bence normal değil sizce ?

1 değil 2 haftaymış
Oh oh maşallah
benım evıme koca senede 2-3 kere
2 gun yatılı tek kişşi misafir gelse afakanlar basıyor

insanlar cok duusncesızler

burda okuyanlar varsa uzun süreli misafirliğe giden :)))
gitmeyin , kimse sizi agırlamak zorunda değil uzun süre

evinizde oturun ya da otele gidin

Bu ne rahatlık başkasının evinde iki hafta nasıl kalabilecekler acaba bana babamın evinde bile 3. gün afakanlar basıyor kabul etmesin ya da baktı başa çıkamıyor kendi tarafından bir grupta o çağırsın çivi çiviyi söker hesabı :skandal:

Öğretmenim ve benzer durumla karşılaşırsam aklımı kaçırabilirim.İlk dönem sonu yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor çünkü

Bu ne rahatlık başkasının evinde iki hafta nasıl kalabilecekler acaba bana babamın evinde bile 3. gün afakanlar basıyor kabul etmesin ya da baktı başa çıkamıyor kendi tarafından bir grupta o çağırsın çivi çiviyi söker hesabı :skandal:
Kadını tanıdığım kadarıyla rahatça söyleyebilirim kendi ailesi de olsa rahat etmez 5 kişi evindeyken

Benim haberim bile olmazdı yazları. İki gün sonra şunlar gelecekmiş yarın bunlar gelecekmiş. Evi pansiyon versem köşeyi dönerdim

4 kisi olduğunu bilip 5 kiso gelmeleri.
1 fazla 1 eksik ne fark eder. Asil sıkıntı 1 degil 2 hafta kalacak olmalari.

Hmm cevap veriyorum ;)
5 kisiyi birak 2 hafta 2 gun bile agirlamam
Normal degil
Ben turizm otelcilik okumadim, muhendisim derim esime
Herhalde esek degilse anlardi

Benim ailem Bursa'da ben doğudayım. Yaşadığım yer aynı zamanda memleketim... Bursa'dan köye kim gelse bana muhakkak uğrar.Geçen yaz bir kaç günlüğüne 9 kişi misafirim vardı:halay: bu yaz ablamlar kuzenler derken yine bir curcunamız var:halay:ben seviyorum misafiri ama şöyle bi durum var benim gelen misafirlerim oturmaz biz her şeyi birlikte yaparız... hatta onlar gelince ben dinlenirim bile:KK9:bide ben çalişmiyorum onun rahatlığı var tabikide...

Çalışan için eziyet oluyo çünkü akşama kadar çolcocukla uğraşıyorsun akşamda onaş uğraşmak zor ama çalışmıyorsanız değişik olabilir sizin içinde . Çalışan eve gelince insan huzur istiyo eşin için ailesi de iyi insanlarsa katlanacaksın artık ama hem gelip hem huzursuz ediyorsa o daha vahim yani .düşüncesizlik bana göre ya onlar gelmeden önce eşine söylemişlerdir o gerekeni söylemeli seni kötü etmemeliydi

Çalışan için eziyet oluyo çünkü akşama kadar çolcocukla uğraşıyorsun akşamda onaş uğraşmak zor ama çalışmıyorsanız değişik olabilir sizin içinde . Çalışan eve gelince insan huzur istiyo eşin için ailesi de iyi insanlarsa katlanacaksın artık ama hem gelip hem huzursuz ediyorsa o daha vahim yani .düşüncesizlik bana göre ya onlar gelmeden önce eşine söylemişlerdir o gerekeni söylemeli seni kötü etmemeliydi

Ben değilim bahsettiğim kişi çok yakın bi tanıdık aile dostu :)

Ben yanlış mı anladım acaba? Misafir dediğiniz eşin annesi yani kayınvalide, elti ve 3 çocuk?

Bu 5 kişiyi mi sığdıramamışlar eve? Annem yeğenlerim bnm evime yılda 2 hafta da gelemeyecekse nerde kaldı benim aile bağım.

Çok merak ettim bu asla olmaz, Saygısızlık, otelde kalsınlar diyenlerin annesi yeğenleri gelemiyomu evlerine?

Yalnız millete bak 6 ay önceden plan yapıyor, yuhh.

Ben şimdiden nereleri gezdirsem, nasıl ağırlasam diye düşünürdüm. Madem gelecekler, eşim de benim kıymetlim, akrabalarını iyi bir şekilde ağırlar çok da sorun yapmazdım. Siz de rövanşını alırsınız artık sonraki yaza ne diyim...

Back
X