çok doğru bahsetmişsin olaydan inan bizde çok kötü günler yaşadık tam aşılama günü çok kötü kavga ettik tabi hakaretler falan şimdi çok pişmanım ama söylenen sözlerin silinmesi imkansız çok pişmanım çok halbuki nasıl seviyorum eşimi oda beni biz birbirimiz olmadan nefes bile alamıyoruz ama kader ne yaparsın ..........
çok doğru bahsetmişsin olaydan inan bizde çok kötü günler yaşadık tam aşılama günü çok kötü kavga ettik tabi hakaretler falan şimdi çok pişmanım ama söylenen sözlerin silinmesi imkansız çok pişmanım çok halbuki nasıl seviyorum eşimi oda beni biz birbirimiz olmadan nefes bile alamıyoruz ama kader ne yaparsın ..........[/QUOTE
ilk doktora gittiğimde pko hastası olduğumu çocuğumun olabileceğini fakat tarih veremeyeceğini söyledi yani 10 yılda sürebilirmiş eşimden spermiyogram istedi 1 hafta sonra kontrole çağardı eşim o bir haftayı burnumdan getirdi çok üzüldüm çok ağlattı beni sonra bi tıp merkezinde spermiyogram yaptırdı kendinde bi okadar emin bi halde sonra doktora gittik doktor bu sayıyla asla olmaz dedi adam direk bunalıma girdi 3 gün sanki benim suçum gibi konuşmadı eve geç geldi hatta benim yanıma bile yatmadı onunda suçlusu ben oldum doktorum dediki bu merkez iyi değil sağlıksız bide tüp bebek merkezinde yaptırın dedi oraya gitti 3 günün sonunda aksam olmak bilmedi onun için doktora gittik tekrar bu seferki tahlillerin süperr hatta en yüksek dereceden çıktığını söyledi doktorumuz adamın gülleri açtı tabi aynı buruklukla ben evime döndüm gene dünyanın tek suçlusu ben kamıştım ve istiyosa eşime ondan ayrılabileceğimi söyledim çünkü hem çok başındaydık hem miyomum vardı kanser riskim vardı hiç bişey demedi devam et tedaviye dedi sanki o yanlışlık ona Allahın bi tokatıydı ne kadar acı çektiğimi görmesi için şimdi buralara kadar geldik çok şükür eşim nolu......? gene dırdıra devam ama daha usturuplu sadece maddi yönden öğrendi sonunda herşeyin yaradanın elinde olduğunu canıııııııııım kocam yinede çok seviyorum onu sabrın sonu selamettir koca bebeğim..................:lepi::asigim:
ilk doktora gittiğimde pko hastası olduğumu çocuğumun olabileceğini fakat tarih veremeyeceğini söyledi yani 10 yılda sürebilirmiş eşimden spermiyogram istedi 1 hafta sonra kontrole çağardı eşim o bir haftayı burnumdan getirdi çok üzüldüm çok ağlattı beni sonra bi tıp merkezinde spermiyogram yaptırdı kendinde bi okadar emin bi halde sonra doktora gittik doktor bu sayıyla asla olmaz dedi adam direk bunalıma girdi 3 gün sanki benim suçum gibi konuşmadı eve geç geldi hatta benim yanıma bile yatmadı onunda suçlusu ben oldum doktorum dediki bu merkez iyi değil sağlıksız bide tüp bebek merkezinde yaptırın dedi oraya gitti 3 günün sonunda aksam olmak bilmedi onun için doktora gittik tekrar bu seferki tahlillerin süperr hatta en yüksek dereceden çıktığını söyledi doktorumuz adamın gülleri açtı tabi aynı buruklukla ben evime döndüm gene dünyanın tek suçlusu ben kamıştım ve istiyosa eşime ondan ayrılabileceğimi söyledim çünkü hem çok başındaydık hem miyomum vardı kanser riskim vardı hiç bişey demedi devam et tedaviye dedi sanki o yanlışlık ona Allahın bi tokatıydı ne kadar acı çektiğimi görmesi için şimdi buralara kadar geldik çok şükür eşim nolu......? gene dırdıra devam ama daha usturuplu sadece maddi yönden öğrendi sonunda herşeyin yaradanın elinde olduğunu canıııııııııım kocam yinede çok seviyorum onu sabrın sonu selamettir koca bebeğim..................:lepi::asigim:
