Bencil kocam

koca milleti karısın mezara koyduktan sonra kasketini (şapkasını )düzeltirmiş

derler bizim buralarda :27::27:

ama yok be senin lafın yüzünden adam öyle demiş

arada bizdede olur öyle laflar

bana bi keresinde
kızım olusa senin adını koyarım dedi bana

tip beni öldürdü mezara koydu evlendi bide üstüne çocuk yaptı

hatta ad bile düşündü

bunu naparsın :41::41::41::41::41::41:

sonrada ciddi ciddi gözleri yeşerdi :5:

ölme adamı hasta etme dedi :31::31::31::31:

takma kafana

hiç büyümeyecek çocuk gibiler

Derdin cok buyuk gercekten allah kurtarsin ne diyim? nasil basediyorsun boylesine bencil bir koca ve buyuk bir dertle? bence hemen bosan!!! nokta :32::14::10:

Bence eşiniz bencil değil, ama siz fazla alıngansınız galiba.
Abartmışsınız, eşinizin o lafından hizmetçisi olduğunuz kanısına varmışsınız hemen.

Esim benciiil adam her konuda ilk kendini dusunur. Yani sirf bu cumleyi kurdu diye bencil demiyorum, yasadigim icin biliyorum.
Aksama kadar arkasini toplarim yemegini cayini vs hizmetine bakarim. suyunu bile kalkip kendisi almaz biraz tembeldir.
Isin kotusu bunlari hasta oldugum zamanlarda da yapmami bekler, yaparim da.. Bu bencillik degil de nedir?
Ama siz neye istinaden fazla alingan oldugumun kanisina vardiniz merak ettim dogrusu :)

Son düzenleme:
unforgetable

Aynı şeyi bende sormuştum diyelim ki bana bişey oldu napardın evlenirmiydin diye eşimde yok evlenmezdim dedi önce sonrada biraz zaman geçince evlenirdim belki demesin miiii :27::27: Sinir oldum aklıma onun evlendiği falan geliyor 1 hafta aklımdan çıkmamıştı dedimkiii eğer evlenirsen sizi rahat bırakmam rüyalarına girerim hortlarım vs vs kıskançlıktan sinirden deliye dönmüştüm pek takılmamak lazımmm gülüp geçince dahada sinir oluyorlar çünkü:1:

Evet haklisin fazla takilmamak lazim :)) Tek basina yasayabilen kadinlar gordum ama kendini yalniz idare edebilen erkek gormedim yaslari kac olursa olsun.

Eşinizinde sevgi gösterisi bu demek ki..
Biz kadınlar çok detaycıyız, erkeklerin dediği kadar varız. :)

Back
X