“Bence konuşmalısın canım”

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lentiformisnuc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
1
3
1
43
Forumda bir sorun yazılmış, herkes derdine çare arıyor. Sürekli birileri gelip, “bence sorunun olan kişiyle konuşmalısın canım “ yazıyor ya. Ya konusma ortamı olsa onu akıl edecek zekan yok mu demek istiyorlar. Yardım edecek fikri olmayanların yorum kirliliğini bırakmasını tek ben mi hayal ediyorum.

Forumda bir sorun yazılmış, herkes derdine çare arıyor. Sürekli birileri gelip, “bence sorunun olan kişiyle konuşmalısın canım “ yazıyor ya. Ya konusma ortamı olsa onu akıl edecek zekan yok mu demek istiyorlar. Yardım edecek fikri olmayanların yorum kirliliğini bırakmasını tek ben mi hayal ediyorum.
Kimin 2. Üyeliğisiniz merak ettim ? :KK53:

Öncelikle bu tarz konular açmak yasak.

İkincisi ise, insanlar özellikle yetişkin insanlar, konuşarak çoğu meselelerini halledebilen varlıklardır. Hayatı kem küm diyerek zorlaştırmanın anlamı yok, konuşulacak bir şeyse, git konuş ve hallet, çünkü olması gereken budur deniliyor. :KK51:

Bence bu konuyu sizinle konuşmalıyız açık açık

Bence konuşma, WhatsApp durumundan imali söz paylaş, altına da 'bir Lafa bakarım laf mı diye,bir soyleyene bakarım adam mı diye' yaz,yolla.
Anlayan anlar
40F3AA9D-6A24-45CF-817B-6FBCC5676F90.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X