Bencil miyim

Kardeş eşi hem ayağına göre yorganı uzatmıyor hem karısını sömürüyor batırıyor tehdit ediyor hemde kendinden hiç kısmıyor paşam. Adamda gasp var nitelikli dolandırıcılık var ve tehditde var bildiğin çirkef bu ve kardeşinizi köye götürmek orda yaşatmak istiyor köle izaura arıyor bu herif. Kendine müslüman birde. Kardeşinizde olay çıkmasın diye susuyor yada pasif bu da sıkıntı. Şimdi sizin tarafınızdanda bakınca birikim yapıp kendinizden kısıyorsunuz anlaşılan. Kardeşine insan yardım etmek ister elbet. Ben sizin yerinizde olsam kardeşinizin eşiyle iletişimine bakarım adamın herşeyden haberi varsa yardımınızı anında öğrenecek gibiyse etmezdim çünkü yardımınız ona gidecek kartları elindeymiş. Bizim buna benzer bir tanıdığımız vardı adam aynı bu davranışları yapıp ailesiyle görüştürmüyordu şiddetde uygulyordu el birliğiyle döverek sokağa atıldı adam. Şimdi izbe bir yerde yaşıyor evi ev değil pis bir adam ayrıca. Böyleleri düzelmez kardeşinizin işi zor allah yardımcısı olsun. Ama ben siz olsam kardeşinizin gözünü açardım o kartlarıda ondan alıp kapattırır ve polise ihbar ederdim. Adam tembel ayrıca hem kel hem fodul. Yavuz hırsız ev sahibini bastırmış hırsızı evden atın..

Evet kartlar elinde,asgari ödese ödediği kadarını harcayıp tekrar limitleri sifirlayacak.İstedigi paraları bulamayinca içeriden avans çekmiş,aklı başına gelse bari

Evet kartlar elinde,asgari ödese ödediği kadarını harcayıp tekrar limitleri sifirlayacak.İstedigi paraları bulamayinca içeriden avans çekmiş,aklı başına gelse bari
Aynı anlattığım adamın kopyası iflah olmaz o ona para kokusu aldırtmayın kartlarıda polis zoruyla elinden alın hem rezil olsun hemde parası kesilsin kardeşinizi borca sokamaz. Yaptığı resmen dolandırıcılık hatta hırsızlık.

Ya ben de bunu anlamıyorum,ben akıllarına gelecek son kişi olmalıyım, herkesin benden bir beklentisi var.Diger kardeşimden istemiş,o bile ablam varken niye ben demiş benden istemediğini sanarak
En yüzü yumuşak en kalbi pamuk olan ilk sıradadır her zaman, isterse taş yiyor olsun.

Sizin de çocuğunuz vardı doğru hatırlıyorsam, tek başınıza çocuk büyütüyorsunuz. O paraya ihtiyacınız olabilir. Kardeşinize o kapıyı açarsanız tekrarı olur. Çocuğunuzun hakkını yedirmeyin. Sor durumdaysa boşansın, yada bir şeyler yapsın. Böyle enişte keyfine sürünmesin o zaman. Yaşadıkları kendi akılsızlığı.

En fazla gıda alışverişi yapar, durumun oldukça birkaç faturasını ödersin, o da kardeşin ve yeğenlerin için. Fazlası faydasız enişteyi beslemeye girer. Hoş ben olsam "Yolla yeğenlerimi ben bakarım, sen çekeceksen tek çek faydasız kocanı, kimseyi ortak etme." derim.

Evde koca diye başına diktiği fazlalıktan kurtulsun sizde mi onun iyice semermiş kocasını besleyeceksiniz. Kendisini kullandırıyor sıra size gelmiş bir kuruş vermeyin sözde derdini de dinlemeyin çözümü basit çünkü sadece kardeşiniz tercih etmiyor

Aynen maalesef ki öyle..Annem de telde söylemiş,10 bin giriyor evinize(kv maaşını da alıyorlardı onu unutmuşum),gecinemiyorsaniz bu sizin plansızliginiz,o kadar gelen para varken kimse size yardım etmez yardimlik değilsiniz kimseden bir sey isteme bir daha demiş.

Üç cocukla ne yaparsın diyorlar o da bunun etkisinde kalıyor ama adamın zaten eve doğru düzgün katkısı yok,yokluğunda daha iyi gecinirler halbuki gözü korkacak bişey bana göre yok.
Ya nasıl etkileniyor, aklı yok mu bu kadının? Üç çocukla zaten yalnız şimdi, adam bi işe yaramıyor. Yaşadığını bilmiyor mu lafa kanıyor?

Evet kendini kullandiriyor.Herkes seçimlerinin sonucunu yaşıyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…