- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi sevdicegim
-
hehehhee annem de kıza eziyet edersin falan diyor aradaAllah korusun ya günah o da ana-baba evladı Ancak bu kıskandığım için uyuz olmamı engellemez..!
Neyse işin özü şuan pek kıskanmıyorum.. Perşembe günü mezuniyeti var kaynımın ve sevgilisi de olacak ilk tanışmamız gerçekleşecek ablası yaşında olduğumdan bir ablaya yakışır şekilde olmayı düşünüyorum.. Onun yerinde ben de olabilirdim, ben de sonradan gelen olabilirdim.. Bana öyle duygular beslenmesini istemezdim açıkçası....Vayy olgunlaşmış mıyım ne
evet canım empatı kurdugun da yanlıs dusundugunun farkındasın .
senın kı tam kıskanclık degıl de ; bazı hislerını tam manasıyla yasayamadıgın
ıcın duygusal yaklasıp paylasmak ıstemıyorsun .kayınbaba ve kayınvalıde adayını
bu kadar sevmen ,aılen yerıne koyman cok guzel ama ,canım kendını bu kadar o sevgıye
kaptırma .ınan sonra nasıl olacakları hıc bellı olmaz .yanı sırf eltı ayrımı yaparlar demek
ıstemıyorum ,cok var boyle ; evlılık oncesı gelınını cok sevıp de evlendıkten sonra kan kusturan
kayınvalıde adayları ! o yuzden canım sen yıne sev say ama kaptırma kendını o sevgıye
husrana ugrama .eltı adayın konusunda da canım ; sen degıl o dert etsın
her zaman buyuk ılk gelınler ayrıcadır
bi de şey dicektim sana canım... seni şundan dolayı da daha iyi anlıyorum çünkü ben de çok kıskancım... hatta erkek arkadaşım bana "egoist" diyo bazen... ama napıyım elimde değil bu yapıyla alakalı :))
elin anne babasından anne-baba olur mu?Sana hatırlatırlar bir gün emin ol.Zafiyet içindesin.zayıflık gösterme.sevsen saysanda arada bir mesafe olmalı.yoksa başın ağrır sonra.
onların seni sevmesini istiyorsan onlara fazla hata verme.Hep bilincinde ol yaptıklarının.eşin ve ailen arasında denge yaratmak bir başarıdır,zordur.bu beklentiler sonra seni hırçınlaştırır.o kızla olan ilşkileri bırak kendi doğal dengesinde yürüsün.
elin anne babasından anne-baba olur mu?Sana hatırlatırlar bir gün emin ol.Zafiyet içindesin.zayıflık gösterme.sevsen saysanda arada bir mesafe olmalı.yoksa başın ağrır sonra.
onların seni sevmesini istiyorsan onlara fazla hata verme.Hep bilincinde ol yaptıklarının.eşin ve ailen arasında denge yaratmak bir başarıdır,zordur.bu beklentiler sonra seni hırçınlaştırır.o kızla olan ilşkileri bırak kendi doğal dengesinde yürüsün.
ben sana katilmiyorum arkadasim,iste butun sorunlar burdan cikiyoya
senin esini/sevgilini doguran ana, buyuten babaya minnet duymamiz lazim
onlar olmasaydi o biricik esin dunyada olmazdi
'el' degil onlar,senin caninin canani,byukleri,yani seninde canin olmalari lazim
hata yapmak insanliktir,butun gun yanlarinla olup aman hata yapmiyim
demek diken ustunde oturmak ne dmek?
sen onlari aile bilirsen onlarda seni aile bilir,insan hic kendi ailesinden birini uzmek,
canini yakmak istermi?hayir
bence herseyy,,once insanin KENDINDE baslar
konu sahibi hakkinda
tatlim oyle sevindimki senin adina,ne guzel yaa,kayinpederi paylasamama,ne tatli
aynen canim,sen ablasin
Allh yuzunu daima guldursun insllh bundan sonra
Başta yazdıklarına katılıyorum.. Öyle bir ayrım olamaz olağan üstü bir durum olmadıkça.. Ben nasıl isterim ki, sözlüm annemi annesi bilsin, o da ister.. Annem de öyle isterse, onun ailesi de öyle ister..
Çok teşekkür ederimBen de samimi yorumun için çok sevindim İyi dileğin için teşekkür ederim, dilerim bin katı olur sana..
Benim de kayınvalide adayım dünya tatlısı, iyisi bir insan beni hep espirili kelimelerle sever, yalnız ben en kücük gelin olacagın insallah, arada 3 tane daha var benden büyük olarak..
Genel anlamda sorunları yok, büyük gelini kendi ailesinden aynı sizin gibi pek sevgi görmemis, kayınvalidesini cok sever, sayar..