malesef bazen eşler istediğimiz gbi anlayışlı olmayabiliyor , ama bu bizim elimizde olan birşey değil , Alah vergisi bir hastalık . ama ilahi adalet çok geçikmiyor , sizde de olduğu gibi , ohhhhh iyi olmuş ona yerimseniben
cok dogru seyler ifade etmişiniz
ben ılk tüp bebek tedavimde kan sonucu 37 cıktı hamilyedım ve cok mutluydumbenneyaptımki
2 gun sonra degerlerım 20 ye dustu sonrası malum
koca bi sıfır
ılk gunler 3 gun cok aglayamadım annem bızdeydı cok uzmek ıstemedım onuda
onun gıttıgı aksam 7 baslayıp gece 12 ye kadar af edersiniz bögüre bögüre agladımsenağlama
eşim cok sessizdi beni nası teselli edecegini bilmeden geziyodu ortalıkta :çok üzgünüm:
ben aglarken o hep içine kapanıyodu
ve sonunda bi gun ıs yerınden hastaneye kaldırıldı
tansıyon cok dusuk tu ellerı ve bacakları tutmuyosu sekeri dusmustu:çok üzgünüm:
o gece hastanede kaldık
sabah cıktık
:çok üzgünüm:
sımdı bı senedır beklıyoruz dondurulmus embiryo ıle denemek için
sureklı diger ay öbür ay deyıp ertelıyorum
gücüm yok artık:çok üzgünüm:
bida negetif sonuc alırsam toparlayamam ben kendımı
güçlü olmam gerek ama yapamıyorum işte:çok üzgünüm:
allah sonumuzu hayır etsin:çok üzgünüm:
cesaretini topla git bi an önce bebişine kavuş arkadaşım ne acılara alışmıyozki zamanla sevdiklerimiz gidiyo en yakın en değerli olanları kaybediyoruz zaman cesaret zamanı allah daha büyük keder vermesin bak benim tüp bebek merkezine gelen bi abla var 23 yıllık evli ve 1 tane bile yumurta oluşmuyo tüp bebekte yapamıyo canım benim beterin beteri var şükret haline topla kendini ve doktoruna bi an önce git bence sen doktora ne kadar geç gidersen bebeğinde sana okadar geç gelecek unutma belki 2009da 3 kişi olursunuz canım benim
canım ya cok korkuyorum içimde inanılmaz bi sıkıntı var :çok üzgünüm:
önce psikolojık destek almam lazım sanırım
zaten sakınleştirici alıyorum son günlerde yoksa patlayacam yani :çok üzgünüm:
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canım arkadasım
ınsallah allah hepimize tüm istiyenlere nasip eder ınsallah :çok üzgünüm:
cok dogru seyler ifade etmişiniz
ben ılk tüp bebek tedavimde kan sonucu 37 cıktı hamilyedım ve cok mutluydumbenneyaptımki
2 gun sonra degerlerım 20 ye dustu sonrası malum
koca bi sıfır
ılk gunler 3 gun cok aglayamadım annem bızdeydı cok uzmek ıstemedım onuda
onun gıttıgı aksam 7 baslayıp gece 12 ye kadar af edersiniz bögüre bögüre agladımsenağlama
eşim cok sessizdi beni nası teselli edecegini bilmeden geziyodu ortalıkta :çok üzgünüm:
ben aglarken o hep içine kapanıyodu
ve sonunda bi gun ıs yerınden hastaneye kaldırıldı
tansıyon cok dusuk tu ellerı ve bacakları tutmuyosu sekeri dusmustu:çok üzgünüm:
o gece hastanede kaldık
sabah cıktık
sımdı bı senedır beklıyoruz dondurulmus embiryo ıle denemek için
sureklı diger ay öbür ay deyıp ertelıyorum
gücüm yok artık:çok üzgünüm:
bida negetif sonuc alırsam toparlayamam ben kendımı
güçlü olmam gerek ama yapamıyorum işte:çok üzgünüm:
allah sonumuzu hayır etsin:çok üzgünüm:
bence siz de eşiniz de birbirinizi çok sevdiğiniz için Allah vermesin olumsuz sonuç alırsanız , çok üzüleceğinizi , birbirinizi nasıl teselli edeceğinizi bilemeyeceğiniz gibi kaygılara kaplacağınız için çekiniyorsunuz dondurulmuşlarla da olsa yeni bir denemeden ... aslında eşinizle konuşsanız , birbirinizi yüreklendirseniz geçen zamanı lehinize çevirmiş olursunuz ve belki de bebeğinize kavuşma zamanını boşuna ertelemiş olacaksınız ..
