Bencil miyim

Cok kez ayrılmayı düşündü ama üç çocukla ne yapacaksin diyorlar gözü korkuyor..kızı da 13 yaşında söz dinlemeyen bir kız,tutamazsın diyorlar.

Zaten karisina siddet uygulayan bi adamla evli, bi de o adamin kicini toplasam mi diye sormak bu bence, birak inceldigi yerden kopsun, kardesin kendini kurtarmak zorunda boyle bi adamdan. Bosanirsa her turlu yaparim. Ama benim kardesimi doven, parayla tehdit eden, calismayan,sorumsuz, pislik bi herifin evliligine 5 krs katkim olsum istemem.

Kardesiniz "seni de batiricam" diyen bir adamla evli kalmayi tercih ediyorsa siz bir sey yapamazsiniz.
Gönderdiginizi de o adam yiyecek. Ben olsam 3 kurusuma acir yollamazdim.

Ama kardesim bosanmak istese, bu surecte yardima ihtiyaci olsa yemez icmez yollardim.

Bencil değil normal, akıllı, Türk toplumunda nadir rastlanan şekilde mantıklı birisiniz.

Hayır amaçlı ilkin bı miktar verirdim, muhtemelen gelmezdi geri. Ama 2. Ye vermem, kendisine de söylerim. Şiddeti göze alıp kartları kapattirsa iyi olur. Yoksa yüklü bir borç ablaniza kalacak. Hatta evden ayrılsin bı müddet bence ablaniz. Yerini de önceden yapmış paşam, kendim battım seni de batiracam diye. Şiddetle sindirmeye çalışıyor. Göze almali bazı şeyleri. Allah yardım etsin, zor.

Bencil değil makul-mantıklı birisisiniz. Kardeşiniz bu adamla evli oldukça bu işin sonu yok. Bildiğim kadarıyla siz de boşanmıştınız. Siz boşanıp üstüne bir de anne babanıza bakabiliyorsanız kardeşiniz de bunu tercih edebilirdi. Adam kartların bende seni batıracağım diyor daha ne olay çıkacak. Her koyun kendi bacağından asılır, gelmediğinde üzüleceğiniz parayı vermeyin.

Aslinda verilmemesi lazım su durumda eşinden kaynaklı. Ama ben sanirim kardeşime dayanamam verirdim. Siz kardeşinizi o adamdan kurtarmaya bakin yazik asgarî ücretle çalışıp birde eşinin batirmasini bekliyor

Cok kez ayrılmayı düşündü ama üç çocukla ne yapacaksin diyorlar gözü korkuyor..kızı da 13 yaşında söz dinlemeyen bir kız,tutamazsın diyorlar.
Babalarının ne faydası var ki çocuklarının terbiyesi eğitimi için. Böyle bir adamın iyi bir baba olduğunu hiç sanmıyorum. Olsq olsa çocuklara da kötü örnek olur

Aslinda verilmemesi lazım su durumda eşinden kaynaklı. Ama ben sanirim kardeşime dayanamam verirdim. Siz kardeşinizi o adamdan kurtarmaya bakin yazik asgarî ücretle çalışıp birde eşinin batirmasini bekliyor
Ona illa bir yardım edeceksem bu online gıda alışverişi olur sanırım.
Adam kendi köşeye sıkıştığında kaçmak için evini de hazır ediyor bir yandan.

Önce cocugum, bu krizde 3 kurusum varsa kenara atabildigim o benim cocugumun rizkidir. Elin sorumsuz herifine yedirmem ben.
Ben ablasının eşine versin demedim
Kardeşine versin dedim
Belki kadının bir derdine derman olacak
Siz öyle düşünüyorsunuz bende böyle.

Ben ablasının eşine versin demedim
Kardeşine versin dedim
Belki kadının bir derdine derman olacak
Siz öyle düşünüyorsunuz bende böyle.
Ablasina verdigi para da o eve giricek sonucta, tabii herkes diledigi gibi dusunmekte hakli, ben aksini dusunuyorum, acikladim nedenlerini uzun uzun zaten

Ben vermem. Kardeşiniz de gayeeet gönüllü başına gelenler/gelecekler için. Bankayı arayıp kartlarımı kaybettim kapatın demek çok mu zor? Değil. Bu bir zorunluluk değil tercih, zırnık vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…