- Konu Sahibi sevdicegim
-
Sorun zaten bunun hoş olmadığını bilip engel olamıyor olmam..
canım zaten bi aile olucaksınız.onu baban yerine koymuşsun ne güzel zaten şimdiden iyiseniz o da farkındada bunların hepsinin.evlat ayrımı yapılmaz o da bilir o yüzden senin içini rahatlatman lazım sadece
sevgilin ne ara çıktı cezaevinden,ne ara düzeldiniz,ailesiyle kanlı bıçaklı değilmiydiniz...kaynım dediğin kişiyle adını çıkarmamışlar mıydı? hiçbirşey anlamadım
insanın içinde,paylaşmayı istediği büyük bir sevgi isteği olunca bazı duyguları fazla yaşayabiliyor..güzel olan ne ama biliyor musun,sen yaşadığının farkındasın...bu sebeple bunun zarar verici bişiy olduğunu düşünmüyorum..belkide çok güzel paylaşımlarınız olucak ilerde ,birde kız kardeşe sahip olucaksın öyle düşün...bir baba çocuklarına sevgisini eşit dağıtır,birini diğerinden üstün görmez..zaman içinde sende , aile kurdukça ,farklı sorumluluklar üstlendikçe zaten sevgini bir çok şeye bölüceksin...en azından bu denli yüksek seviyede yaşamayacaksın içindeki şuan hissettiğini...o yüzden rahat ol bence..mutluluklar sizeee
ilk gelin senmi olucaksin? eger evetse hic korkma derim ilklerin yeri farklidir
inşallah bu muhabbet devam eder.Evlendikten sonra düşün bunları..
ne kadar güzel bi sorunun var...
keşke benimde bi kaynım olsada eşimin ablası teyzeleri onu sevip bana olan nefretlerini unutsalar...
sana gelelim...
liseli ergenimi kıskanıyosun...
yapma allah aşkına çocuk onlar daha daha kimler kimler çıkar o kaynının karşısına..
ama anladığım kadarıyla sorun o kız değil sen herhangi bi kız olsaydıda onuda kıskanacaktın...
sevgileri bölünmez merak etme...
herkesin yeri ayrıdır insanın kalbinde..
sen sil kafandan bunları..
senin yerinde olmak isteyen eşinin ailesiyle iyi geçinmek isteyen kaç kişi çıkar bu forumdan bi bilsen....
herkes hakettiği değeri bulur.....
merhaba kk'nın güzel üyeleri... Yine bir sorunumla karşınızdayım.. :26:
Erkek arkadaşımın ailesine karşı ön yargılarım olmuştu... Fakat tanıdıkça onları çok sevmeye başladım... Elimden gelse her günümü onların yanında geçiririm.. Fakat yüz göz olmamak adına felaket şekilde frenliyorum kendimi.. Bilenler bilir ama kısa bir özet geçeyim.. Ben 3 yaşımda babamı kaybettim.. Ve yıllar boyu onun eksikliğini yaşadım.. Annemden de olması gereken sevgiyi tam anlamında göremedim.. Sanırım bundan kaynaklı olmak üzere; babasına büyük bir hayranlığım var.. ömrüm boyu düşününce bile bazen utandığım, bazen ise boğazımda yumruk oluşmasına sebep olan o "baba" kelimesini boynuna atlayarak söylemek için sabırsızlanıyorum.. öyle şeker ki, o hep konuşsun ben dinleyeyim.. Annesi de öyle.. çeşit çeşit şeyler yapar çağırır, elimi birşeye sürdürmez çok temiz kalpli.. Sorun ne diyecek olursanız..........
Lise sona giden bir kayın adayım var.. Ve kız arkadaşı var haliyle.. (bu arada biz kısmetse bu sene eylül ekim gibi sözleneceğiz..) ve utanarak söylüyorum ki o kızı kıskanıyorum arkadaşlarYa onu daha çok severlerse, ya beni eskisi gibi sevmezlerse diye... özellikle babası sadece beni sevsin istiyorum Bunları düşünmek için erken biliyorum ama kurtulmak için bu düşüncelerden zaman kaybetmek istemiyorum.. Yok yere bir anne evladına kinlenmek istemiyorum.. Neden böyle oldum ben.. Hayatımda ilk defa birilerini paylaşmaktan korkuyorum
bencilsin ve kendine özgüvenin yok arkadaşım benim çıkardığım bu
Ayyy ne tatli seysin sen böyle!
Korkma o seni daha çok sevecekdir!
Ama birazciiiik cik bencil olmazsan daha cok tatli olacaksin:)
Sevgiyi birde hak etmek lazim.. Biliyorsun degilmi!?
Bu arada bukadar Korkma canim! Kocanda senin hem kocan hem arkadasin hem sirdasin hemde Annan baban olur:)
eger sız evlenırsenız ve kayın adayınız da o kızla evlenır ıse
ılerı de klasık elti vakaları baslayacaktır aranız da
saka bır yana canım ,herseyı zamana bırak .
ayırca senı sevmelerı farklı olur onu sevmelerı farklı
bunu sorun yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?