Bence Herşey Mümkün!!! Zayıflamak da mümkün !!! Ya Sizce???

hersey mumkun sana yazıodum ya yanlıs alıntı yaptım ben

anladım canım
hayır zeyomu foruma girmiyor sanırım
57 kilo süper bir kilo zaten diyet yapmana gerek yok ki senin
inş. bebeğine kavuşursun hemen
bu arada ben bugun rüyamda kendimi hamile olarak gördüm ya
bu regl olamama beni baya bi germişti rüyalarıma girdi valla
bu ara çok düşünür oldum bunları

kız bende bılıomusun bende aynı ole gordum ama daha karnım kocaman deıldı azıcık buyumustu
saka gıbıkız cok sasırdım ben

ya bı test al evde yap negatıf cıkarsa devam et ılacına

ya bı test al evde yap negatıf cıkarsa devam et ılacına

test almama gerek yok çünkü regl oldum
geçen ay da çok az gelmişti doktora gitmiştim adetim çok azaldı diye
hapı bırak düzene girer demişti
hapı bırakcam ya vücudum biraz düzene girer belki
hapı zaten düzenli içemiyom ya saati geçiyo ya unutuyom
ya hully bende devamlı idrar yolu iltihabı oluyo korkuyorum ya hamile kalamassam yada hamile kalırsam bebeğe bişey olursa diye
iyice kafayı yedim ya ben böle şeyleri düşünmekten :))

Merhaba kızlar uzun suredır yazamıyorum sıze kızım dıs çıkartıyor çok huysuz neyse bugun tartıda 67,5 gördüm vee çook mutluyum hedefıme yaklaştıkça havalara ucuyorum :)

selam kızlar yazdıklrınızı takip ediyorum (kızımdan fırsat kalırsa)bu arada kan thlili yaptırdım galiba troidlerim yavaş çalışıyomuymuş neymiş, tsh yüksek dedi s.ocagı dr. pek anlamadı bende hastaneye gitcem en kısa zamanda ..

canım benimde troidim az çalışıyor kaç çıktı değerin..sakın ihmal etme her türlü şikayet troidden kaynaklanıyor mutlaka dahiye uzmanına görün

herşeyin başı sağlık canım ihmal etme git mutlaka dr a

bu arada herkes diyeti saldı galiba :))

bugun yediklerim

sabah: yarım kepekli gevrek (yarısını da akşam yemeğinde yiyeceğim), 1 dilim üçgen peynir, 1 bardak şekersiz çay

öğlen: 3 küçük biber dolması, 2 kaşık yoğurt, yarım kase tavuklu şehriye çorbası, 1 dilim ekmek

akşam için yemek yok evde bakalım ne yapsam acaba ya

merhaba arkadaşlar sayfanızda yeniyim beni de aranıza alırsanız çok sevineceğim.KK ile tanışmam aslında isimden de anlaşıldığı gibi 2003 ilk kuzumla oldu.
artık eskisi gibi giremiyorum malum çoluk çocuk olunca zor oluyor.ben ilk hamileliğimde 56 kilodan 81le doğum 2.kuzuda da 6 yıl sonra 65kilodan 90 kiloyla doğumum oldu hiç gülmeyin
bende anlamadım ne yaptım böle.aslında ilk hamileliğimde harbiden yedim fark edemedim o kiloların bana dönüşünün zor olacağını 2.gebelikde de dikkat etmeme rahmen ödemden dolayı çok şiştim.sonra yine 65lerdeyim aldığım kiloyu verdim ama hep bir 65 kiloda kalmam oldu bu senelerdir böyle 64ü herhalde hiç görmemiştim ki benim bir hastalığım çıkana kadar.kortizon tedavisi görüyorum 1 aydır normalde kortizonun şişirmesi gerekiyor yüzüm hafif ve göbek olarak şişkinceyim aslında ama size demek istediğim şey farklı bu kortizon vücutdaki şeker ve tuzu tutarak şişiriyor.ben çayıma şekeri 2 tatlı kaşığı atan arada da olsa tatlı yiyen tuzlu yiyen ve az su neredeyse aklıma gelmez su içmek nescafe,kola vb sıvı tüketirim bolca ama su içmezdim ben tuz ve şekeri hayatımdan çıkardım ve bol su içiyorum 3lt aşıyor kimi zaman ve tartıda biliyormusunuz tartıda şu anda 60 kiloyum
size naçizane bir fikir olması için SIFIR ŞEKER - SIFIR TUZ - BOL SU bunun yanında porsiyonlarınızı az tutarak yiyin yiyebildiğinizi vücudun dengelide beslenmesi gerek sağlığınız için tek düzen olmaz.