Daha önce birlikte yasıyorlarmıs simdi kayınvalide köye tasındı ve yılda 1 kez geliyor en cok 2 ay kalır ve en fazla büyük gelindedir, gidince dünyam basıma yıkılıyor, uyanıyorum bakıyorum hep oturdugu köse bos o olsa simdi böyle ev sessiz olur muydu? diyor.. Yani gayette güzel anne ve baba olabiliyor. Kayınpederine karsı da aynı tutumda, acayip sever, basını omzuna yaslar falan, araları iyi yani Allah bozmasın..
Benim annem 3 ay önce vefat etti, annem yok artık kayınvalide adayımı ilerde annem yerine koyabilir miyim? bilmiyorum..
Ama koyarsam anneme haksızlık edicek misim gibi geliyor, hatta anne bile diyemeyecek misim gibi hissediyorum cünkü bugüne dek bir tek anneme anne dedim, ve artık annelerim cevapsız, sessiz..
Anne dersem, her anne deyisim de icim sızlayacak, hep onu arayacagım, onun cevap vermesini bekleyecegim, o güne kadar da anne dememis olacagım icin, benim icin bir hayli zor olacak diye düsünüyorum. Anne kelimesi benim icin derin ve tarifsiz bir acı artık, her anne kelimesin de annemin olmayısı bıcak gibi saplanıyor beynime, yüregime, bedenime. Benim anne deyislerim, sessiz, bir cevabı olmayan, renksiz, kuru kelimeler artık..
sen başıma bela olmaya çalışıyorsun ancak ben senden bin kat bela olurum haberin yok.. aklını kullan aklını.. ne karaktersizsin sen öyle
Teşekkür ederimm..!İnan o korkularım hiç kalmadı.. Babam ve annem beni kendi evlatlarından ayırmıyor.. Sen farklısın kızım diyorlar, hatta sözlüme demişler ki, " o haksız bile olsa bizim gözümüzde haklıdır.. onu üzersen yirmi tırnağım yakanda o bizim tek kızımız" çok mtulu oldum böyle sevildiğim için.. Teşekkür ederim duygularımı paylaştığın için ayrıca
Öncelikle başın sağolsun.. Ne diyeceğimi bilemedim okuduğumda.. Öznesini kaybetmiş bir sıfatı söylemek ne zordur çok iyi bilirim.. Üzüntünü derinden anlıyorum.. Başlarda zorlanacaksın elbette.. Ancak anlattığın gibi bir kayınvaliden varsa kısa süreceğine eminim.. O sıfatı kendi gibi hak eden birisine söylediğinde eminim annen de mutlu olacaktır.. Bensiz kaldı ama annesiz kalmadı, o kelimeyi söylettirdi ya şükür diyecektir eminim.. Acın çok taze.. Kelimelerle , cümlelerle teselli edilemeyecek kadar hem de.. Ancak Rabbim zamanını öyle belirlemiş..Anneciğinin mekanı cennet olsun, hatırlayabileceğin güzel anılarınız var en azından az da olsa teselli
Kabul etmiyorum elin anne babasından ana baba olmaz lafını.. Elin oğlundan nasıl koca oluyorsa, anne babasından da ana-babalık olabilir.. Zafiyetlik olabilir durum orasına bişey diyemem. Zira hayatımda hiç yaşamadığım duyguyu baba duygusunu tadıyorum şükürler olsun.. Yorumdan önce sanırım yukarıda yazdıklarımı okumamışsınız.. Sevdiğimi gösterdiğim kadar mesafemi de gösterdiğimi ve elti adayımı şuan pek kıskanmadığımı yazdım.. Kendimi onun yerine koyup kötü birşey olduğunun bilincine vardığımı yazdım.. Teşekkürler yorum için.
hehehhee annem de kıza eziyet edersin falan diyor aradaAllah korusun ya günah o da ana-baba evladı Ancak bu kıskandığım için uyuz olmamı engellemez..!
Neyse işin özü şuan pek kıskanmıyorum.. Perşembe günü mezuniyeti var kaynımın ve sevgilisi de olacak ilk tanışmamız gerçekleşecek ablası yaşında olduğumdan bir ablaya yakışır şekilde olmayı düşünüyorum.. Onun yerinde ben de olabilirdim, ben de sonradan gelen olabilirdim.. Bana öyle duygular beslenmesini istemezdim açıkçası....Vayy olgunlaşmış mıyım ne
diğer konundan anladığım kadarıyla olgunlaşmamışsın,kızı kayınpederinden kıskanmak çok saçma çok saçma çok saçma...keşke derecelendirseydim.saçma top 10 da ilk 3 te olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?