bence normal değil sizce ?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Günaydın ablalarım bunu kendim için değil tabiki bi tanıdığım aile dostumuz için soruyorum.
Eşinizin annesi,erkek kardeşinin eşi (eltiniz sanırım) ve onun 2 çocuğu, ve eşinizin başka bi yeğeni yani toplam 5 kişi şubat tatilinin 2.haftası gelip çocuklara okuldan 1 hafta izin alıp toplamda 2 hafta sizde kalsalar ne yapardınız tepkiniz ne olurdu? (Eşiniz de siz de öğretmensiniz çalışıyorsunuz)
Ayrıca onlar gelmeden eşiniz 1 hafta kalacaklarını söylüyor ve o bir yeğenin geleceğini bilmiyordunuz 4 kişi sanıyordunuz onlar gelince öğrendiniz.2 hafta kalacaklarını da onlar uçak biletini gidiş dönüş aldıktan sonra öğrendiniz.
Ne yapardınız sizce normal mi veya siz aynı şekilde gidip kalır mıydınız?

Erkek kardeşin eşi elti değil, yengedir.

2 hafta misafir olunur mu ya? Barbarlıktan çıkamadık bir türlü.

Karışık yazdım galiba,eşinizin erkek kardeşinin eşi sizin eltiniz olur diye biliyorum.
Ama konuya döncek olursak bence de yanlış.zorunlu bir durum olsa hastalık veya başka bir zorluk o zaman tamam da keyfi bu

Soyle kabile halinde bir yerlere coreklenmekten ne anliyorlar ya. Size sormadan esinizle mi karar vermisler? Ben olsam kim kabul ettiyse hizmeti de o yapsin derim. Iki hafta misafirlik mi olurmus. Yerinizde olsam boyle emrivaki akrabalari rahat ettirmem bir daha o yuzu bulamasinlar.

• Beğen
Reactions: KV_
Hiç derdi yok milletin,gezecek yer arıyor!!!!
Hiç de kabul etmem!
Okuldan izin alacaklarına benden müsade alsalarmış!
Kalsınlar otelde!
Tadilat çıkarırım evde!

Ya vizyon da yok insanlarda. 2 haftalık tatilini ne diye başka birinin evinde kalmakla heba edersin ki? Şaka gibi.

Çocukları bir hfta okuldan uzaklaştıran ebeveynden herşey beklenir de uzerinden altı ay geçmiş şimdi niye soruyorsunuz onu merak ettim

Ya vizyon da yok insanlarda. 2 haftalık tatilini ne diye başka birinin evinde kalmakla heba edersin ki? Şaka gibi.
Elti cimriymiş duyduğum kadarıyla tatil masrafı yapmaz,zaten büyük kızıyla konuşmuşluğum var ondan belli.kız sürekli "ona şu kadar para verilir mi,ben ona para vermem" gibi cümleler kullanıyordu :D
Ama kaynana oğluna bin lira fazla para vermiş mirastan.yoksa fazladan 5 kişiye 14 gün bakmaya kimin gücü yeter

Evin hanımı siz olduğunuz için, size söylemeleri gerekirdi.. Malesef bizim toplumumuzda, ' oğlumun evi, istediğim zaman, istediğim kadar kalırım' düşüncesi mevcut. Bence yanlış. 2 hafta misafirlik çok fazla.. Ben öz ailemin evinde 3 günden fazla kalamıyorum. Millette nasıl bir rahatlık varsa..

Günaydın ablalarım bunu kendim için değil tabiki bi tanıdığım aile dostumuz için soruyorum.
Eşinizin annesi,erkek kardeşinin eşi (eltiniz sanırım) ve onun 2 çocuğu, ve eşinizin başka bi yeğeni yani toplam 5 kişi şubat tatilinin 2.haftası gelip çocuklara okuldan 1 hafta izin alıp toplamda 2 hafta sizde kalsalar ne yapardınız tepkiniz ne olurdu? (Eşiniz de siz de öğretmensiniz çalışıyorsunuz)
Ayrıca onlar gelmeden eşiniz 1 hafta kalacaklarını söylüyor ve o bir yeğenin geleceğini bilmiyordunuz 4 kişi sanıyordunuz onlar gelince öğrendiniz.2 hafta kalacaklarını da onlar uçak biletini gidiş dönüş aldıktan sonra öğrendiniz.
Ne yapardınız sizce normal mi veya siz aynı şekilde gidip kalır mıydınız?
bence normal değil
o kadar kişinin bir hafta misafirlikte işi ne
1 gun kalır gıderler
ev sahıbı calısan ınsanlar bır hafta mıletı agırlamak durumunda mı
resmen düşüncesizlik

Back
X