- 13 Ağustos 2023
- 79
- 166
- 13
- 28
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
-
Gerizekali evlenince calistirmadi 3 tanede cocugum var kucukler
Hic sorma 3 senedir bu hale geldi
Kendi secimlerini yasiyorsun diyince de kocaya acilamayan ceneler bir dusuyor pir dusuyorForumda özellikle son bir kaç gündür bu var.
Aferin kızlar aynen böyle seri şekilde çocuk doğurun, asla çalışmayın, mümkünse okulu falan yarım bırakmış olun, kendi paranız olmasın, hep başkasının insiyatifinde kalacağınız hayat yaşayın. Değer görmeyin, dayak yiyin. Hanzolarla evlenin. Sonra gelip forumda ağlayın.
Kendi secimlerini yasiyorsun diyince de kocaya acilamayan ceneler bir dusuyor pir dusuyor
Adam gerizekalı değil ki,sizin de tercihiniz bu.Çocuk iki kişi ile yapılıyor.Gerizekali evlenince calistirmadi 3 tanede cocugum var kucukler
Ama haksızlık sizede beğendiklerinizi almalı hayat eşitAdam cok bencil ya dogru durust para vermez kiyafet isterim almaz kendine herşeyin en iyisinden alir giden hafta 1 gomlek begendim 350 tl ydi soyledim kizdi almadi bugün kendine 1000 tl ye gomlek 1000 tl ye bluz 2000 tl ye ayakkabi almis hep boyle artik napicagimi bilmiyorum mesele almadigi bisiy degil mesrle boyle biri olma si
Hah harika. 3 tane daha yapın bence.Gerizekali evlenince calistirmadi 3 tanede cocugum var kucukler
Çocuklarınız kaç yaşında, siz kaç yaşındasiniz? Mesleğiniz yada beceriniz var mi? Kreş okul çagi cocuklariniz varsa çalısın kesinlikle evdende iş bakabilirsiniz çagri merkezi gibiAdam cok bencil ya dogru durust para vermez kiyafet isterim almaz kendine herşeyin en iyisinden alir giden hafta 1 gomlek begendim 350 tl ydi soyledim kizdi almadi bugün kendine 1000 tl ye gomlek 1000 tl ye bluz 2000 tl ye ayakkabi almis hep boyle artik napicagimi bilmiyorum mesele almadigi bisiy degil mesrle boyle biri olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?