Bencil kocayla napicam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NASLIHAN ABLA

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
79
166
13
28
Adam cok bencil ya dogru durust para vermez kiyafet isterim almaz kendine herşeyin en iyisinden alir giden hafta 1 gomlek begendim 350 tl ydi soyledim kizdi almadi bugün kendine 1000 tl ye gomlek 1000 tl ye bluz 2000 tl ye ayakkabi almis hep boyle artik napicagimi bilmiyorum mesele almadigi bisiy degil mesrle boyle biri olmasi

Forumda özellikle son bir kaç gündür bu var.

Aferin kızlar aynen böyle seri şekilde çocuk doğurun, asla çalışmayın, mümkünse okulu falan yarım bırakmış olun, kendi paranız olmasın, hep başkasının insiyatifinde kalacağınız hayat yaşayın. Değer görmeyin, dayak yiyin. Hanzolarla evlenin. Sonra gelip forumda ağlayın.

Kendi secimlerini yasiyorsun diyince de kocaya acilamayan ceneler bir dusuyor pir dusuyor

Neden 3 çocuk???adam belli ki size cimri ve bu bir günde böyle olmamıştır,giderek dozu arttırmıştır . İşiniz zor ne diyeyim ALLAH yardımcınız olsun Yarınlar yok gibi dogurunca kimse madalya takmıyor adamlara bir güncelleme yüklenmiyor Artık beni bırakamaz 3 çocuk onun prangası diye elin adamı ezdikce eziyor......

Işleri öyle bir noktaya getiriyorsunuz ki insana verecek fikir, çıkar bir yol bırakmıyorsunuz.

3 küçük çocukla çalışın desem olmaz. Çalışmayın desem o zaten olmuyor.

Adamın tek sorunu bencilliği de değil. Böyle adamlar bende açıklayamadığım bir duygu uyandırıyor. Tiksinti ile iğrenme arasında bi şey.

Ne diyelim ki... bütün yolları ellerinizle kapatmışsınız. Tek yolunuz çıkmaz sokak
.Böyle idare edeceksiniz. Çocuklar büyüyünce de çalışırsınız. Yani demem o ki ölme eşeğim ölme...

Ama haksızlık sizede beğendiklerinizi almalı hayat eşit

Valla eskiden üzülürdüm artık üzülmüyorum böyle konulara.

Boşan deriz boşanamazlar, dayak yerler darp raporu al deriz görmezden gelirler, öküz kocalarına iki kelime söyleriz dert anlatan kendileri değilmiş gibi korumaya geçerler. Korunma zaten hakgetire arka arkaya en az iki çocuk.

İyi geçinmeye bakın ne diyelim başka. Yaşları küçük 3 çocuk. Belli ki meslek de yok. Ne diyelim yani şimdi.

Çocuklarınız kaç yaşında, siz kaç yaşındasiniz? Mesleğiniz yada beceriniz var mi? Kreş okul çagi cocuklariniz varsa çalısın kesinlikle evdende iş bakabilirsiniz çagri merkezi gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…