- Konu Sahibi hersey_mumkun
-
hersey mumkun sana yazıodum ya yanlıs alıntı yaptım ben
anladım canım
hayır zeyomu foruma girmiyor sanırım
57 kilo süper bir kilo zaten diyet yapmana gerek yok ki senin
inş. bebeğine kavuşursun hemen
bu arada ben bugun rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ya
bu regl olamama beni baya bi germişti rüyalarıma girdi valla
bu ara çok düşünür oldum bunları
anladım canım
hayır zeyomu foruma girmiyor sanırım
57 kilo süper bir kilo zaten diyet yapmana gerek yok ki senin
inş. bebeğine kavuşursun hemen
bu arada ben bugun rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ya
bu regl olamama beni baya bi germişti rüyalarıma girdi valla
bu ara çok düşünür oldum bunları
ya bı test al evde yap negatıf cıkarsa devam et ılacına
selam kızlar yazdıklrınızı takip ediyorum (kızımdan fırsat kalırsa)bu arada kan thlili yaptırdım galiba troidlerim yavaş çalışıyomuymuş neymiş, tsh yüksek dedi s.ocagı dr. pek anlamadı bende hastaneye gitcem en kısa zamanda ..
selam kızlar yazdıklrınızı takip ediyorum (kızımdan fırsat kalırsa)bu arada kan thlili yaptırdım galiba troidlerim yavaş çalışıyomuymuş neymiş, tsh yüksek dedi s.ocagı dr. pek anlamadı bende hastaneye gitcem en kısa zamanda ..
canm h.geldin ben tatlı sevmem çok,şeker hiç kullanmam yıllardır yemekleri normalden tuzsuz yaparım yani şöyle diyim misafirlerim yemeklerimi hep tuzsuz bulur. ve diyette yapmasam çok su içerim ama bana faydası olmadı, sana olmuş ne güzel.inşallah devam edersin vermeye...
burcucum benm tsh 5.62 cıktı ama kolstrolde yüksekmiş, kg veremediğimi söledim adette olamıyorum dr. dahliyeye git dedi bakalım gitcem bende en kısa zamanda.
h.mümkn cnm ben devam ediyorum diyete kendimce kimse liste paylaşmayınca bende yazmadım.
kalori sayımı yapmaya çalışıyorum 1200-1400 arası cal alıyorum bakalım nolcek.
bende genckızlıgımdan berı cok sık ıdrar yolu enfeksıyonu olurum evlendım hala dahaoyle cnm merak etme bır sorun olmaz hamıleykende oldum ben ona gore ılacını verıyorlar takılma boyle seylere yanı bırde ıdrar yolunda ıltıhap olunca onun ıcın tedavı goruyorsun ya o arda hamılelık ıhtımalı yuksek oluyor bılgın olsuntest almama gerek yok çünkü regl oldum
geçen ay da çok az gelmişti doktora gitmiştim adetim çok azaldı diye
hapı bırak düzene girer demişti
hapı bırakcam ya vücudum biraz düzene girer belki
hapı zaten düzenli içemiyom ya saati geçiyo ya unutuyom
ya hully bende devamlı idrar yolu iltihabı oluyo korkuyorum ya hamile kalamassam yada hamile kalırsam bebeğe bişey olursa diye
iyice kafayı yedim ya ben böle şeyleri düşünmekten :))
bende genckızlıgımdan berı cok sık ıdrar yolu enfeksıyonu olurum evlendım hala dahaoyle cnm merak etme bır sorun olmaz hamıleykende oldum ben ona gore ılacını verıyorlar takılma boyle seylere yanı bırde ıdrar yolunda ıltıhap olunca onun ıcın tedavı goruyorsun ya o arda hamılelık ıhtımalı yuksek oluyor bılgın olsun
Canım merhaba bende 9 senedir hayallerimdeki görünüme ulaşmak için uğraşıyorum. Bu yol çok uzun sabır gerektiriyor. Bende motive edinecek arkadaşlar edinmek istiyorum.Merhaba Arkadaşlar
1 yıl önce evlendim ve evlendikten sonra 7 kilo civarı aldım
kadınlar kulubu sayesinde aldıgım kilonun bi kısmını verdim
ama daha vermem gereken 6 kilom var
buraya günlük açmaya karar verdim
bu sadece benim günlüğüm olmayacak
gerçekten zyıflamaya kararlı arkadaşlarla küçük ama zayıflama konusunda kararlı, istikrarlı bir ekip kurma düşüncesindeyim
benimle aynı düşüncede olan arkadaşları bekliyorum
bu sayede birbirimizi motive ederek zayıflayacağımızı düşünüyorum
bence istyen her kadın kilo verebilir, bu mümkün
sizce de mümkünse buyrun topiğe :)))
Canım merhaba bende 9 senedir hayallerimdeki görünüme ulaşmak için uğraşıyorum. Bu yol çok uzun sabır gerektiriyor. Bende motive edinecek arkadaşlar edinmek istiyorum.
20 yaşındayım onlarca defa diyet yaptım ama her seferinde uzun vadede başarısız oldum canım. Şuan 84 kiloyum Ocağa kadar 65-68 arası bir kiloya düşmek istiyorum. Hedefim haftada 1.5 kilo vermek. Bu işi uzun vadede halletmeye karar verdim, kısa süreli çözümler gelip geçici oluyor.merhaba hoşgeldin queen
evet biliyorum senin diyet günlüğünü okumuştum
biraz kendinden bahsedermisin ve zayıflama serüveninden
Gamzecim valla yorumun öle iyi geldi ki bana içime su serptin resmen
Allah hepimizin gönlüne göre versin
ben bu aralar bu bebek hamilelilk olaylarını iyice düşünmeye başladım
yavaş yavaş anne olma vaktim geliyor sanırım yani önceden hiç böle şeyler düşünmezdim kendimi buna hazır hissetmezdim
bir de netten biraz baktım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte riskli diye bişiler okudum hatta gebeliği önlüyor diye yorumlar okuyunca üzülmüştüm(
mrb kızlar.yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.kızlarrrrr benım dıyet ısı gene bozuldu.kızım hasta oldu memeyı emıp emıp kusuyor.goguslerımde sut kalmadı.sute alerjısı oldugundan mama alamıyor ek gıdada ıstemedıgınden sadece benden sut alıyor..2hafta ıcınde 2kılo hedefım vardı ama gene tutturamıcam galıba ne yapsamkı bana bır akıl verın:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?