biraz umutlu olun , Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
canım ya cok korkuyorum içimde inanılmaz bi sıkıntı var :çok üzgünüm:
önce psikolojık destek almam lazım sanırım
zaten sakınleştirici alıyorum son günlerde yoksa patlayacam yani :çok üzgünüm:
ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım canım arkadasım
ınsallah allah hepimize tüm istiyenlere nasip eder ınsallah :çok üzgünüm:
canım merhabalar öncelikle allah herkezin gönlüne göre versin ama sana katılıyorum bencede hem psikolojik destek al hemde kendini ne zaman rahat ve hazır hissedersen yaptır.ben çok peşpeşe yaptırdım daha sonra son üç tane neğatifi kaldıramadım şu 1 haftadır resmen bunalım takılıyorum ve artık hatta eşime bile tahammül gücüm kalmadı bende biliyorum onun suçu ne o istermi böyle olsun ama elimde değil arkadaşım.allah yardımcımız olsun
çok doğru bahsetmişsin olaydan inan bizde çok kötü günler yaşadık tam aşılama günü çok kötü kavga ettik tabi hakaretler falan şimdi çok pişmanım ama söylenen sözlerin silinmesi imkansız çok pişmanım çok halbuki nasıl seviyorum eşimi oda beni biz birbirimiz olmadan nefes bile alamıyoruz ama kader ne yaparsın ..........[/QUOTE
canım meraba valla kusura bakma bende ohh olsun diycem eşine iyi ders olmuş ama sen baksana hala kıyamıyosun neyse affedici olmak iyidir oda anlamıştır bu olaydan sora en kısa sürede bebeklerimize kavuşmak dileğiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım çok güzel bir konu bu gerçekten, hepimizin kendinden kesinlikle örnek verebileceği bir konu. Bizde ilk denemede başarısız olduk ama kendi gücüme kendim bile şaşmıştım. Hastanede çalıştığım için gün içinde gidip testi yaptırıp odama çıkıp çalışmaya devam etmeye çalışmıştım.Sonuç çıktığında arkadaşım arayıp üzgünüm negatif dediğinde bacaklarımın ellerimin uyuşup buz gibi soğuduğunu hissettim.Telefonu kapatıp biraz ağladım ve işime devam etmeye çalışmıştım. Akşam eşim beni almaya geldiğinde ona alıştıra alıştıra söyleyip, birde moral vermiştim. Boşver biz çocuk içinmi evlendik sanki, hiç olmazsa da sorun değil, birbirimizin bebeği oluruz, gezer tozar yer içeriz, Allah nasip ettiyse olur etmediyse yapacak birşey yok hiç de üzülmem, zaten çokda istediğimi söyleyemem, sorumluluğa hazır değilim henüz gibi kendimin bile inanmadığı kelimeler birer birer ağzımdan dökülüyordu. (Sorun eşimdeydi ve benim hertürlü ruh halim onu inanılmaz etkiliyordu.Bunu bile bile ona işkence yapamazdım, o benim vazgeçilmezim, havam suyum.Eminim onun içinde ben öyleyim.)O da kuvvetle karşıladı. Tuvalette, işyerinde ağlıyordum. O görmedi.!!! Ama çok beklemedim ikinci deneme için hemen internetten araştırıp umuta gitmeye karar verdim ve testten sonra adetim bile henüz olmamışken ben Enver Bey' in karşısında oturuyordum bile.:))) eşimle beraber tabi. Ama oraya başından bile çok inandım ve tedavi sırasında yaşanan o gerginlik ve stresin ilk denememdekinine göre çeyreği bile olmadı, su gibi akmıştı. Eşim bile inanılmaz kolay gidiyor bu sefer hiç gerilmedik farkındamısın deyip duruyordu. Sonucu aldığımız gün birbirimize sarılmayı unutmuştuk ben hemşireyle kucak kucağa aşk yaşarken eşimde doktoru sarıp sarmalamıştı :))))))) inşallah sonuna kadar sorunsuz devam eder ve sağlıkla sıhatle bebeğimizi kucağımıza alırız. İsteyen herkes inşallah meleğine tez zamanda kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?