canm h.geldin ben tatlı sevmem çok,şeker hiç kullanmam yıllardır yemekleri normalden tuzsuz yaparım yani şöyle diyim misafirlerim yemeklerimi hep tuzsuz bulur. ve diyette yapmasam çok su içerim ama bana faydası olmadı, sana olmuş ne güzel.inşallah devam edersin vermeye...
burcucum benm tsh 5.62 cıktı ama kolstrolde yüksekmiş, kg veremediğimi söledim adette olamıyorum dr. dahliyeye git dedi bakalım gitcem bende en kısa zamanda.
h.mümkn cnm ben devam ediyorum diyete kendimce kimse liste paylaşmayınca bende yazmadım.
kalori sayımı yapmaya çalışıyorum 1200-1400 arası cal alıyorum bakalım nolcek.

canım normal olan 0-5 arası seninki çok da fazla değilmiş benim 28 di allaha şükür 1 düştü..:))) t3 ve t4 bakarlar büyük ihtimalle sakın ihmal etme ayrıca b12 baktır mutlaka o da çok önemli

bende genckızlıgımdan berı cok sık ıdrar yolu enfeksıyonu olurum evlendım hala dahaoyle cnm merak etme bır sorun olmaz hamıleykende oldum ben ona gore ılacını verıyorlar takılma boyle seylere yanı bırde ıdrar yolunda ıltıhap olunca onun ıcın tedavı goruyorsun ya o arda hamılelık ıhtımalı yuksek oluyor bılgın olsun

gecmıs olsun canım 5 yuksekmıs normalı 2 en fazla 2.5 u gecmemıesı lazım benım de duzenlı kullanınca ınıyor gecen ay duzensız kullandım bıraz hemen 4 e cıkmıs ama yıne de cok yuksek sayılmaz benım ılk ogrendıgımde 13 falandı degerlerım ılaclarını duzenlı kullanırsan hıc sorun olmuyor ama duzensız kullanırsan yukselıyuor hemen

Gamzecim valla yorumun öle iyi geldi ki bana içime su serptin resmen
Allah hepimizin gönlüne göre versin
ben bu aralar bu bebek hamilelilk olaylarını iyice düşünmeye başladım
yavaş yavaş anne olma vaktim geliyor sanırım yani önceden hiç böle şeyler düşünmezdim kendimi buna hazır hissetmezdim
bir de netten biraz baktım idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte riskli diye bişiler okudum hatta gebeliği önlüyor diye yorumlar okuyunca üzülmüştüm (

Canım merhaba bende 9 senedir hayallerimdeki görünüme ulaşmak için uğraşıyorum. Bu yol çok uzun sabır gerektiriyor. Bende motive edinecek arkadaşlar edinmek istiyorum.

Canım merhaba bende 9 senedir hayallerimdeki görünüme ulaşmak için uğraşıyorum. Bu yol çok uzun sabır gerektiriyor. Bende motive edinecek arkadaşlar edinmek istiyorum.

merhaba hoşgeldin queen
evet biliyorum senin diyet günlüğünü okumuştum
biraz kendinden bahsedermisin ve zayıflama serüveninden

merhaba hoşgeldin queen
evet biliyorum senin diyet günlüğünü okumuştum
biraz kendinden bahsedermisin ve zayıflama serüveninden
20 yaşındayım onlarca defa diyet yaptım ama her seferinde uzun vadede başarısız oldum canım. Şuan 84 kiloyum Ocağa kadar 65-68 arası bir kiloya düşmek istiyorum. Hedefim haftada 1.5 kilo vermek. Bu işi uzun vadede halletmeye karar verdim, kısa süreli çözümler gelip geçici oluyor.

mrb kızlar.yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.kızlarrrrr benım dıyet ısı gene bozuldu.kızım hasta oldu memeyı emıp emıp kusuyor.goguslerımde sut kalmadı.sute alerjısı oldugundan mama alamıyor ek gıdada ıstemedıgınden sadece benden sut alıyor..2hafta ıcınde 2kılo hedefım vardı ama gene tutturamıcam galıba ne yapsamkı bana bır akıl verın:44:

canım benım ıdrar yolu enf. hakıkaten evlı bayanlarda daha cok oluyor ılerı derecede olursa erken dogum rıskını artırıyor.ama sana tavsıyem eger hamılelık dusunuyorsan tum hastalıklarını tedavı ettır ozellıkle ılk 3ay hıc ılac kullanamıyorsun.cogu ılac Bve Ckatogorısınde(hamıleler ıcın en zararsızı A'ymıs) emzırırkende aynı cogu ılac sute gecıyor.en basıtınden benım goz alerjım vardı 2yıldır damla kullanamıyorum.gozlerım kıpkırmızı gezıyorum.
ayrıcada merak etme sen hamıle oldugu ogrendıgın andan ıtıbaren kendını hazır hıssedersın hormonlardan dolayı.dısardan annelık zor zahmetlı dayanılmaz gıbı gorunebılır ama o bıle tatlı ınan bana

canım imkanın varsa çocuğunu koy arabasına beraber yürüyüş yapın her gün yarım saat yürüsen yeter

akşam yemeklerini erken yemeye çalış

bolbol da su iç derim ben en azından kilo almazsın formunu korursun bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…