yıne bayramdan sonra ya ınsallah sızler nasılsınızzz

slm gamzecim evet diyetler bozuldu
ama diyetler bozuldu diye topiğe girmemezlik yapmayın
ben devamlı konuyu takip ediyorum ve burdayım, burdan sohbet edebiliriz :))

bnm idrar yolu iltihabı geçti derken, şimdi de 20 lik dişim başladı o yüzden bu aralar hastalıkla ugraşmaktan diyeti falan unuttum

sizler neler yapıyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…